Keystone logo

30 Μάθημα Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (30)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μάθημα Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

    Λαμβάνοντας μια σειρά μαθημάτων κολλεγίων είναι ευεργετικό για τους φοιτητές αποφασίζουν για μια μεγάλη μελέτη, οι επαγγελματίες που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας, καθώς και εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Άτομα που ενδιαφέρονται για συνεργασία με το εργατικό δυναμικό μπορεί να θέλουν να εξερευνήσουν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

    Τι είναι ένα μάθημα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων; Η κατηγορία αυτή είναι για εκείνους που θέλουν να οδηγήσει και τη διαχείριση των εργαζομένων μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Ενώ κάθε μαθήματος είναι διαφορετική, οι περισσότεροι από αυτούς να διδάξουν στους μαθητές στρατηγικές για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση με τις πολλές πτυχές του ανθρώπινου δυναμικού. Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν την ανταμοιβή, την ανάπτυξη, και διατηρώντας ικανό προσωπικό, τη μέτρηση των ROI, δημιουργία βέλτιστου ομάδες εργασίας, τις διαπραγματεύσεις και τη διαχείριση των συγκρούσεων, της διαχείρισης των επιδόσεων, τους εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης των διαφορών, και τις εργασιακές σχέσεις.

    Λαμβάνοντας ένα μάθημα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων είναι επωφελής με πολλούς τρόπους, ακόμα κι αν επιλέξετε να μην ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα.Τα προσόντα που αποκτώνται για την αντιμετώπιση των διαφορών μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς της ζωής, τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας. Για εκείνους που ψάχνουν να βρουν μια θέση εργασίας, η πορεία είναι να τεθούν οι βάσεις για μια ποικιλία των θέσεων.

    Υπάρχουν πολλά εθνικά και διεθνή σχολεία που προσφέρουν μαθήματα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Εξαιτίας αυτού, οι οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να διαφέρουν αρκετά από τόπο σε τόπο. Επικοινωνήστε με το σχολείο της επιλογής σας για να μάθετε τι πρέπει να περιμένουμε το κόστος-σοφός.

    Οι απόφοιτοι με πτυχίο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα ξέρει πώς να το συντονισμό, προγραμματισμό, και να κατευθύνει όλα τα διοικητικά καθήκοντα της εταιρείας, που τους βάζει σε υψηλή ζήτηση. Θα επιβλέπει την πρόσληψη και η συνέντευξη, καθώς και την πρόσληψη, από το προσωπικό. Επίσης, θα στρατηγικό σχεδιασμό με κορυφαία στελέχη και να χρησιμεύσει ως σύνδεσμος μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης. Θα είναι σε ζήτηση από όλους σχεδόν τους κλάδους.

    Είναι εύκολο να βρείτε γήπεδα του ανθρώπινου δυναμικού σε απευθείας σύνδεση με τη χρήση εκτεταμένη βάση δεδομένων μας.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισαγωγής στη σχολή της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.