Keystone logo

Μάθημα Προγράμματα σε Ψυχολογία Αθλητισμού και Άσκησης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης
  • Αθλητικές Επιστήμες
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Μάθημα Προγράμματα σε Ψυχολογία Αθλητισμού και Άσκησης

Αντλώντας από πολλούς κλάδους, τον αθλητισμό και την άσκηση ψυχολογία συγχωνεύει τη μελέτη της ψυχολογίας, εμβιομηχανικής, κινησιολογία, και τη φυσιολογία. Μαζί, αυτή η γνώση βοηθά τους επαγγελματίες εντοπίσει και να μελετήσει τους διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν την αθλητική απόδοση. Βοηθά επίσης να εξετάσει την επίδραση που ασκεί έχει στους ανθρώπους, τόσο ψυχολογικά και φυσιολογικά.

Τι είναι ένα μάθημα στον αθλητισμό και την άσκηση ψυχολογία; Από πτυχίο στην απόκτηση διδακτορικού τίτλου, ή αν απλά θέλετε να πάρετε μια κλάση για προσωπικό πλουτισμό, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μαθήματα στον αθλητισμό και την άσκηση ψυχολογία. Σε επίπεδο το πτυχίο πανεπιστημίου, μαθημάτων περιλαμβάνει τόσο την ψυχολογία και τη φυσική αγωγή. Πολλοί μαθητές, ωστόσο, να επιλέξει να πάει πέρα ​​από το πτυχίο πανεπιστημίου για να συνεχίσει είτε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα.Μεταπτυχιακά μαθήματα βασίζεται στο θεμελιώδες μελέτη της ψυχολογίας και της φυσικής αγωγής βρέθηκε στο πρόγραμμα του πανεπιστημίου να περιλαμβάνει επίσης τους τομείς της εξειδικευμένης εστίασης και της έρευνας.

Με την έρευνα και τη μελέτη τους αθλητές, αθλητικοί ψυχολόγοι μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και να ανακαλύψουν τρόπους για τους ανθρώπους να βελτιώνουν την υγεία τους και την ευημερία μέσω της άσκησης. Ως αναπτυσσόμενο πεδίο, υπάρχουν ευκαιρίες για τους αποφοίτους να εργαστούν με τους αθλητές σε διάφορα αθλήματα και τα επίπεδα ανταγωνισμού.

Επειδή τα μαθήματα στον αθλητισμό και την άσκηση ψυχολογία που προσφέρονται σε όλο τον κόσμο, το κόστος μπορεί να ποικίλει ευρέως. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δαπάνες ενός συγκεκριμένου μαθήματος, επικοινωνήστε με το πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει φοιτούν για περισσότερες πληροφορίες.

Οι σχολικοί ψυχολόγοι μπορούν να εργαστούν είτε με μεμονωμένους αθλητές ή με ομάδες. Κάποιοι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται εξ ολοκλήρου στον αθλητισμό της νεολαίας.Άλλοι συμβουλεύουν προπόνηση επιτελεία της συλλογικότητας και επαγγελματικών ομάδων, βοηθώντας τους να κατανοήσουν και να βελτιώσουν τη δυναμική της ομάδας και να βελτιώσετε τις τεχνικές προπόνηση. Άλλα απόφοιτοι επιλέγουν την παροχή συμβουλών, η οποία τους επιτρέπει να εργάζονται με τους αθλητές σε διάφορα αθλήματα.

Για τους λάτρεις των σπορ, μελετώντας τον αθλητισμό και την άσκηση ψυχολογία τους επιτρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​βλέποντας το παιχνίδι στο πεδίο για την κατανόηση της επιστήμης πίσω από την παράσταση. Με αυτή τη γνώση, αθλητικοί ψυχολόγοι είναι σε θέση να ενισχύσει την αθλητική απόδοση, τόσο για τους μεμονωμένους αθλητές και για την ομάδα ως σύνολο.