Πρόγραμμα CEIBS Αφρική Executive Education δημιουργεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για την επαγγελματική ανάπτυξη και την καινοτομία μεταξύ των βιομηχανιών. Προσφέρουμε μια σειρά από Εταιρείας Ειδικό (CSP) προγράμματα Open (ΕΠ) και για την ελίτ επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι φιλοδοξούν να υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Χρησιμοποιώντας μας σε βάθος Κίνα γνώση και εκτεταμένη παγκόσμια εμβέλεια, και διευκολύνεται από παγκόσμιας κλάσης σχολή μας, το πρόγραμμα CEIBS Αφρική Executive Education συνεργάζεται με εταιρείες πελάτη να αναπτύξουν ηγετικές ικανότητες των στελεχών τους ». Έχουμε προετοιμάσει σημερινοί ηγέτες για το μέλλον.

CEIBS Αφρική Executive Education δημιούργησε tailor made προγράμματα CSP στη Διοίκηση Αλλαγής για την Coca-Cola, Advanced διαχείρισης WPP, Εταιρικής Διακυβέρνησης και το Πρόγραμμα του Διοικητικού Συμβουλίου για Πρώτη Τράπεζα της Νιγηρίας (σε συνεργασία με το Wharton και IESE) και ένα πρόγραμμα Business Agility για την Heineken. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με κορυφαίες παγκόσμιες επιχειρηματικές σχολές, όπως IESE και Wharton να παρέχει μια σειρά μαθημάτων για την Παγκόσμια CEOs. βαθιά κατανόηση μας για τα στρατηγικά και επιχειρησιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Αφρική και σε άλλες αναδυόμενες οικονομίες εξασφαλίζει ότι ΕΣΧ μας είναι πλήρως προσαρμοσμένες για εσάς, την εταιρεία σας, και τον κλάδο σας.

Γιατί CEIBS Αφρικής CSP;

Η εταιρεία ειδικά προγράμματα είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για την επίτευξη τόσο μεμονωμένα και την οργανωτική ανάπτυξη. CEIBS Αφρική έχει ένα ιστορικό της παράδοσης των προγραμμάτων υψηλής ποιότητας στην κορυφή των πελατών επίπεδο, όπως, WPP, Πρώτη Τράπεζα της Νιγηρίας, και η Coca-Cola.

ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

CEIBS Αφρική έχει μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης του διεθνή σχολή του οποίου η παγκόσμια προοπτική συμπληρώνεται από την ακαδημαϊκή τους εμπειρία στις αναδυόμενες οικονομίες, όπως η Κίνα και η Αφρική. Πολλοί έχουν οδηγήσει ή διδάσκονται στο αναγνωρισμένου κύρους σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο πριν από την ένταξή CEIBS? πολλοί άλλοι έχουν πρακτική εμπειρία στον κλάδο. Προσφέρουν έναν πλούτο της γνώσης και να μοιραστούν τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές που τα στελέχη σας να εφαρμόσετε με επιτυχία στη δουλειά.

Η προσέγγιση μας

Έχουμε πλήρη εμπλοκή και συμμετοχή ανώτατων διοικητικών στελεχών στην αξιολόγηση αξιολόγηση του σχεδιασμού, την παράδοση και τον αντίκτυπο του προγράμματος. Η συνεργασία μας βασίζεται σε μια κοινή κατανόηση του οράματος και της εταιρείας τον πολιτισμό του οργανισμού σας. Διεξάγουμε μια ανάλυση των αναγκών κατάρτισης να κατανοήσουν το όραμα της εταιρείας σας για το μέλλον και να διατυπώσει μια σαφή στρατηγική για να φτάσει εκεί. Με βάση τα ευρήματά μας, ένα σχέδιο πρότασης, με είσοδο από τη διαχείριση της εταιρείας σας, θα πρέπει να συνταχθεί για την τελική έγκρισή σας. Τα προγράμματα προσφέρονται σε πελάτη-εγκεκριμένο χώρους. Ωστόσο, CEIBS Αφρική είναι έτοιμη να προσφέρει τη χρήση των υπερ-σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο εκπαίδευσης μας - σε κεντρική τοποθεσία στο επιχειρηματικό κόμβο της Άκρα.

Προσαρμοσμένη Προσέγγιση μας

Μια επιχειρηματική λύση δεν ταιριάζει σε όλους τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Μια εταιρεία ειδικού προγράμματος (CSP) είναι μια λύση εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της ομάδας των διευθυντικών στελεχών από την ίδια εταιρεία ή όμιλο εταιρειών. Μια CSP είναι η πιο κατάλληλη προσέγγιση, όταν ο οργανισμός σας απαιτεί μια λύση κατάρτισης που μπορεί να: Προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις κατάρτισης και της ανάπτυξης μιας ομάδας διαχειριστών πλήρως προσαρμοσμένες με την επιχείρηση ή τον κλάδο σας σχετίζεται με την επιχειρηματική στρατηγική σας με την ολοκληρωμένη ανάπτυξη το ταλέντο σας ή στρατηγικές εντοπισμού υποστηρικτική του πολιτισμού της εταιρείας σας ή το "τρόπο της επιχειρηματικής δραστηριότητας" Σχεδιασμένο για να ενσωματώσει διαφορετικούς τρόπους παράδοσης εκτός από τις διαλέξεις στην τάξη Δημοσιεύθηκε στις ημερομηνίες και ώρες που είναι βολικό για εσάς. ΕΣΧ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη είδος των λύσεων κατάρτισης που προσφέρονται από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα μας

Έχουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που έχουν δεσμευτεί για την επιτυχία σας και αφιερωμένο να σας βοηθήσει να αναπτύξει μια ιδιαίτερα αποτελεσματική CSP. Αυτή η ομάδα συνεργάζεται στενά με CEIBS ΔΕΠ και του πελάτη εταιρείες. Έχουν συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία στο σχεδιαστικό πρόγραμμα, την παράδοση και την αξιολόγηση.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια εταιρεία ειδικού προγράμματος που μπορεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος του οράματος και της στρατηγικής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα από τα μέλη της ομάδας CSP μας: Henry Kwesi Andoh 233 544 349 483 ahenry@ceibs.edu Θέλμα Opara + 234 814 719 555 58 othelma@ceibs.edu

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποCEIBS Africa »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 5 Ημέρες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη