Keystone logo

1 Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Ξενοδοχειακή Διαχείριση
  • Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Ένα πρόγραμμα διπλωμάτων προσφέρει στους σπουδαστές έναν πολύ καλό τρόπο να προχωρήσουν τις σπουδές τους ή να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα συνήθως προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε ένα περίπλοκο περιβάλλον και διδάσκει μέσω ενός συνδυασμού hands-on εκπαίδευσης και μελέτης στην τάξη. Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται συνήθως από τις τεχνικές σχολές και τα κολέγια της κοινότητας.

Τι είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεθνή διαχείριση ξενοδοχείων; Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της φιλοξενίας να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και συνήθως συνδυάζει τη θεωρία διαχείρισης με hands-on μαθήματα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές συνήθως εργάζονται σε επίπεδο διοίκησης στον κλάδο της φιλοξενίας. Οι τομείς μελέτης περιλαμβάνουν τη διαχείριση της υπηρεσίας δωματίου, της κουζίνας, του μπαρ και των ποτών, το καλό φαγητό και τη γενική φιλοξενία.

Η απόκτηση πτυχίου στη διεθνή διαχείριση ξενοδοχείων φέρνει πολλές πολύτιμες δεξιότητες που εξυπηρετούν τον φοιτητή πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι απόφοιτοι μαθαίνουν εξαιρετικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και επίλυσης συγκρούσεων, πώς να σκέφτονται κριτικά και πώς να αλληλεπιδρούν με μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

Τα προγράμματα διπλωμάτων συχνά χρειάζονται ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθούν, αλλά το κόστος ποικίλλει σε κάθε ίδρυμα. Συνιστάται οι μαθητές να επικοινωνούν απευθείας με τα σχολεία για να συζητήσουν τα δίδακτρα και τα τέλη εγγραφής.

Οι σπουδαστές με μεταπτυχιακά διπλώματα στη διεθνή διοίκηση ξενοδοχείων έχουν πολλές δυνατότητες σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι εργάζονται συχνά σε έναν εξειδικευμένο τομέα στον κλάδο της φιλοξενίας, όπως διαχείριση εκδηλώσεων, επιχειρηματικότητα ή μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, οι τίτλοι εργασίας κάτω από την ομπρέλα διαχείρισης γεγονότων περιλαμβάνουν τον συντονιστή ομάδων και εκδηλώσεων, τον υπεύθυνο διοργάνωσης εκδηλώσεων και τον διευθυντή σύμβασης, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να γίνουν ιδιοκτήτες των δικών τους ξενοδοχείων ή να βρουν θέσεις εργασίας από τα μέσα μέχρι το επίπεδο της εκτελεστικής διοίκησης.

Οι τάξεις είναι διαθέσιμες με πλήρη ή μερική απασχόληση και ορισμένα σχολεία μπορούν να προσφέρουν ηλεκτρονικά μαθήματα για φοιτητές που χρειάζονται πιο ευέλικτο πρόγραμμα. Για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.