Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

2

Όποια και αν είναι τα συμφέροντα ή τις φιλοδοξίες σας, σας προσφέρουμε μια συναρπαστική σειρά των μαθημάτων της μόδας σε ειδικό τμήμα μας, διδάσκεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες της μόδας.

εξαιρετικές συνδέσεις μας με την τριτοβάθμια εκπαίδευση μόδα και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μαθήματα στην περιοχή του Λονδίνου σημαίνει ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμάσει μια επιτυχημένη εφαρμογή μάθημα της μόδας.

Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν προχωρήσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με επιτυχία που έχει συσταθεί μικρές επιχειρήσεις, ή πάει για να εργαστούν στη βιομηχανία της μόδας. Έχουμε μια φήμη για την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου έργου, και την είσοδο των μαθημάτων μας είναι συχνά ανταγωνιστική.

Έχουμε φροντίσει για αρχάριους μέχρι την πολύ έμπειρη, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη για να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες. Αποδοχή σε όλα τα μαθήματα μόδας μας είναι από προσωπική συνέντευξη. Ανάλογα με την περίπτωση, θα σας ζητηθεί να φέρει δείγματα της δουλειάς σας. Σε συνέντευξη που μπορούμε να οικοδομήσουμε μια προσωπική προγράμματος σπουδών λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες ικανότητες και το χρόνο σας διαθέσιμα.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Μάθετε πώς να απεικονίσουν τις ιδέες του σχεδιασμού μόδας σας. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για τη σχετική αρχάριους και θα σας μεταφέρει σε πρώτα σας βήματα για να εκπροσωπούν τις ιδέες σας αποτελεσματικά. Ιδανικό για όλες τις χώρες που θέλουν να αναπτύξουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα.

  • Campus: Τσέλσι Κέντρο
  • Times: Δευ-Τετ 18:15 - 21:15
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
227 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 118? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 227
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη