Το γκολφ εκπαιδευτής πτήσης (FI) είναι το πρώτο και πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε την εμπειρία της πτήσης με ημερολόγιο σας πριν από την εφαρμογή σε μια αεροπορική εταιρεία.

Αφού ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση, η Αξιολόγηση εκπαιδευτή πτήσης θα σας επιτρέψει να λειτουργήσει ως εκπαιδευτής πτήσεων, τη διδασκαλία GroundSchool και την παροχή πτητικής εκπαίδευσης σε άλλους μαθητές.

Λαμβάνοντας μια δουλειά της εκπαιδευτή πτήσης σε ένα σχολείο πτήσης είναι ένας από τους καλύτερους δυνατούς τρόπους για την οικοδόμηση ώρες, ενώ η κατάρτιση άλλους πιλότους, και να παγιώσει που φέρουν τις ικανότητές σας σε μια δουλειά την έναρξη των αεροπορικών μεταφορών που θα την ίδια στιγμή, επιτρέπουν, μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με η αγορά εργασίας Airline Pilot.

Βαρκελώνη Flight School είναι ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο από την Agencia Estatal de Seguridad Aérea κάτω EASA Μέρος FCL με τον αριθμό ATO E-ΑΤΟ-037 για την παροχή πτητικής εκπαίδευσης, με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας.

Εκπαίδευση στο έδαφος

Το μάθημα αποτελείται από 125 ώρες του σχολείου εδάφους όπου ο αναζητητής αναπτύξει θέματα όπως οι διαδικασίες μάθησης, η παιδαγωγική, τεχνικές διδασκαλίας και διδακτικές διαδικασίες, προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις της αεροναυπηγικής, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, διατηρώντας μια ελάχιστη πρότυπα ασφαλείας και τους κανονισμούς για την οι διάφορες διαδικασίες μάθησης.

Πτητικής Εκπαίδευσης

Η φάση της πτήσης αποτελείται από τουλάχιστον 25 ώρες πτήσης που λαμβάνουν χώρα σε τέσσερις φάσεις:

 • Visual Φάση: 14 ώρες και 45 λεπτά
 • Σύνθετη Ελιγμοί: 2 ώρες και 15 λεπτά
 • Πλοήγηση Φάση: 8 ώρες
 • Νυχτερινές πτήσεις: 5 ώρες (προαιρετικό)

Το μάθημα λαμβάνει χώρα κατά το πρώτο, τρίτο και τέταρτο στάδιο σε ένα βασικό μονοκινητήριο αεροπλάνο και στη δεύτερη φάση του σε ένα ακροβατικό αεροσκάφος.

Μόλις οριστικοποιηθεί το θεωρητικό και πρακτικό μάθημα πρέπει να γίνει μια δοκιμασία δεξιοτήτων για την απόκτηση της άδειας εκπαιδευτή πτήσης αεροπλάνου.

Απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμμορφώνονται με τα εξής:

 • Όντας πάνω από 18 ετών
 • Κρατήστε ένα CPL Αδείας επαγγελματία χειριστή ή ιδιωτικούς Pilot License PPL με τη θεωρία CPL γίνει.
 • Μια ελάχιστη εμπειρία της πτήσης 200 ωρών ως χειριστής των οποίων 150 θα είναι ως κυβερνήτες
 • Κρατήστε ένα ιατρικό πιστοποιητικό κατηγορίας Ι ή ΙΙ, σύμφωνα με την άδεια
 • Πτήση Εμπειρία: 10 ώρες εκπαιδευτή πτήσης με όργανα στην κατάλληλη κατηγορία αεροσκαφών.
 • 20 ώρες χρόνου πτήσης ως κυβερνήτης σε VFR χώρα σταυρό στην κατάλληλη κατηγορία αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων πτήση 540 χιλιομέτρων (300 ναυτικών μιλίων) με την προσγείωση πλήρους ακινητοποίησης σε δύο αεροδρόμια διαφορετικά από το αεροδρόμιο αναχώρησης.
 • 30 ώρες σε αεροσκάφος ενιαίο έμβολο του κινητήρα των οποίων τουλάχιστον 5 ώρες θα ολοκληρωθεί κατά τους τελευταίους έξι μήνες πριν από τη δοκιμή πτήσης
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποBarcelona Flight School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
9 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη