θεωρία και την πρακτική των επενδυτικών σχέσεων

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

* Μάθετε να διατυπώσει μια πολύ αποτελεσματική στρατηγική Επενδυτικών Σχέσεων
* Κατανόηση παράγοντες που επηρεάζουν την αποτίμηση μετοχών
* Εξερευνήστε τον τρόπο λειτουργίας των εγχώριων αγορών της ασφάλειαςΣε ποιους απευθύνεται

Αν είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας επενδυτής σχέσεις, θα κερδίσετε το μέγιστο όφελος από αυτό το πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες εκπροσωπούν συνήθως ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και επιχειρήσεων και να ασχολούνται με τον καλύτερο τρόπο για να διαμορφώσουν μια αποτελεσματική στρατηγική επενδυτή σχέσεις σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.


Στόχοι εκμάθησης

Πίσω από τη θεωρία και πρακτική του προγράμματος Επενδυτικών Σχέσεων αποτελούν δύο βασικές εγκαταστάσεις. Πρώτον, η αποτελεσματική ενημέρωση επενδυτών στρατηγικές ενισχυθεί η ικανότητα μιας εταιρείας να συμμετάσχουν ανταγωνιστικά στις αγορές κεφαλαίων. Δεύτερον, χωρίς εμπεριστατωμένη γνώση των βασικών οικονομικών και λογιστικών εννοιών, αποτελεσματικές στρατηγικές επενδυτικές σχέσεις δεν μπορούν να διατυπωθούν. Για την περαιτέρω αυτούς τους στόχους, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να:

- Ενισχύσει την κατανόηση σας για τους παράγοντες που επηρεάζουν αποτίμηση μετοχών
- Εξερευνήστε τον τρόπο λειτουργίας των εγχώριων αγορών της ασφάλειας
- Σκεφτείτε πώς ένας αναλυτής επεξεργάζεται τις πληροφορίες
- Τους καθοριστικούς παράγοντες Εξέταση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής για δημοσιοποίηση
- Κατασκευάστηκε επάρκειας σας στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση ενός επενδυτή προγράμματος σχέσεις
- Διαλέξεις, αναλύει την περίπτωση, και η συζήτηση της ομάδας συμμετέχουν ενεργά όλοι οι συμμετέχοντες στην lea rning διαδικασία.


Αυτή την εβδομάδα βίου πρόγραμμα είναι ένα απαιτητικό, αλλά ικανοποιητική εκπαιδευτική εμπειρία. Μετά από μια προαιρετική συνεδρίαση το απόγευμα της Κυριακής η οποία καλύπτει Οικονομικών Βασικά, τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκε οκτώ και τριάντα-17.00 μ.μ. καθημερινά. Δύο σύνοδοι βραδινή εργασία και δύο κοινωνικές εξόδους ολοκληρώσει την εβδομάδα. Κατηγορία συνεδρίες είναι άκρως διαδραστικό χαρακτήρα, με τις συχνές ολοκληρωμένες συνεδρίες break-out.Μοναδικά Χαρακτηριστικά

Εσείς και οι άλλοι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης των συναλλαγών στις οποίες θα ενεργούν ως διαμορφωτές της αγοράς ότι το εμπόριο μεταξύ τους για να προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα κέρδη χρήσεως. Το παιχνίδι απεικονίζει τον τρόπο στον πραγματικό κόσμο οι συναλλαγές πραγματοποιούνται και οι τιμές καθορίζονται σε ηλεκτρονική ανταλλαγή, όπως το NASDAQ.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αξιολογήσει την εταιρεία σας χρησιμοποιώντας το προωθημένη ποσοτική ανάλυση λογισμικού που χρησιμοποιούνται από μεγάλους διαχειριστές χαρτοφυλακίων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουμε συγκεκριμένα ζητήματα και ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα του προγράμματος, μέσω παρουσιάσεων και άτυπες συζητήσεις τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης. Τα μέλη ΔΕΠ είναι επίσης διαθέσιμα κατά τα γεύματα και τα βράδια για την αντιμετώπιση των επιμέρους θεμάτων. Αυτή πλήρους δέσμευσης από τον πυρήνα σχολή παρέχει μια συνέχεια από το ένα θέμα στο άλλο και την ολοκλήρωση στα πλαίσια του σεμιναρίου που είναι χωρίς ταίρι από άλλα προγράμματα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Ο Stephen M. Ross School of Business του Πανεπιστημίου του Michigan είναι μια πρεμιέρα εκπαιδευτικό ίδρυμα σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να αναπ ... περαιτέρω

Ο Stephen M. Ross School of Business του Πανεπιστημίου του Michigan είναι μια πρεμιέρα εκπαιδευτικό ίδρυμα σε ένα από τα καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε τους ηγέτες στη σκέψη και δράση, που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση, διεπιστημονική προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Οι ηγέτες που μπορούν να παράσχουν ηθική και πολιτική ηγεσία, και οι οποίοι μόχλευσης την επιρροή τους προς όφελος της κοινωνίας. Στο Μίτσιγκαν, για την κυρίαρχη δύναμή μας είναι η μοναδική δυνατότητά μας να γεφυρώσει επιστημονική θεωρία με την επιχειρηματική πρακτική. Πιστεύουμε ότι η πραγματική ηγεσία αρχίζει με μια ολιστική αντίληψη των επιχειρήσεων. Στο επίκεντρό μας είναι η επιδίωξη του "πνευματικού κεφαλαίου με αντίκτυπο." Αυτές είναι οι ιδέες σχολή μας φέρει στην τάξη και τα εργαλεία τους αποφοίτους μας χρησιμοποιούν για να διαμορφώσει τον κόσμο. Μας ενδιαφέρει σε φοιτητές οι οποίοι θέλουν να συνεργαστείτε με τη σχολή να συν-δημιουργήσουν μια πολύ εξατομικευμένη, ισχυρή εκπαιδευτική εμπειρία. Η στρατηγική μας για την ανάπτυξη των απαραίτητων ικανοτήτων ηγεσίας των μαθητών - σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις αναγκαίες γνώσεις και δεξιότητες των επιχειρήσεων - είναι να παρέχει ενέργεια με βάση τις ευκαιρίες μάθησης ριζωμένη στην πραγματική παγκόσμια ζητήματα. Με ένα MBA από τον Ross Μίτσιγκαν School of Business, θα εισέλθουν στην αγορά ως ηγέτης με την εμπιστοσύνη και τη σοφία να καθορίσει και να επιτύχει το όραμά σας για την επιτυχία. Διαβάστε Λιγότερα
Ann Arbor , Μπανγκαλόρου , Ντουμπάι , Μπανγκόκ + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη