Keystone logo

4 Μάθημα Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μάθημα Προγράμματα σε Διαχείριση Υπηρεσίας Τροφίμων

    Ένα μάθημα μπορεί να αναφέρεται σε μια μονάδα μάθησης που διαρκεί μέχρι και ένα χρόνο, ή θα μπορούσε να αναφέρεται σε ένα ολόκληρο πρόγραμμα σπουδών. ορισμό του εξαρτάται εν μέρει από την τοποθεσία του ιδρύματος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το κομμάτι της εκπαίδευσης είναι συχνά χρησιμοποιείται για να παρέχει πρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση ή τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της ακαδημαϊκής φάσεις.

    Τι είναι ένα μάθημα για τη διαχείριση υπηρεσιών τροφίμων; Το μάθημα αυτό εξετάζει τις λειτουργικές διαδικασίες ενός εστιατορίου που οδηγούν στην κερδοφορία. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους που σχετίζονται με τη βιομηχανία της φιλοξενίας. Μέσα από τα έργα στην κατηγορία και συζητήσεις, οι μαθητές μπορούν επίσης να εξετάσει τη βιομηχανία τροφίμων από την άποψη της διαχείρισης. Τα μαθήματα που λαμβάνονται για αυτό το μάθημα μπορεί να περιλαμβάνει τη διαχείριση της εγκατάστασης, της επιχειρηματικότητας υπηρεσία τροφίμων, έλεγχο του κόστους εξυπηρέτησης των τροφίμων και την ηγεσία στην υπηρεσία τροφίμων.

    Αυτό το μάθημα είναι ευεργετική, επειδή επικεντρώνεται σε επιχειρήσεις διαχείρισης, την ηγεσία και την οικονομική διαχείριση.Με αυτές τις βασικές δεξιότητες, ένας νεαρός επαγγελματίας μπορεί να είναι σε θέση να πάρει μια θέση μέσα διαχείρισης ή έναν υψηλότερο μισθό.

    Το κόστος των μαθημάτων στον τομέα της διαχείρισης των υπηρεσιών τροφίμων δεν είναι η ίδια σε όλα τα πανεπιστήμια. Συχνά, η τοποθεσία του σχολείου, το μέσο των κατηγοριών, πόσα μαθήματα που παίρνετε και από πού είσαι παίζουν ρόλο στο κόστος. Επικοινωνώντας με ένα συγκεκριμένο σχολείο, μπορείτε να είστε σε θέση να μάθετε περισσότερα.

    Ενώ κάποιος με αυτή την εκπαίδευση θα ήταν διατεθειμένοι να εργαστούν σε ένα εστιατόριο, αυτό δεν είναι η μόνη πορεία της σταδιοδρομίας διαθέσιμα. Μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να εργαστούν σε ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, εταιρείες catering, υπηρεσίες εστίασης ή τα σχολεία. Μερικά παραδείγματα ενός τίτλου καριέρα περιλαμβάνει Διευθυντής της υπηρεσίας τροφίμων, διευθυντής λύσεων υπηρεσία τροφίμων και διευθυντής του λιανικού εμπορίου. Το μάθημα αυτό θα μπορούσε επίσης να σας προετοιμάσει για την περαιτέρω εκπαίδευσή σας.

    Μόλις καταλάβουμε ότι αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σας, θα πρέπει να εφαρμόζονται.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.