Keystone logo

5 Θερινό μάθημα Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Θερινό μάθημα
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Μελέτη των Φύλων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Θερινό μάθημα Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων

    Τα καλοκαιρινά μαθήματα προσφέρουν έναν άλλο τρόπο για τους σπουδαστές να κερδίσουν πρόσθετες πιστώσεις Πολλοί σπουδαστές τις παίρνουν για να γεμίσουν ένα κενό μεταξύ εξαμήνων ή για να κερδίσουν μερικά ακόμη επαγγελματικά προσόντα εκτός της τακτικής ακαδημαϊκής τους πορείας. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που μπορούν να διαλέξουν οι μαθητές, καλύπτοντας σχεδόν οποιοδήποτε θέμα ενδιαφέροντος.

    Τι είναι το καλοκαιρινό μάθημα στις σπουδές φύλου; Οι φοιτητές μελετούν τη διάσταση της εκπροσώπησης και της πολιτικής και της ανάλυσης σχετικά με την ταυτότητα φύλου και φύλου. Αυτό το πεδίο επικεντρώνεται συχνά σε θεωρίες σχετικά με τις σπουδές των γυναικών ή τις μελέτες για τη σεξουαλικότητα. Οι μαθητές θα μπορούσαν να βρουν θέματα όπως η φεμινιστική πολιτική και οικονομική θεωρία, οι απεικονίσεις των φύλων, οι συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, η κοινωνική δικαιοσύνη στη σεξουαλική βία και η εμπορία ανθρώπων. Ανεξάρτητα από τα συγκεκριμένα θέματα που καλύπτονται, οι σπουδές φύλου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις θεωρητικές προσεγγίσεις, έτσι ώστε οι μαθητές να περιμένουν πολλές συγγραφικές και συζητήσεις στην τάξη.

    Η γνώση των γέλων και των φεμινιστικών θεωριών θα βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν μια εκτίμηση και κοινωνική ευαισθητοποίηση των ανθρώπων που ίσως δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν σχέση με το παρελθόν. Η εκμάθηση της κατανόησης των κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων των υποεκπροσωπούμενων ομάδων όχι μόνο θα εμπνεύσει τους μαθητές να αναπτύξουν τη δική τους αίσθηση ενσυναίσθησης, αλλά και θα συμβάλει στην αύξηση των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης τους.

    Το κόστος της διάρκειας ενός καλοκαιριού σε σπουδές φύλου μπορεί να ποικίλει πολύ από το σχολείο στο σχολείο. Τα καλοκαιρινά μαθήματα τείνουν να είναι λιγότερο ακριβά από τα παραδοσιακά εξάμηνα, αλλά τελικά εξαρτώνται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο.

    Πολλοί σπουδαστές σπουδών σε θέματα φύλου προχωρούν για να βρουν κοινωνική εργασία που σχετίζεται με τα θέματα που μελετούσαν στην τάξη. Η δικηγορία είναι ένας άλλος μεγάλος τομέας σταδιοδρομίας, μεταξύ άλλων της ανάπτυξης της κοινότητας και των επαγγέλματα που σχετίζονται με την κυβέρνηση. Οι φοιτητές μελετούν συχνά τις δουλειές ως συντονιστές και διαχειριστές κοινοτικών προγραμμάτων, σύμβουλοι, συμβούλους υγείας για τη συμπεριφορά και αναλυτές δεδομένων για την υγειονομική περίθαλψη. Εάν οι σπουδαστές ενδιαφέρονται περισσότερο για την εργασία μιας εταιρικής δουλειάς, μπορεί να βρουν θέσεις εργασίας ως ερευνητές, διευθυντές έργων, διαχειριστές και εκτελεστικούς βοηθούς.

    Υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα για τις σπουδές φύλου τόσο για τους τοπικούς όσο και για τους διεθνείς φοιτητές. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.