Academy of Interactive Entertainment

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ακαδημία Interactive Entertainment (ΑΙΕ) είναι της Αυστραλίας πλέον πολυβραβευμένο 3D animation, game design και την οπτική FX εκπαιδευτικός. Δημιουργήθηκε ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός για να αναπτυχθεί η δημιουργική ψηφιακός τομέας, η AIE πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη ειδικών προσόντων παιχνίδι και συνεχίζει να καινοτομεί μέσα από συνεργασίες βιομηχανίας και δυναμική διδασκαλία.

AIE μαθήματα είναι πρακτικό, την καριέρα εστιασμένη και παραδίδονται από τη βιομηχανία έμπειροι καθηγητές σε ένα πραγματικά διασκεδαστικό και δημιουργικό-απαιτητικό περιβάλλον στούντιο. Απόφοιτοι AIE και έχουν κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένης να ονομαστεί το 2007 Αυστραλίας Μικρό πάροχος κατάρτισης του έτους.

AIE Χάρτη Οι πρωταρχικοί στόχοι της μη κερδοσκοπική Ακαδημία Interactive Entertainment είναι:

Παροχή διαπιστευμένων την πρόσβαση του κοινού, Βιομηχανίας και χρηματοδοτείται πλήρη εμπορική μαθήματα και προγράμματα κατάλληλα για την διαδραστική βιομηχανία του θεάματος, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων σε 3D Animation, προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, μουσικής και ταινιών? Παροχή Θερμοκοιτίδα μαθήματα που παρακολουθούνται από κατάλληλους παρόχους βιομηχανία και προσαρμοσμένες μαθήματα για να ανταποκριθούν στη ζήτηση της βιομηχανίας? Ενθάρρυνση της ανάπτυξης μιας ισχυρής περιφερειακής βιομηχανία και να προωθήσουν την επέκταση των ευκαιριών απασχόλησης στον κλάδο? Αναλαμβάνουν δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με τους προμηθευτές της βιομηχανίας και την εμπορική ανάπτυξη? Foster και να προωθήσει την ανάπτυξη δικτύων και συνεργασιών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και να προωθήσει τη δημιουργία ενός παιχνίδια στον υπολογιστή Developers Association and Conference? Assist απόφοιτοι της Ακαδημίας για να βρουν δουλειά στη βιομηχανία και στους εργοδότες να προσλαμβάνουν εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό? Συμμαχίες με άλλα ιδρύματα, τόσο στην Αυστραλία όσο και σε διεθνές επίπεδο, για την προώθηση και την ανάπτυξη της κατάρτισης για τη βιομηχανία? Foster και να προωθήσει την ανάπτυξη των νέων και των μικρών επιχειρήσεων, προσφέροντας ευκαιρίες δικτύωσης, mentoring, και τη στέγαση σε γραφεία με μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης, και Assist και προσφέρουν κατοικίες σε φοιτητές, οι συμμετέχοντες Βιομηχανίας, ενοικιαστές, οι πελάτες και / ή υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες των νέων και των μικρών επιχειρήσεων.

SYDNEY CAMPUS

Η πανεπιστημιούπολη Σίδνεϊ βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανίας των παιχνιδιών του Σίδνεϊ, που περιβάλλεται από δύο συσταθεί προγραμματιστές και ανεξάρτητα studios. Σίδνεϊ είναι επίσης το σπίτι στο μεγαλύτερο στούντιο οπτικών εφέ της Αυστραλίας, Animal Logic, που προσλαμβάνουν συνήθως AIE είναι περιζήτητα αποφοίτων. Οι φοιτητές που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη Σίδνεϊ έχουν την τύχη να περιβάλλεται από μια ακμάζουσα παιχνίδια και φιλμ κοινότητα και είναι εφοδιασμένα με πολλές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεις δικτύωσης, ταινιών και παιχνιδιών φεστιβάλ καθώς και εκδηλώσεις της βιομηχανίας.

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ CAMPUS

Η Μελβούρνη είναι στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης παιχνιδιών στην Αυστραλία. Από τότε που άνοιξε εδώ το 2004, AIE έχει παγιώσει τη θέση της στο πλαίσιο των τοπικών αγώνων και οπτική βιομηχανία παραγωγής ως ο τόπος όπου τα στούντιο πάει όταν ψάχνει για ταλαντούχους καλλιτέχνες και προγραμματιστές.

AIE απόφοιτοι εργάζονται σε όλα τα επίπεδα σε όλα τα μεγάλα στούντιο στη Μελβούρνη, καθώς και πολλές άλλες διεθνείς γραμμές και έχουν εργαστεί σε ένα τεράστιο αριθμό των παιχνιδιών συμπεριλαμβανομένου του blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) και την κορυφή πώληση του iPhone apps Ελέγχου και Πτήσης The Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

Η πανεπιστημιούπολη AIE Καμπέρα βρίσκεται σε Watson, ένα καταπράσινο προάστιο στα βόρεια του κέντρου της πόλης. AIE Καμπέρα, η πρώτη πανεπιστημιούπολη AIE, ιδρύθηκε το 1996 ως απάντηση σε ένα αίτημα για 3D παιχνίδια καλλιτέχνες και προγραμματιστές. Βιομηχανία έμπειροι καθηγητές μας έχουν καθοδηγήσει τους μαθητές μέσα από τα μαθήματά μας με την απασχόληση σε κάθε μεγάλη παιχνίδια και 3D animation studio στην Αυστραλία, καθώς και μια σειρά από διεθνώς καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου.

Καμπέρα είναι κατ 'οίκον σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα και καινοτόμες προγραμματιστές στον κόσμο των παιχνιδιών, προσομοίωση και λογισμικό απεικόνισης μαζί με πρωτοποριακές στούντιο παραγωγής. Έχουμε στενές σχέσεις με Uppercut Games Studios και είναι συν-χωροθετούνται με Dreamgate Studios.

Η συνεργασία μας με την Καμπέρα Institute of Technology (CIT) στο Bachelor of Παιχνίδια και Virtual Worlds Βαθμός μάθημα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από πόρους, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων βιβλιοθηκών, στέγαση των φοιτητών και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης.

ΑΔΕΛΑΪΔΑ CAMPUS

AIE Αδελαΐδα είναι το νεότερο πανεπιστημιούπολη μας και προσφέρει την τελευταία λέξη στην ανάπτυξη των παιχνιδιών, τον προγραμματισμό παιχνίδι, 3D animation και τα οπτικά εφέ της εκπαίδευσης στο ολοκαίνουργιο, την κατάσταση των εγκαταστάσεων τέχνης. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά της CBD Αδελαΐδα, στο 32 Grenfell Street (δίπλα στην πόλη του Σταυρού Food Court). Οι γείτονες πανεπιστημιούπολη σημαντική ταινία και το παιχνίδι στούντιο όπως Rising Sun Pictures, έξι πόδια Παιδί και Mighty Βασίλειο. Πρόκειται για ένα δρόμο μακριά από την πολυσύχναστη Rundle Mall, το οποίο είναι κατ 'οίκον σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα, καφετέριες, στοές και τα αξιοθέατα της Αδελαΐδας.

ΣΙΑΤΛ CAMPUS

Σιάτλ, WA πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στο Κέντρο του Σιάτλ - ακριβώς δίπλα στην εικονική Space Needle. Μια πολύ καιρό κομβικό σημείο για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, το Σιάτλ είναι το σπίτι σε στούντιο όπως η Valve, Bungie, και Nintendo of America, μαζί με αμέτρητες αναδυόμενες ανεξάρτητα στούντιο παιχνίδι. Βολικές επιλογές μέσα μαζικής μεταφοράς, πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, και εξαιρετικά εστιατόρια κάνουν Seattle Center μια εξαιρετική τοποθεσία για τους μαθητές μας.

Το Σιάτλ είναι μια ακμάζουσα πόλη γεμάτη από πράγματα να κάνουμε! Ενώ στο Seattle Center, ελέγξτε το Space Needle, Μουσική εμπειρία Μουσείο Έργου, ή Pacific Science Center. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται Pike Place Market, Μουσείο Τέχνης του Σιάτλ, και το όμορφο Σιάτλ Δημόσια Βιβλιοθήκη. Υποκατάστημα έξω λίγο περισσότερο, και να εξερευνήσετε το Διεθνές District, Woodland Park Zoo, το Μουσείο Ιστορίας και Βιομηχανίας, ή το Μουσείο πτήσης!

LAFAYETTE CAMPUS

Lafayette, LA πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην περιοχή Acadiana, η καρδιά του Cajun και κρεόλ γαλλική Λουιζιάνα. Πανεπιστημιούπολη μας στεγάζεται στην Λουιζιάνα Μοναδική Τεχνολογίες Επιχειρήσεων (LITE) κτίριο δίπλα στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα στο Lafayette. Lite είναι ένα 3D απεικόνιση συναρπαστική και υψηλής απόδοσης πόρων πληροφορικής κέντρο, φιλοξενία πελάτες στην εμπορική βιομηχανία, την κυβέρνηση και το πανεπιστήμιο κλάδους. Εταιρική AIE με το μηχάνημα Ευκαιρία (OM) και το Lafayette Οικονομικής Ανάπτυξης Αρχή (LEDA) μας δίνει την ευκαιρία να δώσει περισσότερη ζωή στο αναπτυσσόμενο κλάδο των ψηφιακών μέσων σε Lafayette.

Με διαφορετική κουλτούρα, παγκοσμίου φήμης κουζίνα και ζωντανή ιστορία, Lafayette είναι πραγματικά μια μοναδική πόλη που προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για τους μαθητές που θέλουν να βουτήξουν σε. Με την τοπική αξιοθέατα της περιοχής, όπως Vermilionville, Ακαδικός Village, Λαφαγιέτ Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Acadiana Κέντρο Τεχνών, Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου και το εργοστάσιο Avery νησί Tabasco, Lafayette και Acadiana προσφέρουν κάτι για όλους! Ονομάστηκε "πιο νόστιμο πόλη του Νότου" από το περιοδικό Southern Living, Λαφαγιέτ μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα-του-ένα είδος κουζίνας με τα εστιατόρια, όπως το Μπλε Dog Café, Τζολί, στον γαλλικό Τύπο και Prejean προσφέροντας Cajun και πιάτα Creole στιλ που θα στείλει το γούστο σας μπουμπούκια για μια βόλτα συγκίνηση!

Lafayette είναι το σπίτι σε μερικά από τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο, όπως Φεστιβάλ Internationale de Λουιζιάνας, Φεστιβάλ Acadiens, Λατινική Music Festival και άλλα γεγονότα, όπως Downtown Alive, Ρυθμοί στον ποταμό και Μπαχ Γεύμα. Φεστιβάλ διαδραματίζουν καίριο ρόλο στον πολιτισμό και την ποικιλομορφία της περιοχής με διαφορετικό φεστιβάλ που συμβαίνουν στην περιοχή σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο!

ONLINE CAMPUS

Συνδεδεμένοι Campus AIE είναι αυθόρμητα ξέσπασε σε ύπαρξη στα τέλη του 2012 ως μια ειδική προσπάθεια να αναπτυχθούν και να φέρει Online μαθήματα AIE, που έχουν τρέξει από το 2005, σε ένα παγκόσμιο κοινό. Το Online Campus στελεχώνεται από φιλικό και εξερχόμενων ανθρώπους που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εγχύσει την εμπειρία AIE σε όλες τις παράδοση επικοινωνία και την πορεία. Όλοι οι καθηγητές μας οδηγούνται, πάθος και έμπειρους εκπαιδευτές.

Η ομάδα Διοίκηση μας είναι έμπειροι σε απευθείας σύνδεση αλληλογραφία και την επικοινωνία, και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τους μαθητές κατατάσσονται στην πορεία της επιλογής τους όσο το δυνατόν ομαλότερα. Θα εξασφαλιστεί ότι είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το λογισμικό που έχει αναρτηθεί σε κάθε μαθητή είναι εγγεγραμμένοι.

Το Online Campus προσφέρει μια σειρά από μαθήματα που ειδικεύεται στην ανάπτυξη παιχνιδιών, το παιχνίδι του σχεδιασμού, 3D animation και προγραμματισμού. Τα μαθήματα διδάσκονται σε εικονικές τάξεις μέσω του Adobe Connect και υπάρχουν ευέλικτες επιλογές για εκείνους που είναι πολύ απασχολημένος για να κρατήσει σε ένα πρόγραμμα σπουδών. Απλά πείτε μας τι είναι οι στόχοι της μελέτης σας και θα εργαστούμε για να ταιριάζει στις ανάγκες σας όσο καλύτερα μπορούμε.

Αν είστε ένας καθηγητής λυκείου και ενδιαφέρονται για εμάς τακτοποίηση μέριμνα μαθήματα για το σχολείο σας, μπορούμε να λειτουργήσει το μάθημα για σας, ή μπορούμε να σας εκπαιδεύσει για να παραδώσει το μάθημα στην τάξη σας.

Τοποθεσίες

Σίδνεϊ

Academy of Interactive Entertainment - Sydney

Address
Level 2
Wentworth Park Grandstand
Wattle Street
Ultimo NSW 2007

Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 2 8514 8800

Μελβούρνη

Academy of Interactive Entertainment - Melbourne

Address
Tower 4, Atrium Level
World Trade Centre
18-38 Siddeley Street
Melbourne VIC

3005 Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 3 9820 8201

Καμπέρα

Academy of Interactive Entertainment - Canberra

Address
Block E
Canberra Technology Park
49 Phillip Avenue
Watson ACT

2602 Καμπέρα, Αυστραλιανή Πρωτεύουσα, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 2 6162 5131

Αδελαΐδα

Academy of Interactive Entertainment - Adelaide

Address
Level 3
32 Grenfell Street
Adelaide
SA 5000

5000 Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 8 7325 6300

Αυστραλία Online

Address
Australia Online
Αυστραλία Online, Αυστραλία

Lafayette

Academy of Interactive Entertainment (AIE) - Lafayette

Address
LITE, Louisiana Immersive Technologies Enterprise @ 537 Cajundome Boulevard, Suite 211, Lafayette, LA 70506
70506 Lafayette, Λουιζιάνα, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 337-456-1848

Σιάτλ

Academy of Interactive Entertainment - Seattle

Address
AIE Seattle is located in the Seattle Center Armory (formerly the Center House) @ 305 Harrison St, Suite 405, Seattle, WA 98109
98109 Σιάτλ, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+1 206-428-6350

ΗΠΑ Online

Address
ΗΠΑ Online, Ηνωμένες Πολιτείες

Campbellsville

Address
Campbellsville, Κεντάκι, Ηνωμένες Πολιτείες

Ask a Question

Άλλη