3 Διατροφικές Επιστήμες Θερινό μάθημα degrees found
- Θερινό μάθημα
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Ευρώπη3
3 Διατροφικές Επιστήμες Θερινό μάθημα degrees found
Προτεινόμενα
Maastricht School of Management
Θερινό μάθημα εξειδίκευσης MBA Sustainable Food Systems
- Maastricht, Κάτω Χώρες
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η πίστα εξειδίκευσης MBA της Σχολής Διοίκησης του Μάαστριχτ (εξειδίκευση) στα Συστήματα Αειφόρου Τροφίμων παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των αρχών, των προκλήσεων και των ευκαιριών στη βιώσιμη παραγωγή και διανομή τροφίμων. Αυτό το κομμάτι εξειδίκευσης έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη δημιουργία αξίας στα συστήματα τροφίμων που ωφελούν τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Προτεινόμενα
University of Veterinary Sciences
Θερινό Σχολείο Υγιεινής Τροφίμων 2023
- Brno, Τσεχία
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας επικεντρώνεται στην υγιεινή του κρέατος και των προϊόντων κρέατος και η δεύτερη εβδομάδα περιλαμβάνει θέματα υγιεινής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση, εργαστηριακές δεξιότητες, εκδρομές σε φάρμες, εταιρείες τροφίμων και σφαγείο. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μόνο την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του μαθήματος
Προτεινόμενα
Vrije University - Summer graduate programs
Summer Course in Feeding the mils: Challenges and Innovation in Food and Water Security
- Amsterdam, Κάτω Χώρες
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Στο Summer Course in Feeding the Billions: Challenges and Innovation in Food and Water Security, οι συμμετέχοντες εξερευνούν μια ποικιλία προσεγγίσεων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού, που κυμαίνονται από διεθνείς συμφωνίες πολιτικής έως δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Θερινό μάθημα Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Τι είναι η Επιστήμη των Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων μελετά τα τρόφιμα και πώς σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία. Περιλαμβάνει τη μελέτη της παραγωγής τροφίμων, της επεξεργασίας, της ασφάλειας και της διατροφής. Η επιστήμη των τροφίμων περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη των τροφιμογενών ασθενειών και της μόλυνσης.
Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων;
Ένα πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων, που εργάζεται σε τομείς όπως η παραγωγή τροφίμων, η επεξεργασία, η ασφάλεια και η διατροφή. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν επίσης να εργαστούν στον τομέα της έρευνας για τις τροφιμογενείς ασθένειες και τη μόλυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν υπόβαθρο στην επιστήμη των τροφίμων να εργαστούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες που εμπλέκονται στη ρύθμιση της βιομηχανίας τροφίμων. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, διδάσκοντας και διεξάγοντας έρευνα σε πανεπιστήμια και κολέγια.
Γιατί να σπουδάσετε Επιστήμη Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των μεθόδων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που τρώμε είναι ασφαλή και θρεπτικά. Μελετώντας την επιστήμη των τροφίμων, μπορούμε επίσης να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο πρόληψης και ελέγχου των τροφιμογενών ασθενειών. Τέλος, η επιστήμη των τροφίμων μας βοηθά να κατανοήσουμε τους σύνθετους οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή και την κατανάλωση τροφίμων.
Πτυχία Επιστήμης Τροφίμων
Τα πτυχία επιστήμης τροφίμων προσφέρονται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προπτυχιακά προγράμματα διαρκούν συνήθως τέσσερα χρόνια και καλύπτουν θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η μικροβιολογία και η διατροφή. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα συνήθως διαρκούν δύο χρόνια και περιλαμβάνουν μαθήματα σε προηγμένα θέματα επιστήμης τροφίμων που περιλαμβάνουν τη φυσική και τη μηχανική τροφίμων.
Διαδικτυακά θερινά μαθήματα προσφέρονται από τη συντριπτική πλειοψηφία μεταδευτεροβάθμιων ιδρυμάτων. Η διαδικτυακή εκμάθηση επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα σχεδόν από οπουδήποτε στον κόσμο. Οι φοιτητές που αναζητούν μια εμπειρία μη παραδοσιακής αίθουσας διδασκαλίας, θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο της παρακολούθησης διαδικτυακών θερινών μαθημάτων.