Με τους υπολογιστές όλο και πιο προηγμένη και πιο απαραίτητη για τις επιχειρήσεις, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να εξετάσει μια σταδιοδρομία στην επιστήμη των υπολογιστών. Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών μας είναι εδώ για να σας προετοιμάσει για να εργαστεί στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και για μεταφορά σε κατάσταση κολέγια και πανεπιστήμια για περαιτέρω μελέτη στην επιστήμη των υπολογιστών ή πληροφορική. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας προσφέρει τόσο τη θεωρία και την πρακτική εμπειρία για entry-level θέσεις απασχόλησης. Υπάρχουν μαθήματα πληροφορικής για μη θετικών επιστημών, καθώς και θετικών επιστημών.

Το πρόγραμμα σπουδών Πληροφορικής συναντά το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας Συνδέσμου Διαχείρισης Επεξεργασίας Δεδομένων για τα εκπαιδευτικά συστήματα προπτυχιακό πληροφοριών του υπολογιστή.

Επιστήμη Υπολογιστών για Μεταφορά

AS-T Βαθμός Ο Συνεργάτης στο Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών για το πτυχίο Μεταφορά (AS-T), το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με ένα ισχυρό θεμέλιο στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα αποδείξει την ικανότητα να αναλύσει τα προβλήματα και τα σκάφη κατάλληλες αλγοριθμικές λύσεις? εφαρμόζουν τις γνώσεις των υπολογιστών και των μαθηματικών κατάλληλα για την πειθαρχία? ερμηνεύουν τα δεδομένα, σκέφτονται κριτικά και να εφαρμόζει την επιστημονική μέθοδο? την έρευνα και την αξιολόγηση νέων ιδεών και πληροφοριών? και να ερμηνεύουν τις τεχνικές πληροφορίες, καθώς και να ακούσετε αποτελεσματικά, επικοινωνούν προφορικά με, και να γράψει με σαφήνεια για ένα ευρύ φάσμα κοινού.

Ο Συνεργάτης στο Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών για το πτυχίο Μεταφορά (AS-T) προετοιμάζει τους μαθητές για να μεταφέρετε στο σύστημα CSU να ολοκληρώσει πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών ή σε σημαντικό θεωρείται παρόμοια με μια πανεπιστημιούπολη CSU. Οι μαθητές κερδίζουν ένα συγγενούς βαθμό για τη μεταφορά και την ικανοποίηση των απαιτήσεων εισαγωγής ελάχιστη μεταφορά CSU εγγυημένη η είσοδός με κατώτερο στέκεται στο σύστημα CSU, αλλά όχι σε μια συγκεκριμένη πανεπιστημιούπολη ή μεγάλες. Κατά τη μεταφορά, οι φοιτητές θα πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερο 60 επιπλέον ταχθείσας μονάδες για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου.

Για να κερδίσετε το Associate στο Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών για το βαθμό μεταφοράς, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν 60 CSU μεταβιβάσιμη μονάδες εξάμηνο με ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας σημείο του 2,0, συμπεριλαμβανομένων δύο από τα εξής:

  • ολοκλήρωση όλων των μαθημάτων που απαιτούνται για τη μεγάλη με τους βαθμούς των "C" ή καλύτερα? και
  • ολοκλήρωση του σχεδίου Intersegmental Γενικής Παιδείας Μεταφορά Βιογραφικό (IGETC).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το California State University Γενικής Παιδείας Πλάτος μοτίβο (CSU GE) δεν είναι μια επιλογή για αυτό το βαθμό.

Συνιστάται ιδιαίτερα ότι, πριν από τη μεταφορά, οι φοιτητές ολοκληρώσουν τα μαθήματα που ικανοποιούν την CSU Ηνωμένες Πολιτείες Ιστορία, Σύνταγμα και η αμερικανική απαίτηση Ιδεώδη αποφοίτηση. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι μαθητές θα πρέπει να διαβουλεύεται με έναν σύμβουλο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εισαγωγή σε πανεπιστήμιο και τις απαιτήσεις μεταφοράς.

CS: Πληροφορική Συγκέντρωση

ΑΑ ή ο βαθμός Για εκείνους που σχεδιάζουν να σημαντικές στην επιστήμη των υπολογιστών και τη μεταφορά σε ένα πανεπιστήμιο, συγκέντρωση Επιστήμης Υπολογιστών μας είναι μια άριστη επιλογή. Το πρόγραμμα σπουδών στη συγκέντρωση Επιστήμης Υπολογιστών προετοιμάζει τους μαθητές για τη μεταφορά σε πολλά πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών Πληροφορικής. Αν έχετε φιλοδοξίες για ένα υψηλό επίπεδο μισθών, αριστοκρατική καριέρα στον τομέα της πληροφορικής, αυτό είναι το πρώτο σας βήμα.

CS: Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Συγκέντρωση

ΑΑ ή ο βαθμός Από υπολογιστικά φύλλα σε βάσεις δεδομένων των πελατών, οι σημερινές επιχειρήσεις έχουν την αφθονία των προγραμμάτων που απαιτούνται για να εκτελέσετε τις καθημερινές λειτουργίες τους. Η συγκέντρωση Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και συντήρηση εφαρμογών λογισμικού των επιχειρήσεων. Γίνετε ένας εμπειρογνώμονας σε λειτουργία του λογισμικού που τρέχει την εταιρεία σας.

CS: Ενσωματωμένα Συστήματα Συγκέντρωση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Υπολογιστές μπορεί να είναι η καρδιά της σημερινής τεχνολογίας, αλλά μικροεπεξεργαστές βρίσκονται στην καρδιά του κάθε υπολογιστή. Ο ενσωματωμένος συγκέντρωση Systems θα σας προετοιμάσει για τις θέσεις προγραμματισμού entry-level σε εταιρείες που κατασκευάζουν προϊόντα που έχουν ενσωματωμένο μικροεπεξεργαστές. Τι είναι αυτό που κάνει ένα έργο πληροφορικής; Σε αυτή τη συγκέντρωση, σύντομα θα μάθετε.

CS: Web Προγραμματισμός Συγκέντρωση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τη δική σας ιστοσελίδα; Οι σημερινές επιχειρήσεις είναι πάντα στην επιφυλακή για εμπειρογνωμόνων σχεδιαστές ιστοσελίδων, και μπορείτε να γίνετε ένα τώρα, πάρα πολύ. Η συγκέντρωση Προγραμματισμός Ιστού θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στο web design, την πρόσβαση, και την εφαρμογή, καθώς και για τη σύνταξη των προγραμμάτων που μπορούν να εκτελεστούν από το Internet.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποSierra College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,150 USD
Δίδακτρα; Βιβλία και προμήθειες: $ 2224? Στις πανεπιστημιουπόλεις δωμάτιο & Διατροφή: $ 6.920
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη