Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Wolf-Dieter Grabner

Τεχνικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών της Αυστρίας

Με περίπου 9.000 αποφοίτους μέχρι σήμερα και περίπου 4.000 φοιτητές, το University of Applied Sciences Technikum Wien είναι το μεγαλύτερο αμιγώς τεχνικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών της Αυστρίας. Οι εκπαιδευτικές προσφορές αποτελούνται από 12 προγράμματα πανεπιστημίου και 18 μεταπτυχιακά προγράμματα, τα οποία προσφέρονται ως προγράμματα πλήρους φοίτησης, μερικής απασχόλησης ή / και από απόσταση. Τα προγράμματα σπουδών FIve διδάσκονται στα αγγλικά, τα άλλα προγράμματα γίνονται μόνο στα γερμανικά . Οι εκπαιδευτικές προσφορές βασίζονται σε ένα αξιόπιστο επιστημονικό υπόβαθρο και είναι επίσης πρακτικά προσανατολισμένες. Στο UAS Technikum Wien, η έμφαση δίδεται όχι μόνο στην παροχή υψηλής ποιότητας τεχνικής εκπαίδευσης, αλλά και σε θέματα με επίκεντρο την επιχειρηματική και προσωπική ανάπτυξη. Οι στενοί δεσμοί και οι συνεργασίες με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία δίνουν στους φοιτητές και τους αποφοίτους εξαιρετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Ο συνδυασμός της θεωρίας και της πρακτικής εφαρμογής έχει κεντρική σημασία τόσο στην έρευνα όσο και στην εκπαίδευση. Οι δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης της UAS Technikum Wien αυξήθηκαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια και επί του παρόντος επικεντρώνονται στις έρευνες μας:

  • Ενσωματωμένα συστήματα
  • Συστήματα Ανανεώσιμης Αστικής Ενέργειας,
  • Ασφαλείς υπηρεσίες, ηλεκτρονική υγεία
  • Μηχανική ιστών
  • Αυτοματοποίηση

Η UAS Technikum Wien ιδρύθηκε το 1994 και το 2000 έγινε το πρώτο ίδρυμα στη Βιέννη για να αποκτήσει το καθεστώς πανεπιστημίου εφαρμοσμένων επιστημών. Έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Συνδέσμου (EUA) το 2012 και είναι επίσης εταίρος δικτύου του FEEI - Ένωση Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Βιομηχανιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Γερμανός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Προπαρασκευαστικό Έτος

University of Applied Sciences Technikum Wien

Το τρέχον προ-κολέγιο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως ένα προπαρασκευαστικό μάθημα που διαρκεί τέσσερα εξάμηνα για τους διεθνείς φοιτητές που προτίθενται να λάβουν τη δοκιμή ... [+]

Το τρέχον προ-κολέγιο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως ένα προπαρασκευαστικό μάθημα που διαρκεί τέσσερα εξάμηνα για τους διεθνείς φοιτητές που προτίθενται να λάβουν τη δοκιμή εισαγωγής για το UAS Technikum Wien ή να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα σπουδών στην Αυστρία. Το PCP ex έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές που έχουν ελάχιστες ή μη ικανότητες στη γερμανική γλώσσα .

Προοπτικές διεθνείς φοιτητές παρακολουθούν εντατικά μαθήματα στοΓερμανόςΑγγλικάΜαθηματικάΗ φυσικηΕπιστήμη των υπολογιστώνΗλεκτρολογίαΒιολογία... [-]
Αυστρία Βιέννη
Οκτώβριος 2020
Αγγλικά,Γερμανός
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Technikum Wien Academy

UAS Technikum Wien