Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυστραλιανές εταιρείες αρχίζουν να ανακαλύπτουν ότι οι δημιουργικές δεξιότητες μπορούν να φέρουν νέα σκέψη σε οποιαδήποτε οργάνωση.

Πάρα πολλά ιδρύματα προσφέρουν δημιουργικά μαθήματα που αγνοούν τις δεξιότητες όπως η ανύψωση, η διαπραγμάτευση και η ευαισθησία των τιμών βάσει της αγοράς, η οποία είναι το κλειδί για την επιτυχή λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.

Από το 2014, Αναγνωρίστε τη δημιουργικότητα Έχει εξελιχθεί για να εξυπηρετήσει την αύξηση των αιτήσεων για εργαλεία σχεδιασμού-σκέψης και καινοτομίας από φοιτητές επιχειρήσεων. Ήταν αυτή τη στιγμή παρατηρούσαμε επίσης πολλά δημιουργικά (καλλιτέχνες, σχεδιαστές και συγγραφείς) που αναζητούσαν εμπορικές δεξιότητες, όπως η ηγεσία, το pitching και η τιμολόγηση.

Εκτός από την εξεύρεση μιας θέσης, βρήκαμε συγγενικά πνεύματα που είχαν αγωνιστεί με το πού και πώς να μάθουν αυτές τις δεξιότητες «άλλης πλευράς». Τα πρώτα μας εργαστήρια περιελάμβαναν τόσο ένα δημιουργικό όσο και επιχειρηματικό μυαλό, και θαυμάσαμε πόσο έπρεπε να διδάσκουν ο ένας τον άλλον.

Ο στόχος μας έγινε για την οικοδόμηση του ιδανικού χώρου για την ανάπτυξη δημιουργικής, επιχειρηματικής και τεχνικής νοοτροπίας. Ένα μέρος όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να μάθουν δεξιότητες που θα μπορούσαν να πάρουν στους χώρους εργασίας τους και να κάνουν θετικές αλλαγές.

Πιστεύουμε...

Αν δεν κάνετε αναμνήσεις, χάνετε χρόνο. Αν δεν σταθούμε για αυτό που πιστεύετε, προσποιείτε. Αν δεν κάνετε ερωτήσεις, δεν μαθαίνετε.

Αξίες

Οι αξίες μας είναι απλές αλλά ισχυρές. Αν δεν κάνεις αναμνήσεις, χάνεις χρόνο. Αν δεν σταθούμε για αυτό που πιστεύετε, προσποιείτε. Αν δεν ρωτάτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, δεν σας ενδιαφέρει.

Το σημερινό όνειρο μπορεί να μετατραπεί σε αυριανό ξεκίνημα, με ένα μάτι για το χρηματιστήριο αν αυτό είναι ο στόχος σας. Το Δίπλωμα Δημιουργικής Επιχείρησης εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες να προσαρμόζουν, να εφευρίσκουν, να καινοτομούν και να ευδοκιμούν στη σημερινή οικονομία μάθησης. Οι μαθητές μας είναι καλλιτεχνικοί, επινοημένοι και εμπνευσμένοι για να αντιμετωπίσουν νέες καταστάσεις, προβλήματα και προκλήσεις με δεξιότητες που ειδικεύονται σε ένα συγκεκριμένο δημιουργικό κλάδο ή εφαρμόζουν τη μάθησή τους σε ένα ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ξεκλειδώστε την τέλεια συγχώνευση φαντασίας, δημιουργίας και επιχειρηματικού πνεύματος και ανακαλύψτε τον κόσμο των δημιουργικών ευκαιριών που περιμένει στο Acknowledge Creativity.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Acknowledge Creativity

Το Δίπλωμα Δημιουργικής Επιχείρησης αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη ανάγκη των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών να αντιμετωπίσουν την επίλυση προβλημάτων με δημιουργικό τ ... [+]

Είναι το ιδανικό μέρος για να αναπτύξετε τα δημιουργικά, τεχνικά και επιχειρηματικά σας ταλέντα και θα σας προετοιμάσει για μια εκλεκτική σειρά δημιουργικών σταδιοδρομιών, ανεξάρτητα από το ποια διαδρομή επιλέγετε. Οι μαθητές μας μαθαίνουν μέσω παραδοσιακών και σύγχρονων μοντέλων διδασκαλίας. Το μάθημα θα αναπτύξει μια απτή κατανόηση του πώς η δημιουργική σταδιοδρομία ταιριάζει στην κοινωνία και το σημαντικό ρόλο που παίζουν στην επικοινωνία με ένα ευρύ κοινό.... [-]

Αυστραλία Melbourne Sydney
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά