Keystone logo

3 Μάθημα Προγράμματα σε Άδεια Χειριστή Αεροπλάνου Χωρίς Προηγούμενη Εμπειρία (από το μηδέν στο ATPL) 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Πολιτική Αεροπορία
  • Εκπαίδευση Πιλότων
  • Άδεια Χειριστή Αεροπλάνου Χωρίς Προηγούμενη Εμπειρία (από το μηδέν στο ATPL)
Πεδία μελέτης
  • Πολιτική Αεροπορία (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μάθημα Προγράμματα σε Άδεια Χειριστή Αεροπλάνου Χωρίς Προηγούμενη Εμπειρία (από το μηδέν στο ATPL)

Οποιοσδήποτε άνω των 18 ετών μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί σε ένα μάθημα, το οποίο συνήθως προσφέρεται από κολέγια, πανεπιστήμια ή άλλα επαγγελματικά ιδρύματα. Αμέτρητα μαθήματα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν σε όλο τον κόσμο μπορούν να ωφελήσουν τους μαθητές τόσο προσωπικά όσο και στην επιδίωξή τους για εκπαιδευτικά επιτεύγματα.

Τι είναι το μάθημα μηδέν με ATPL; Αυτό το μάθημα βοηθά ένα άτομο να επιτύχει το ATPL (η άδεια χειριστή αερομεταφορών). Αυτό το μάθημα μπορεί να περιλαμβάνει εκπαίδευση σε ελεγχόμενο εναέριο χώρο για να βοηθήσει στην απόκτηση εμπειρίας στον εμπορικό έλεγχο με βαθμολογία οργάνων, αξιολόγηση πολλαπλών κινητήρων και "παγωμένο" ATPL (όταν ο χειριστής έχει ολοκληρώσει όλες τις 14 θεωρητικές εξετάσεις ATPL) με ελάχιστο ελάχιστο χρόνο πτήσης 200 ωρών. Οι μαθητές θα υποβληθούν σε εκτεταμένη εκπαίδευση στο έδαφος, εκπαίδευση σε πτήσεις και εξετάσεις.

Η απόκτηση ενός μαθήματος μηδενικού προς το ATPL έχει οφέλη πέρα ​​από τον πλουτισμό του φιλικού ουρανού, συμπεριλαμβανομένων πολλών που βοηθούν στην πλοήγηση στον σημερινό κόσμο με υψηλό ρυθμό. Τα περιουσιακά στοιχεία όπως η βελτίωση των δυνατοτήτων λήψης αποφάσεων, η σκέψη στα πόδια και η μάθηση για να κυριαρχήσει η χάρη υπό την πίεση ενισχύουν την καθημερινή ζωή του καθενός.

Η διάρκεια μιας σειράς μαθημάτων μηδενικών έως ATPL διαρκεί συνήθως μεταξύ 15 και 24 μηνών, ανάλογα με το ίδρυμα. Τα έξοδα για το μάθημα επίσης θα διαφέρουν, έτσι οι υποψήφιοι σπουδαστές ενθαρρύνονται να διερευνήσουν το κόστος που σχετίζεται με οποιοδήποτε νέο σχολείο.

Η ολοκλήρωση μιας σειράς μαθημάτων μηδενικών προς ATPL βοηθά ένα άτομο χωρίς πείρα από προηγούμενη πτήση να αποκτήσει τον τίτλο του κυβερνήτη (PIC), το υψηλότερο επίπεδο πιλοτικής πιστοποίησης αεροσκαφών που μπορεί να κατέχει ένας πολιτικός. Αυτό επιτρέπει επίσης στον παραλήπτη να ενεργεί ως συγκυβερνήτης (πρώτος αξιωματικός) στις εμπορικές αεροπορικές μεταφορές. Καλά εκπαιδευμένοι και ειδικευμένοι επαγγελματίες αναζητούν συνεχώς από τη βιομηχανία αερομεταφορών να μεταφέρουν με ασφάλεια πάνω από 5 δισεκατομμύρια αεροπορικούς ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Οι πτητικές ακαδημίες σε όλο τον κόσμο προσφέρουν μαθήματα μηδενικού επιπέδου προς το ATPL. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.