81 Ζαχαροπλαστική degrees found
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Μαγειρική Τέχνη
- Ζαχαροπλαστική
- Βόρεια Αμερική34
- Ευρώπη28
- Ωκεανία11
- Ασία4
- Νότια Αμερική 4
81 Ζαχαροπλαστική degrees found
Προτεινόμενα
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής, ψησίματος και σοκολάτας
- Manresa, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Το Εντατικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Σοκολάτας διδάσκει για την εξέλιξη της καταλανικής ζαχαροπλαστικής: παραδοσιακή έναντι μοντέρνας. Η Εισαγωγή στον Κόσμο της Σοκολάτας περιλαμβάνει την τεχνική Tempering, σχέδιο επίπεδης σοκολάτας, μπομπονιέρες σοκολάτας, καλούπια σοκολάτας και καλλιτεχνικό σχέδιο. Διαφορετικά είδη ψωμιού, σφολιάτας και viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...), και καταλανικά Hors d'oeuvre.
Προτεινόμενα
Culinary Institute of Barcelona
Επαγγελματικό Μάθημα Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας
- Barcelona, Ισπανία
Μάθημα
Μερικής απασχόλησης
3 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Για την επόμενη γενιά επαγγελματιών που θέλουν να μάθουν για τη ζαχαροπλαστική, τη ζαχαροπλαστική, την παρασκευή σοκολάτας και να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση του σεφ τους ή να μπουν στον κόσμο της γλυκιάς κουζίνας για τον 21ο αιώνα. Ανακαλύψτε τη γλυκιά τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της παρασκευής σοκολάτας σε αυτό το εισαγωγικό μάθημα που θα σας οδηγήσει να εξερευνήσετε τον κόσμο των γλυκών για εστιατόρια σε ένα διεθνές περιβάλλον.
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής
- Parma, Ιταλία
- Colorno, Ιταλία
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μάθετε την τέχνη της γαλλικής και ιταλικής ζαχαροπλαστικής με το Δίπλωμα Γαλλικής και Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής, ένα πλήρως ολοκληρωμένο μάθημα που διδάσκεται σε δύο χώρες. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα προσφέρει: 8 εβδομάδες πρακτικών, εξατομικευμένων εκπαιδεύσεων 1 μήνα πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή την Ιταλία (προαιρετικά) ένα διάσημο κοινό δίπλωμα από δύο διεθνώς αναγνωρισμένα ιδρύματα
Προτεινόμενα
FERRANDI Paris
Προχωρημένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική (Πιστοποιητικό)
- Rennes, Γαλλία
- Bordeaux, Γαλλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
8 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το να κυριαρχήσεις στην τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής απαιτεί αυστηρότητα και ακρίβεια αλλά και ικανότητα ανάπτυξης και ανανέωσης μιας προσφοράς. Κατά τη διάρκεια του νέου μας προγράμματος θα συζητηθούν προϊόντα μπουτίκ, διακοσμητικά και εκδηλώσεις, για να παρέχουμε στους συμμετέχοντες νέες εμπνεύσεις και τεχνικές από υψηλού επιπέδου σεφ ζαχαροπλαστικής.
Προτεινόμενα
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Μαγειρικές Τέχνες, Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική, AAS
- Mount Vernon, Ηνωμένες Πολιτείες
- Oak Harbor, Ηνωμένες Πολιτείες + 3 more
Δίπλωμα (Associate Degree)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Το πρόγραμμα Culinary Arts (CUL) είναι ένα από τα λίγα γαστρονομικά προγράμματα που είναι διαπιστευμένα από το διάσημο Ίδρυμα Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Μαγειρικής Ομοσπονδίας (ACFEF). Το περιεχόμενο του μαθήματος δίνει έμφαση στην «πρακτική» εργαστηριακή εργασία και σε μια ποικιλία ευέλικτων τεχνικών διδασκαλίας που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών στυλ μάθησης. Δίνεται έμφαση στην αναγκαιότητα για τον σύγχρονο επαγγελματία μαγειρικής να κατανοήσει τις παγκόσμιες τάσεις των τροφίμων και τις διεθνείς αρχές γεύσης σε ένα εργασιακό περιβάλλον ευαίσθητο στις πολιτισμικές και γενικές διαφορές.
Προτεινόμενα
Riverside City College
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Riverside, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο Riverside City College εστιάζει στους επαγγελματικούς στόχους μάθησης μέσω του τμήματος Καριέρα και Τεχνική Εκπαίδευση. Καθώς το πρόγραμμα εκτυλίσσεται, οι μαθητές της κοινότητάς μας και των γύρω περιοχών θα μάθουν τις βασικές αρχές της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, από τη σύνθεση ζύμης μαγιάς μέχρι κέικ και αρτοσκευάσματα από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, οι μαθητές θα μάθουν τις κατάλληλες πρακτικές ασφάλειας τροφίμων και υγιεινής που καθορίζονται από τα σημεία αναφοράς της βιομηχανίας. Αυτή η γνώση αποτυπώνεται μέσω των παραδοσιακών στυλ μάθησης, καθώς και μέσω μιας πρακτικής προσέγγισης όπου οι μαθητές μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το υλικό. Καθώς προχωρούν στο πρόγραμμα, οι μαθητές συνεχίζουν να εκπροσωπούν το προσωπικό τους στυλ και το πολιτιστικό υπόβαθρο μέσω των επιδόρπιων τους σε προηγμένες τεχνικές όπως η τέχνη της σοκολάτας και της ζάχαρης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται μέσω της κριτικής σκέψης σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των συστατικών ψησίματος και τους ρόλους που συμβάλλουν σε όλη τη διαδικασία ψησίματος. Για να ενισχύσουν περαιτέρω τις γνώσεις και την εμβέλειά τους στην κοινότητα, οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με εταίρους και ηγέτες του κλάδου για να εμπεδώσουν τις μαθησίες τους.
Προτεινόμενα
Edmonds College
Συνεργάτης Εφαρμοσμένης Επιστήμης στις Τέχνες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Lynnwood, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Εφαρμοσμένων Επιστημών (Associate of Applied Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Σιάτλ, το πρόγραμμα Baking and Pastry Arts στο Edmonds College προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη βιομηχανία αρτοποιίας. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό αρτοποιίας ενός έτους ή ένα πτυχίο αρτοποιίας διετούς συνεργάτη Τεχνικών Τεχνών (ATA). Οι μαθητές θα μάθουν σημαντικές θεμελιώδεις δεξιότητες, όπως entremet, ειδικές τούρτες, επιδόρπια σε πλάκες, τάρτες, πτι φουρ, γαλλικά αρτοσκευάσματα, χειροποίητο ψωμί και viennoiserie. Εκτός από την εκπλήρωση του ρόλου του αγοραστή, του διευθυντή αρτοποιείου και του σού σεφ, οι φοιτητές του πτυχίου θα δημιουργήσουν επίσης σοκολάτες, είδη ζαχαροπλαστικής, μια γαμήλια τούρτα και μια βρώσιμη έκθεση.
Προτεινόμενα
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Mission College
Fast-track counseling
Συνεργάτης Επιστήμης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Santa Clara, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
60 ώρες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Fast-track counseling
Το Associate Degree in Baking and Pastry παρέχει εμπορεύσιμες δεξιότητες απαραίτητες για προηγμένη επιτυχία στη βιομηχανία αρτοποιίας και εστιατορίων. Οι απόφοιτοι μαθαίνουν τη θεωρία διαχείρισης, τις επιχειρηματικές λειτουργίες και τις δεξιότητες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσουν τη ζαχαροπλαστική τους ή να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες ζαχαροπλαστικής, εστίασης και εστιατορίων. Τα βασικά μαθήματα θα πρέπει να λαμβάνονται με τη συνιστώμενη σειρά για μέγιστη επιτυχία.
Προτεινόμενα
Laney College
Συνεργάτης Επιστημών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Laney College προσφέρει δύο μεγάλες ειδικότητες στις Μαγειρικές Τέχνες. Αυτά τα διετές προγράμματα πιστοποιητικών παρέχουν στους φοιτητές τις πρακτικές γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία για να επιτύχουν δημιουργική και ανταποδοτική σταδιοδρομία στον κλάδο των εστιατορίων και της φιλοξενίας.
Προτεινόμενα
George Brown College
Δίπλωμα Διοίκησης Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, ο George Brown σας τοποθετεί στο κέντρο της βιομηχανίας Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στον Καναδά. Σχεδιασμένο από ηγέτες του κλάδου, αυτό το διετές πρόγραμμα στη Διαχείριση Τεχνών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής σας προσφέρει ό,τι καλύτερο και των δύο κόσμων – προηγμένη εκπαίδευση ζαχαροπλαστείου και τις δεξιότητες διαχείρισης που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Προτεινόμενα
Santa Barbara City College
Βραβείο Ικανοτήτων στην Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική
- Santa Barbara, Ηνωμένες Πολιτείες
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Το Πρόγραμμα Σχολής Μαγειρικών Τεχνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων αναπτύσσει δεξιότητες και ικανότητες για θέσεις στον κλάδο της φιλοξενίας. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα αντικατοπτρίζει τα πρότυπα της βιομηχανίας παρέχοντας εκπαίδευση σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εργασίας. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα επιλογής είτε ξενοδοχείου είτε εστιατορίου/μαγειρικού προγράμματος.
Προτεινόμενα
Culinary Arts Academy Switzerland
Ελβετικό Μεγάλο Δίπλωμα στις Τέχνες Ζαχαροπλαστικής & Σοκολάτας
- Port-Valais, Ελβετία
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
3 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στη ζαχαροπλαστική και τη σοκολάτα μέσω αυτού του Ελβετικού Μεγάλου Διπλώματος στη Ζαχαροπλαστική & Σοκολάτα. Ξεκινήστε με τα βασικά και προχωρήστε σε ένα υψηλό επίπεδο πρωτοποριακής αριστείας.
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Μαθήματα Ιταλικής Ζαχαροπλαστικής
- Turin, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
3 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ιταλικός
Το πρόγραμμα του μαθήματος προσφέρει μαθήματα επίδειξης σε επαγγελματίες ζαχαροπλαστεία, Master Ice Cream Makers και Master Chocolatier, με οδηγίες της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστικής.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Γαλλικά αρτοσκευάσματα Essentials
- Yssingeaux, Γαλλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Πάντα ήθελες να μάθεις τα μυστικά της Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής; Το Ecole Ducasse σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα έντονο πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών για να μάθετε όλες τις βασικές τεχνικές των γαλλικών τεχνών ζαχαροπλαστικής.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Μαγειρική Τέχνη Ζαχαροπλαστική
Η μελέτη της ζαχαροπλαστικής περιλαμβάνει την εκμάθηση πώς να κάνει μια ποικιλία από αρτοσκευάσματα και επιδόρπια. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τους φοιτητές οι οποίοι ελπίζουν να γίνει σεφ ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, ή μαγειρική κριτικούς.