Tourism School Bad Gleichenberg

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η άμεση, γρήγορος τρόπος για να τη δουλειά των ονείρων σας - Τουρισμός College στην Αυστρία

Τουριστικής εκπαίδευσης στην Αυστρία έχει διεθνή μια πολύ υψηλή προτεραιότητα. Το Σχολές Τουριστικής Bad Gleichenberg μεταξύ καλύτερη εκπαίδευση στον κόσμο κέντρα για τον τουρισμό. Το 4-εξάμηνο Τουρισμού College είναι επίσης καθαρά αγγλικά.

Το Κολέγιο Τουρισμού και Αναψυχής Μελέτες εκπαιδεύει πτυχιούχους και νέους αφοσιωμένους ανθρώπους που είχαν δικαίωμα σε τέσσερα εξάμηνα για τον τουρισμό εμπειρογνώμονες.

Ειδικά αποτελέσματα η Τουρισμός College ή το καθαρά αγγλικής γλώσσας Κολέγιο Τουρισμού και Αναψυχής Βιομηχανίας με τη συμπαγή μορφή πρακτικής άσκησης (ουσιαστικά είναι 1,5 έτη), η οποία είναι προσαρμοσμένη στη διεθνή αγορά.

Στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης, όπως εφαρμόζεται ξενοδοχείο, το γεγονός και τη διαχείριση του έργου, γλώσσες, μάρκετινγκ, ρεσεψιόν, ταξιδιωτικό γραφείο, λογιστικά, των επιχειρήσεων, τη διαχείριση της υγείας, την ηγεσία, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, του βιώσιμου τουρισμού, E-Marketing, Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού είναι μεταξύ των εντατική πρακτική εκπαίδευση στην κουζίνα, μπαρ, εξυπηρέτηση και το φαγητό σχετικά με το χρονοδιάγραμμα.

Ειδικά η πολλά πρόσθετη εκπαίδευση ως διευθυντής δεξιώσεων, μπάρμαν, κρασί και μπύρα-νέοι sommelier, τον καφέ και το τσάι τους γνώστες, ή την εκπαίδευση θυρωρού σε αποκλειστική συνεργασία με την Les Clefs d'Or, καθώς και η ενέργεια διευθυντής του Τουρισμού προσφέρει πραγματικά πλεονεκτήματα στην αρχή της σταδιοδρομίας ,

Εκτός από τη σχολική φοίτηση μεγάλη έμφαση στην πρακτική κατάρτιση. In-house και τα εξωτερικά γεγονότα, όπως τα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκι στο Schladming και Σότσι, το Night Race Schladming, ή η Όπερα της Βιέννης μπάλα, την πολύτιμη εμπειρία που συλλέγονται. Εκτός από την μεταπτυχιακή εκπαίδευση φοιτητών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αρκετές εβδομάδες σε τουριστικές εγκαταστάσεις.

Τα ακόλουθα φρεάτια μπορούν να επιλεγούν: Τουριστικών Επιχειρήσεων Γλώσσες

Ένα πολύχρωμο συνύπαρξη στην πανεπιστημιούπολη Επί του παρόντος, ζουν και μάθησης 300 μαθητές από 25 έθνη από κοινού στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές του τουρισμού Κολέγια μπορεί να ανοίξει τις φοιτητική πορεία μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια προς ενοικίαση. Κοινή περιοχές συμβάλλουν στην αλληλεπίδραση μεταξύ των φοιτητών και πολυπολιτισμικής συνύπαρξης. Η πλήρης διατροφή μέσα σε μπουφέ περιλαμβάνεται στην δίδακτρα, η ευκολία μιας σύντομης διαδρομής για τη διδασκαλία ή τα πολλά δωρεάν πράγματα να κάνουμε στην πανεπιστημιούπολη, όπως γυμναστήρια, βιβλιοθήκη, ποδήλατα, πατίνια inline, κλασσικού αθλητισμού, κ.λπ. κάνουν τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη ιδιαίτερα ελκυστική.

Μονοπάτια μετά την αποφοίτηση:

έναρξη Κορυφαία τουριστικά επαγγέλματα και σταδιοδρομία σε διάφορα επαγγέλματα: Μετά την ολοκλήρωση οι πύλες είναι ένα παγκόσμια καριέρα ανοιχτή. Είτε στη διεθνή ξενοδοχειακή βιομηχανία, γαστρονομία, με τις αεροπορικές εταιρείες ή κρουαζιερόπλοια, tour operators, σε θέρετρα και κλαμπ, διαχείριση συμβάντων, αλλά και στον τομέα των υπηρεσιών - απόφοιτοι της Τουριστικής ομάδες είναι πολυπόθητο υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Περαιτέρω μελέτη: Συνεργασίες με διεθνή πανεπιστήμια και τα κολέγια να καταστεί δυνατή ήδη για την απόκτηση του πτυχίου με 2 εξάμηνα και το Master με 5 εξάμηνα. Επίσης, για το Ξεκινώντας τη δική σας επιχείρηση ή Απόκτηση μιας οικογενειακής επιχείρησης κάποιος είναι έτοιμος να περάσει από την εξέταση προσόντων κλάδο της εστίασης και της επιχειρηματικής εξέταση.

Ο τουρισμός Κολλέγιο είναι μέρος του Σχολές Τουριστικής Bad Gleichenberg. Από αυτά λειτουργούν ως ιδιωτικά σχολεία, οι εφαρμογές είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή. Εξάμηνο Έναρξη είναι στις 11 Σεπτέμβριο.

Αυτό παρέχει την εκπαίδευση:

Compact Κατάρτισης με την κατάρτιση Διοίκηση Εργασίας Sound Εγγυήσεων με υψηλή πρακτική σημασία Διεθνές εναλλακτική αναγνωρισμένο πτυχίο σε μακροχρόνιες μελέτες Βέλτιστος συνδυασμός της θεωρίας και της εισόδου πρακτική σε ένα δίκτυο διεθνή καριέρα διεθνείς αποφοίτους της άδειας λειτουργίας, η εξέταση των επιχειρηματιών και τέσσερα επαγγέλματα συμπεριλαμβανομένων

Ο βαθμός με προστιθέμενη αξία:

Δίπλωμα: Τουριστικά υπάλληλος / Τουριστικά Kaufmann της επιχειρηματικής εξέταση και Gastgewerbliche επίσημη μαθητείας 4: διευθυντής του εστιατορίου, ο σεφ, το ξενοδοχείο και η φιλοξενία βοηθός, ταξιδιωτικό γραφείο βοηθός στο πανεπιστήμιο, την αναγνώριση των περιόδων σπουδών

Τοποθεσίες

Bad Gleichenberg

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Address
Kaiser-Franz-Josef-Straße 18
8344 Bad Gleichenberg

8344 Bad Gleichenberg, Στυρία, Αυστρία
Τηλέφωνο
+43 3159 2209

Ask a Question

Άλλη