10 Ιταλική Κουζίνα degrees found
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Διεθνείς κουζίνες
- Ιταλική Κουζίνα
- Ευρώπη10
10 Ιταλική Κουζίνα degrees found
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Ιταλικό πρόγραμμα ζυμαρικών
- Parma, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
3 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτό το μοναδικό μάθημα θα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εισέλθουν στον κόσμο της ιταλικής παραγωγής ζυμαρικών, μαθαίνοντας συγκεκριμένες τεχνικές τόσο για τα ξηρά όσο και για τα φρέσκα ζυμαρικά, καθώς και πώς να ασχολούνται με την παραγωγή για απευθείας πωλήσεις και υπηρεσίες εστίασης. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για όλους τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τις τεχνικές παρασκευής και παραγωγής ζυμαρικών τόσο για το εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών όσο και για την τροφοδοσία, ώστε να αποκτήσουν μια πραγματική εμπειρία επαγγελματισμού και να κάνουν ένα βήμα προς την επιχειρηματικότητα στον κλάδο.
Προτεινόμενα
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Μάθημα Master of Pizza and Breadmaking
- Florence, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το «Master of Pizza», που διατίθεται αποκλειστικά στη Φλωρεντία (Τοσκάνη), είναι ένα εντατικό μάθημα διάρκειας 70 ωρών σε δύο εβδομάδες, όπου οι συμμετέχοντες κατακτούν τη ζύμωση ζύμης, την επιλογή επικάλυψης και τις επαγγελματικές τεχνικές ψησίματος. Κάθε βήμα είναι πρακτικό, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία εκμάθησης σε πραγματικό κόσμο.
Προτεινόμενα
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Πρόγραμμα Ιταλικής Μαγειρικής
- Parma, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Νέας Ιταλικής Μαγειρικής είναι ένα μονοετές πρόγραμμα, που οργανώνεται σε δύο εκπαιδευτικές ενότητες. Είναι το τέλειο μάθημα αν ψάχνετε για μια πραγματική πλήρη εμβάπτιση στο ιταλικό φαγητό και μια ολοκληρωμένη εμπειρία μελέτης για να γίνετε επαγγελματίας σεφ της ιταλικής κουζίνας.
Προτεινόμενα
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Μάθημα Master of Pasta and Sauces
- Florence, Ιταλία
- Lecce, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το "Master of Pasta", που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία (Τοσκάνη) και στο Λέτσε (Πούλια), είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 70 ωρών σε δύο εβδομάδες, με επίκεντρο την παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών, από παραδοσιακές τοπικές συνταγές έως σύγχρονες τεχνικές. Οι μαθητές εργάζονται απευθείας με υλικά υψηλής ποιότητας, μαθαίνοντας να δημιουργούν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις υπό την καθοδήγηση ειδικών σεφ.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
PIZZA, FOCACCIA ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΨΩΜΑΤΑ
- Calabria, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Αυτό το δυναμικό πρακτικό πρόγραμμα ξεκινά με μια εκτεταμένη δοκιμή των πρώτων υλών που απαιτούνται για να φτιάξει την τέλεια πίτσα, το focaccia και το ειδικό ψωμί στην ιταλική παράδοση. Η επιστήμη της παραγωγής φυσικής μαγιάς, της μαγιάς και των ενδεχόμενων απαιτήσεων ζύμωσης καλύπτονται λεπτομερώς. Ανεξάρτητα από την εστία ή τη συμβατική κατασκευή, η Pizza συνεχίζει να διοικεί το μεγαλύτερο μερίδιο του δυτικού κόσμου από όλους τους τομείς των Τροφίμων και Ποτών. Αν και πολλές χώρες έχουν διαφορετικούς τρόπους για να φτιάξουν αυτά τα κλασικά φαγητά, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι πραγματικά ιταλικά και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κυριαρχήσει στην τέχνη από ό, τι στην Ιταλία.
The Umbra Institute
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
- Perugia, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Βασικό μάθημα: FSST 100: Βιώνοντας βιώσιμες ιταλικές τροφές (1 πίστωση) Επιλέξτε τρία ή περισσότερα από τα ακόλουθα μαθήματα επιλογής: ANTH / FSST / SOC 375: Η ανθρωπολογία του φαγητού και της διατροφής: Κατανόηση του εαυτού και άλλων (3 μονάδες) COMM / BUS / FSST 355: Ψηφιακό μάρκετινγκ: Κρασί και οινοποιεία της Κεντρικής Ιταλίας (3 μονάδες) ENV / FSST / SOC 330: Βιώσιμη παραγωγή τροφίμων στην Ιταλία: Τοπικές παραδόσεις και παγκόσμιοι μετασχηματισμοί (3 μονάδες) FSST / GSCI 250: Η επιστήμη των ιταλικών τροφίμων ( 3 μονάδες) FSST / HIST / SOC 350: Η ιστορία και ο πολιτισμός των τροφίμων στην Ιταλία (3 μονάδες)
CAST Alimenti
Επαγγελματικό προηγμένο δίπλωμα στις ιταλικές μαγειρικές τέχνες
- Brescia, Ιταλία
Ανώτερο Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
8 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Ο σεφ είναι σίγουρα ένα από τα πιο απαιτημένα στοιχεία στην αγορά εργασίας. Πρόκειται για ένα επάγγελμα που απαιτεί πάθος, δέσμευση, σε βάθος γνώση και χειρωνακτικές δεξιότητες: χαρακτηριστικά και δεξιότητες που, αν καλλιεργηθούν και αναπτυχθούν, μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλη ικανοποίηση από την άποψη της δημιουργικότητας και της προσωπικής επιβεβαίωσης. Ένας φοιτητής του CAST Alimenti , στο τέλος του μαθήματος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είναι έτοιμος να γίνει "σύγχρονος σεφ" και να βυθιστεί σε μια πληθώρα ποικίλων προσφορών στον κλάδο των εστιατορίων.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
- Calabria, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε σοβαρός γκουρμέ σπιτιού, κανένα άλλο μάθημα μιας εβδομάδας στον κόσμο δεν θα σας δώσει περισσότερες γνώσεις και εμπειρία τοπικής μαγειρικής από το Ίδρυμα Ιταλικής Κουζίνας. Αρκετοί τομείς του μενού προετοιμάζονται και παρουσιάζονται, όπως τέλειες βασικές σάλτσες, ζυμαρικά, χορτοφαγική και μεσογειακή κουζίνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο ψήσιμο, την ενσωμάτωση σπεσιαλιτέ ψωμιού, εστίας, πίτσας, focaccia και επιδορπίων στο ρεπερτόριο του σεφ. Δουλεύοντας μαζί με κύριους σεφ θα ανακαλύψετε πώς να αναδημιουργήσετε τις αυθεντικές ζωντανές γεύσεις που έχουν κάνει την Ιταλία την πρωτεύουσα τροφίμων του κόσμου. Όπως πάντα, αυτό το πρόγραμμα είναι all-inclusive από την ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο μέχρι την αναχώρηση. Περιλαμβάνονται καταλύματα, μεταφορά στο έδαφος, όλα τα γεύματα και πολιτιστικά ταξίδια.
The Umbra Institute
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (FSSP)
- Perugia, Ιταλία
Πιστοποιητικό
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Το FSSP είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα πιστοποιητικών διάρκειας ενός εξαμήνου, ανοιχτό σε όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται για τα τρόφιμα, τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους ελπίζουν να καλλιεργήσουν μια καριέρα στον κλάδο των τροφίμων ή του περιβάλλοντος ή που επιδιώκουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Υπάρχουν τρία κομμάτια: Μελέτες Τροφίμων, Περιβαλλοντικές Μελέτες & Αειφορία και το διπλό κομμάτι. Για κάθε κομμάτι, οι μαθητές παρακολουθούν μια ιταλική τάξη, το βασικό μάθημα 1 πίστωσης και στη συνέχεια επιλέγουν τρία ή τέσσερα άλλα μαθήματα FSSP. Κάθε θεματικό μάθημα περιλαμβάνει μια σειρά από εξωσχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος σπουδών. Περιλαμβάνουν διαλέξεις επισκεπτών, επιτόπιες επισκέψεις, εκδρομές, μαγειρικές δραστηριότητες, ερευνητικά έργα και άλλες πρακτικές εμπειρίες. Αυτές οι δραστηριότητες επιτρέπουν στους μαθητές να παρατηρούν άμεσα τις έννοιες που μελετήθηκαν στην τάξη και να αναλύσουν θέματα που αφορούν το φαγητό, τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον σε ένα ιταλικό και παγκόσμιο πλαίσιο από ποικίλες προοπτικές.
CAST Alimenti
Professional Advanced Diploma in Italian Pastry Arts for Hotel & Restaurant Service
- Brescia, Ιταλία
Ανώτερο Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
8 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Ο «chef pasticcere» ή ο chef στη βιομηχανία τροφοδοσίας και ξενοδοχείων συνδυάζει από μόνη της όλες τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες του παραδοσιακού αρχιμάγειρα αλλά συγχρόνως ερμηνεύει και δημιουργεί μια τέχνη ζαχαροπλαστικής με εντελώς διαφορετικούς στόχους από το συμβατικό εργαστήριο: Συγκεντρώνουν το έργο τους μέσα σε μια ομάδα, σε στενή συνεργασία με τον Executive Chef, για να εξασφαλίσουν ανώτερη ποιότητα στην υπηρεσία τροφοδοσίας και στη φιλοξενία.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών