Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Andorra Aviation Academy βρίσκεται στο Πριγκιπάτο της Ανδόρας. Εμπνευσμένο από μια ομάδα ενθουσιωδών αερομεταφορέων, η συμφωνία για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού προγράμματος πτυχίου αεροναυπηγικής με την κυβέρνηση της Ανδόρρας και το Πανεπιστήμιο της Ανδόρας υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2015.

Andorra Aviation Academy προσφέρει ένα πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα (18 μήνες Fast Track) και σε εξέλιξη στο Πανεπιστήμιο της Ανδόρας ένα πτυχίο τριετούς πτυχίου Bachelor of Aviation αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη και σε 47 χώρες (180 ECTS Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Διαδικασία της Μπολόνια).

Andorra Aviation Academy και οι συνεργάτες της προσφέρουν προγράμματα εκπαίδευσης πιλότων που εγκρίνονται και εποπτεύονται από τον EASA. Η Ακαδημία παρέχει ένα επαγγελματικό πανεπιστημιακό και εκπαιδευτικό περιβάλλον πτήσεων, το οποίο προωθεί τα καλύτερα πρότυπα αεροπορικών εταιρειών από την άποψη της ασφάλειας, της ποιότητας, της τυποποίησης και της απόδοσης. Επιπλέον, αναπτύσσει διοικητικές δεξιότητες για την εδραίωση κρίσιμης σκέψης, λήψης αποφάσεων σε σύνθετα περιβάλλοντα, ηγεσία και επικοινωνία.

Με βάση τις πιο πρόσφατες πανεπιστημιακές έρευνες σε πιλοτική και πολύπλοκη εκπαίδευση περιβάλλοντος, αναπτύξαμε μια μέθοδο διδασκαλίας που ονομάζεται «προσεκτική εκπαίδευση» για να μπορέσουν οι μαθητές να αντιμετωπίσουν σύνθετες και απροσδόκητες καταστάσεις και να προωθήσουν τη «χαρτογράφηση μυαλού» στους μαθητές. Η πειραματική εκπαίδευση είναι από τη φύση της, ακριβή. Για να μειώσουμε το κόστος της κατάρτισης διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα, έχουμε συνάψει συμφωνίες με φιλικούς εταίρους «γενικής αεροπορίας» στη Γαλλία. Ο Auch (32000, Γαλλία) δεν υποφέρει ιδιαίτερα από τον ίδιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες που υπάρχουν συχνά σε άλλες τοποθεσίες. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα συμβάλλουν στην ταχύτερη ολοκλήρωση του χρόνου, προκειμένου να τυποποιηθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης βάσει των ευρωπαϊκών απαιτήσεων του EASA.

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα (χωρίς κρυφές δαπάνες) που προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε μαθητή, σε μια ασφαλή και καλά διατηρημένη πολυπολιτισμική κοινωνία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Andorra Aviation Academy

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για τη θέση του πληρώματος πτήσης με την ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία και να εργάζεται ως πιλότος ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για τη θέση του πληρώματος πτήσης με την ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία και να εργάζεται ως πιλότος σε αεροσκάφη νηολογημένα στην Αμερική.

Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε τα ακόλουθα προσόντα:

Άδεια αδείας του εμπορικού πιλότου CPL EASA και αξιολόγηση του μέσου

Θεωρία ATPL της EASA

Μελέτη EASA MCC Airbus A320 (Συνεργασία πολλαπλών πληρωμάτων)... [-]

Ανδόρρα Andorra la Vella
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Andorra Aviation Academy

Ο αερομεταφορέας είναι εξουσιοδοτημένος αεροπόρος πιστοποιημένος από τη διοίκηση πολιτικής αεροπορίας. Έχει κοινή ευθύνη με τον κυβερνήτη για την ασφάλεια και τον επιχειρ ... [+]

Ο αερομεταφορέας είναι εξουσιοδοτημένος αεροπόρος πιστοποιημένος από τη διοίκηση πολιτικής αεροπορίας. Έχει κοινή ευθύνη με τον κυβερνήτη για την ασφάλεια και τον επιχειρησιακό έλεγχο των πτήσεων υπό την καθοδήγησή του. Για να επιτευχθούν οι βέλτιστες οικονομικές πρακτικές, η εξυπηρέτηση επιβατών και ο επιχειρησιακός έλεγχος, ο Dispatcher πτήσεων αναλύει και αξιολογεί τις μετεωρολογικές πληροφορίες για τον προσδιορισμό των δυνητικών κινδύνων για την ασφάλεια της πτήσης και για την επιλογή της πλέον επιθυμητής και οικονομικής οδού πτήσης, υπολογίζει την ποσότητα καυσίμου που απαιτείται για την ασφαλή εκτέλεση της πτήσης ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, την απόσταση της πτήσης, τη συντήρηση, τους περιορισμούς, τις καιρικές συνθήκες και τις ελάχιστες απαιτήσεις σε καύσιμα που προβλέπονται από τους κανονισμούς αεροπορίας.... [-]

Ανδόρρα Andorra la Vella
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Ανδόρρα
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+376 736 309