Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Δίπλωμα στην φιλοξενία

Το Δίπλωμα στην Φιλοξενία


Ξένες γλώσσες
Δεξιότητες διαχείρισης
Πρακτική εξάσκηση


Μέσω της διάρκειας του Διπλώματος στην Φιλοξενία

Μελέτη Φιλοξενία και Τουρισμός στην Αυστρία

Το Κολέγιο Διεθνούς Τουριστικής Διοίκησης ( ITM ) προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών που δημιουργήθηκε ειδικά για φοιτητές που σχεδιάζουν να έχουν διεθνή σταδιοδρομία στον τομέα της ξενοδοχειακής και τουριστικής διαχείρισης.

ITM ήταν το πρώτο κολέγιο στην Αυστρία που εισήγαγε την αγγλική ως γλώσσα διδασκαλίας. Το κολλέγιο είναι διαπιστευμένο και εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Αυστρίας. Οι πτυχιούχοι λαμβάνουν δίπλωμα πιστοποιημένο από την αυστριακή κυβέρνηση. Το πρόγραμμα διδάσκεται στα αγγλικά και οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν δύο επιπλέον γλώσσες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο σίγουροι ενώ εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

ITM συνεργάζεται με φιλόδοξα άτομα. Ο στόχος τους φοιτητής είναι κίνητρο και αφιερωμένο στην εξειδίκευση στον κλάδο της φιλοξενίας και των υπηρεσιών. Προσφέροντας ένα εφαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές θα έχουν ευρεία γνώση όχι μόνο σε επίπεδο θεωρητικής αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Η πρακτική κατάρτιση αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της ανάπτυξης σε αυτόν τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξαν ένα λειτουργικό ξενοδοχείο ως Campus τους - όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να γίνουν άνετοι και εξοικειωμένοι με το μελλοντικό περιβάλλον εργασίας τους.

Το διετές πρόγραμμα κολέγιο είναι διαθέσιμο για έναν περιορισμένο και προσεκτικά επιλεγμένο αριθμό φοιτητών, προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλή ποιότητα και ατομική εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των πρακτικών και theoritical μαθήματα. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι καθηγητές μπορούν να προσαρμόσουν και να προσαρμόσουν τα μαθήματά τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις των μεμονωμένων σπουδαστών. ITM καλωσορίζει τους μελλοντικούς διαχειριστές και επιδιώκει να τους δώσει την κατάρτιση και τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους τους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός
  • γαλλική γλώσσα
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

ITM College and University Studies

Το πρόγραμμα ITM παρέμεινε πιστό στις προηγούμενες πρακτικές επιτυχίας του, εστιάζοντας στην ισχυρή πρακτική έκθεση και εμπειρία σε συνδυασμό με τη θεωρητική γνώση. Αυτό ... [+]

Πρόγραμμα Κολλεγίου

Η πέτρα σας

Το πρόγραμμα ITM παρέμεινε πιστό στις προηγούμενες πρακτικές επιτυχίας του, εστιάζοντας στην ισχυρή πρακτική έκθεση και εμπειρία σε συνδυασμό με τη θεωρητική γνώση. Αυτό κάνει τους μαθητές μας έτοιμους για εργασία από την πρώτη μέρα. Οι απόφοιτοι μας δεσμεύονται ότι η πρακτική προσέγγιση υποστηρίζει την είσοδο τους και την επακόλουθη αύξηση των επαγγελμάτων τους.... [-]

Αυστρία Bad Vöslau
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,Γερμανός,γαλλική γλώσσα,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Αυστρία