Η HTH GSE Εκπαίδευση Ακαδημία Ηγεσίας εστιάζει στην ανάπτυξη εκπαιδευτικές ομάδες ως παράγοντες αλλαγής. Αυτό το υβρίδιο μονοετές πρόγραμμα συνδυάζει πρόσωπο με πρόσωπο κατοικίες στο High Tech Υψηλή περιεκτικότητα σε Σαν Ντιέγκο, συνεργασίες με HTH κρίσιμη φίλους, και on-line μάθηση. Οι συμμετέχοντες σχεδιάσουν το δικό τους προσωπικό σχέδιο μάθησης και να εκτελέσει ένα πρόγραμμα συνεργασίας ηγεσίας που αντιμετωπίζει ένα αυθεντικό ανάγκη ή πρόβλημα στο σπίτι σχολεία τους. Σε όλο το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες ασχολούνται με τη θεωρία και την εφαρμογή βάζουμε στην πρακτική ασκήσεων επικεντρώνεται σε βαθύτερη μάθηση, την ισότητα και την ηγεσία της αλλαγής. Τα θέματα αυτά χρησιμεύουν για να βοηθήσει κάθε συμμετέχων να αναπτυχθούν ως διαμεσολαβητής, ως παράγοντα αλλαγής και ένα σχολείο μετασχηματιστή. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν εκτενή ανατροφοδότηση από τους άλλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και να γίνει μέλος της αφοσιωμένη ομάδα των εκπαιδευτικών που υπηρετούν να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλο μετά το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί.

Η Ακαδημία, επίσης, καλεί κορυφαία εκπαιδευτικά εμπειρογνώμονες για να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στον τρόπο σκέψης τους. Κατά το σχολικό έτος 2016-2017, σχολή δωμάτια περιλαμβάνουν: Chris Emdin του Πανεπιστημίου Κολούμπια? Stephanie Rogen, Coach και Στρατηγικές Εκπαίδευσης Σύμβουλος πιο πιθανό να πετύχει Ντοκιμαντέρ, Larry Rosenstock, Διευθύνων Σύμβουλος σε HTH, Laura McBain, Εκπαίδευση Ηγεσία Ακαδημία Διευθυντής και HTH Κρίσιμη φίλοι.

Βασικά στοιχεία του προγράμματος περιλαμβάνουν: Πρόσωπο με Πρόσωπο: Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν προσαρμοσμένες κατοικίες: Κατά τη διάρκεια αυτών των συμμετεχόντων κατοικίες, παρακολουθούν σεμινάρια με επικεφαλής τον βασικό σχολή, επισκεφθείτε αίθουσες διδασκαλίας, να συναντηθεί με τις ομάδες τους, και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες προγραμματισμού / συντονισμού του έργου με μέλη της ομάδας τους. Onsite: Μετά την πρώτη επιτόπια επίσκεψη, ένα HTH κρίσιμη φίλος θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ομάδας σχολείου να συμμετάσχουν στην επαγγελματική ανάπτυξη, καθοδήγηση και άλλες εκδηλώσεις, όπως απαιτείται από το σχολείο. Αυτή η διήμερη επίσκεψη θα σχεδιαστεί από κοινού με την ομάδα του σχολείου και HTH κρίσιμη φίλος τους για να εξασφαλιστεί η επίσκεψη ανταποκρίνεται αυθεντικά ανάγκη του σχολείου. Συνδεδεμένοι: Σε απευθείας σύνδεση φόρουμ και σε συνεννόηση με HTH κρίσιμη φίλους, τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη θεωρία και βιοτεχνικές γνώσεις που σχετίζονται με ζητήματα που προκύπτουν στη δική τους πρακτική. Κατά τη διάρκεια της απευθείας διαβουλεύσεις, HTH Κρίσιμη φίλους βοηθήσει σχολικές ομάδες σχεδιάζουν την επαγγελματική ανάπτυξη για την ρύθμιση του σχολείου τους. Οι συμμετέχοντες καλούνται μερίδιο ο αντίκτυπος αυτών των επαγγελματικής ανάπτυξης σε απευθείας σύνδεση με τα άλλα μέλη της ομάδας και να απαντήσετε σε επιτυχίες και προκλήσεις άλλες ομάδες ».

k

«Έχω έσπρωξε. Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη όταν τους ζητήθηκε να περιγράψουν την εμπειρία μου στο HTH. Έχω αναγκαστεί να προβληματιστούν σχετικά με την πρακτική μου, να θέσει τις ιδέες μου σε δράση και στη συνέχεια να τεκμηριώσει αυτό που έχει συμβεί. Περαιτέρω, έχω αποκτήσει ένα συνεχώς αυξανόμενο κύκλο αυτό που εγώ αποκαλώ, "επαγγελματική φίλους." Από την κριτική φίλη μου να εργάζεται πιο στενά με τους συναδέλφους εδώ στο BSS, είμαι συνεργάζονται, μοιράζονται τη δουλειά μου και, ως εκ τούτου, ελπίζω, τη βελτίωση της πρακτικής μου. "

Tim Sommerville, Επίσκοπος Strachan Σχολείο, Καναδάς

"[Η] High Tech High School Leadership Program ήταν ζωτικής σημασίας για την προσωπική μου ανάπτυξη της εμπιστοσύνης, τη δικτύωση και την οικοδόμηση της κοινότητας. Το ταξίδι μου με το σχολείο είναι μακριά από πάνω, και πιο σημαντική ανακάλυψη μου ήταν η συνειδητοποίηση ότι έχω τη δύναμη να συν-δημιουργήσουν χώρους για την έμπνευση οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι. "

Karen Harris, Holualoa Δημοτικό, Χαβάη

στ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποHigh Tech High Graduate School Of Education »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Συμπλήρωση ενός έτους
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Teams apply by September 15, 2016.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Teams apply by September 15, 2016.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Teams apply by September 15, 2016.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη