30 Διεθνείς κουζίνες degrees found
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Διεθνείς κουζίνες
- Ευρώπη22
- Βόρεια Αμερική7
- Ασία1
30 Διεθνείς κουζίνες degrees found
Προτεινόμενα
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Μεταπτυχιακό δίπλωμα Sommelier
- Manresa, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
7 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Μεταπτυχιακός τίτλος Advanced Sommelier Ανακαλύψτε το διάσημο Advanced Postgraduate Degree στο Sommelier, ένα πρόγραμμα που προσφέρεται σε συνεργασία μεταξύ της Joviat και του Universitat VIC - Universitat Catalunya Central, σχεδιασμένο για να καλλιεργεί επαγγελματίες του κρασιού παγκόσμιας κλάσης.
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Ιταλικό πρόγραμμα ζυμαρικών
- Parma, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
3 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτό το μοναδικό μάθημα θα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εισέλθουν στον κόσμο της ιταλικής παραγωγής ζυμαρικών, μαθαίνοντας συγκεκριμένες τεχνικές τόσο για τα ξηρά όσο και για τα φρέσκα ζυμαρικά, καθώς και πώς να ασχολούνται με την παραγωγή για απευθείας πωλήσεις και υπηρεσίες εστίασης. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές παρασκευής και παραγωγής ζυμαρικών τόσο για το εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών όσο και για την τροφοδοσία, ώστε να αποκτήσουν μια πραγματική εμπειρία επαγγελματισμού και να κάνουν ένα βήμα προς την επιχειρηματικότητα στον κλάδο.
Προτεινόμενα
FERRANDI Paris
Προχωρημένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική (Πιστοποιητικό)
- Rennes, Γαλλία
- Bordeaux, Γαλλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
8 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το να κυριαρχήσεις στην τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής απαιτεί αυστηρότητα και ακρίβεια αλλά και ικανότητα ανάπτυξης και ανανέωσης μιας προσφοράς. Κατά τη διάρκεια του νέου μας προγράμματος θα συζητηθούν προϊόντα μπουτίκ, διακοσμητικά και εκδηλώσεις, για να παρέχουμε στους συμμετέχοντες νέες εμπνεύσεις και τεχνικές από υψηλού επιπέδου σεφ ζαχαροπλαστικής.
Προτεινόμενα
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Μάθημα Master of Pizza and Breadmaking
- Florence, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το «Master of Pizza», που διατίθεται αποκλειστικά στη Φλωρεντία (Τοσκάνη), είναι ένα εντατικό μάθημα διάρκειας 70 ωρών σε δύο εβδομάδες, όπου οι συμμετέχοντες κατακτούν τη ζύμωση ζύμης, την επιλογή επικάλυψης και τις επαγγελματικές τεχνικές ψησίματος. Κάθε βήμα είναι πρακτικό, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία εκμάθησης σε πραγματικό κόσμο.
Προτεινόμενα
Culinary Arts Academy Switzerland
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στη Μαγειρική Τέχνη
- Port-Valais, Ελβετία
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
3 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Κατακτήστε τις βασικές αρχές της μαγειρικής τέχνης και αναπτύξτε τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις σας εξερευνώντας διαφορετικές τεχνικές, συστατικά και κουζίνες του κόσμου. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται επίσης ως Pathway στο Bachelor of Arts.
Προτεινόμενα
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
- Manresa, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
7 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Μεταπτυχιακός τίτλος για προχωρημένες μαγειρικές τέχνες για να μάθετε για την παγκόσμια κουζίνα, τη σύγχρονη και παραδοσιακή κουζίνα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις νέες τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων καταλανικών συνταγών τροφίμων,
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Πρόγραμμα Ιταλικής Μαγειρικής
- Parma, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Νέας Ιταλικής Μαγειρικής είναι ένα μονοετές πρόγραμμα, που οργανώνεται σε δύο εκπαιδευτικές ενότητες. Είναι το τέλειο μάθημα αν ψάχνετε για μια πραγματική πλήρη εμβάπτιση στο ιταλικό φαγητό και μια ολοκληρωμένη εμπειρία μελέτης για να γίνετε επαγγελματίας σεφ της ιταλικής κουζίνας.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Γαλλικό δίπλωμα αρτοποιίας
- Yssingeaux, Γαλλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
6 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προγράμματα έξι μηνών για λάτρεις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, επαγγελματίες που αλλάζουν καριέρα, επιχειρηματίες και όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο γαστρονομικό σύμπαν.
Le Cordon Bleu Mexico
Μεξικού μαγειρικής Φυσικά
- Buenavista, Μεξικό
- Mexicali, Μεξικό
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Μεξικάνικη κουζίνα, ένα μνημείο πολιτιστικής και άυλης κληρονομιάς της ανθρωπότητας, είναι ένα από τα πιο ποικίλα και πιο πλούσιες κουζίνες. Είναι διάσημη για την ιδιαίτερη γεύση του και
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- Calabria, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε σοβαρός γκουρμέ σπιτιού, κανένα άλλο μάθημα μιας εβδομάδας στον κόσμο δεν θα σας δώσει περισσότερες γνώσεις και εμπειρία τοπικής μαγειρικής από το Ίδρυμα Ιταλικής Κουζίνας. Αρκετοί τομείς του μενού προετοιμάζονται και παρουσιάζονται, όπως τέλειες βασικές σάλτσες, ζυμαρικά, χορτοφαγική και μεσογειακή κουζίνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ψήσιμο, την ενσωμάτωση σπεσιαλιτέ ψωμιού, εστίας, πίτσας, focaccia και επιδορπίων στο ρεπερτόριο του σεφ. Δουλεύοντας μαζί με κύριους σεφ θα ανακαλύψετε πώς να αναδημιουργήσετε τις αυθεντικές ζωντανές γεύσεις που έχουν κάνει την Ιταλία την πρωτεύουσα τροφίμων του κόσμου. Όπως πάντα, αυτό το πρόγραμμα είναι all-inclusive από την ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο μέχρι την αναχώρηση. Περιλαμβάνονται καταλύματα, μεταφορά στο έδαφος, όλα τα γεύματα και πολιτιστικά ταξίδια.
The Umbra Institute
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (FSSP)
- Perugia, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Το FSSP είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα πιστοποιητικών διάρκειας ενός εξαμήνου, ανοιχτό σε όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα, τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους ελπίζουν να καλλιεργήσουν μια καριέρα στον κλάδο των τροφίμων ή του περιβάλλοντος ή που επιδιώκουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Υπάρχουν τρία κομμάτια: Μελέτες Τροφίμων, Περιβαλλοντικές Μελέτες & Αειφορία και το διπλό κομμάτι. Για κάθε κομμάτι, οι μαθητές παρακολουθούν μια ιταλική τάξη, το βασικό μάθημα 1 πίστωσης και στη συνέχεια επιλέγουν τρία ή τέσσερα άλλα μαθήματα FSSP. Κάθε θεματικό μάθημα περιλαμβάνει μια σειρά από εξωσχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών. Περιλαμβάνουν διαλέξεις επισκεπτών, επιτόπιες επισκέψεις, εκδρομές, μαγειρικές δραστηριότητες, ερευνητικά έργα και άλλες πρακτικές εμπειρίες. Αυτές οι δραστηριότητες επιτρέπουν στους μαθητές να παρατηρούν άμεσα τις έννοιες που μελετήθηκαν στην τάξη και να αναλύσουν θέματα που αφορούν το φαγητό, τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον σε ένα ιταλικό και παγκόσμιο πλαίσιο από ποικίλες προοπτικές.
Le Cordon Bleu University Ottawa
Βασικό πιστοποιητικό ζαχαροπλαστικής
- Ottawa, Καναδάς
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μάθετε τις κλασικές τεχνικές συνδυασμού συστατικών σε πλούσια αρτοσκευάσματα. Τα κύρια συστατικά στη γαλλική ζαχαροπλαστική είναι το αλεύρι, το βούτυρο, τα αυγά και το «savoir-faire!» Με την εκμάθηση των διαφόρων συνδυασμών, ιδιοτήτων και εφαρμογών τους, θα μάθετε πώς να φτιάχνετε διάφορους τύπους ζαχαροπλαστικής όπως το pâte sablée, το pâte feuilletée και το choux paste. και παραδοσιακά γκέτα όπως το Saint Honoré, το μαύρο δάσος και το Παρίσι-Μπρεστ. Οι επιδείξεις και οι πρακτικές συνεδρίες θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στα βασικά της γαλλικής ζαχαροπλαστείας. Το Basic Pastry είναι το πρώτο βήμα, ακολουθούμενο από ενδιάμεσο και ανώτερο στην ολοκλήρωση του Diplôme de Pâtisserie.
International Culinary Institute
Ανώτερο δίπλωμα κλασικής κουζίνας δυτικής
- Hong Kong, Χονγκ Κονγκ
Ανώτερο Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι απόφοιτοι Ανώτερου Διπλώματος Κλασικής Κουζίνας θα είναι επαγγελματικά έτοιμοι να αναλάβουν λειτουργικές θέσεις διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων εστίασης, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέρετρα, θεματικά πάρκα και κλαμπ. Μετά τη συσσώρευση επαγγελματικής εμπειρίας, θα γίνουν υποψήφιοι υψηλής ικανότητας για θέσεις εποπτείας και διαχείρισης.
CAST Alimenti
Professional Advanced Diploma in Italian Pastry Arts for Hotel & Restaurant Service
- Brescia, Ιταλία
Ανώτερο Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
8 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Ο «chef pasticcere» ή ο chef στη βιομηχανία τροφοδοσίας και ξενοδοχείων συνδυάζει από μόνη της όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες του παραδοσιακού αρχιμάγειρα αλλά συγχρόνως ερμηνεύει και δημιουργεί μια τέχνη ζαχαροπλαστικής με εντελώς διαφορετικούς στόχους από το συμβατικό εργαστήριο: Συγκεντρώνουν το έργο τους μέσα σε μια ομάδα, σε στενή συνεργασία με τον Executive Chef, για να εξασφαλίσουν ανώτερη ποιότητα στην υπηρεσία τροφοδοσίας και στη φιλοξενία.
Ecole Lenôtre
Βασικά στοιχεία της γαλλικής κουζίνας - 6 εβδομάδες
- Rungis, Γαλλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
6 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Γαλλική γλώσσα, Αγγλικά
Τα Βασικά στοιχεία της γαλλικής κουζίνας έχουν δημιουργηθεί για ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδευτούν ή να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους στη μαγειρική και για όσους θέλουν να μάθουν από τα βασικά σε 6 εβδομάδες.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Διεθνείς κουζίνες
Τα προγράμματα και τα μαθήματα που δίνουν έμφαση στη διεθνή κουζίνα επικεντρώνονται σε γεύσεις και πιάτα που παρασκευάζονται παραδοσιακά από ανθρώπους από διάφορες χώρες και εθνικές καταβολές. Καθώς οι πελάτες εστιατορίων και οι πελάτες catering αναπτύσσουν εκλεπτυσμένες γεύσεις, η ζήτηση για αυτά τα μοναδικά διεθνή πιάτα αυξάνεται καθημερινά.