Keystone logo

15 Μάθημα Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Κοινωνικές Επιστήμες
  • Μελέτη των Φύλων
Πεδία μελέτης
  • Κοινωνικές Επιστήμες (15)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μάθημα Προγράμματα σε Μελέτη των Φύλων

    Εστιάζοντας στην έμφυλη ταυτότητα και εκπροσώπηση, Σπουδές Φύλου είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο που αποτελείται από μια σειρά από υπο-περιοχές. Φύλο μαθήματα μελέτες είναι μια ενημερωτική τρόπος για να μάθουν για τις γυναίκες 's, οι άνδρες ' s, και LGBT ζητήματα από μια σύγχρονη ή ιστορική άποψη. Είτε από τη σκοπιά των επιχειρήσεων και της ηγεσίας, με έμφαση στις ΜΜΕ, ή ειδικά για ένα χρονικό διάστημα ή μια θέση, είναι δυνατό να βρεθεί μια Φύλο μαθήματος Μελέτη που ταιριάζει σε κάθε ακαδημαϊκό ενδιαφέρον ή ανάγκη.

    Φύλο μαθήματα Σπουδών μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από λίγες ημέρες έως ένα έτος. Μερικά μαθήματα κορυφώνονται με την έκανε δώρο του πιστοποιητικού ή διπλώματος. Κάποιοι φύλο φυσικά Μελέτες έχουν ως στόχο να εργάζονται επαγγελματίες που αναζητούν επαγγελματική ανάπτυξη, ενώ άλλοι είναι πιο κατάλληλο για φοιτητές πλήρους φοίτησης, και ακόμα άλλοι έχουν σχεδιαστεί για άτομα που απλά έχουν ένα ενδιαφέρον για Σπουδές Φύλου.Προσφέρονται σε πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, οι μαθητές Αναζητηση Μαθήματα μπορούν να επιλέξουν πού και πώς θα μελετήσουν.

    Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα Μελετών Κοινωνικού Φύλου φυσικά, μετακινηθείτε προς τα κάτω και να διαβάσετε για τις επιλογές πορεία στο featured, διαπιστευμένα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Σπουδές Φύλου μαθημάτων που πρέπει να αποστέλλονται απευθείας από το σχολείο της επιλογής σας χρησιμοποιώντας ή εύχρηστη μορφή web!