Ad Astra Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ad Astra Institute ; ένα σύγχρονο και ζωντανό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην αυστραλιανή βιομηχανία φιλοξενίας. Με άμεσες συνδέσεις με τη βιομηχανία, το Ad Astra Institute προσφέρει στους σπουδαστές μας τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν από επαγγελματίες του κλάδου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αποτελέσματα των σπουδαστών.

Ad Astra Institute διαθέτει μια φήμη στον κλάδο της φιλοξενίας για την αριστεία και την καινοτομία στο σχεδιασμό και την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Ως φοιτητής στο Ad Astra Institute , θα γνωρίσετε εξαιρετικό εκπαιδευτικό προσωπικό που θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να εξασφαλίσει ότι όλοι οι φοιτητές θα είναι έτοιμοι για εργασία και θα υποστηρίξουν τη φήμη των αποφοίτων μας ως υψηλής εξειδίκευσης και επιδίωξης στον κλάδο.

Ad Astra Institute φοιτητές του Ad Astra Institute απολαμβάνουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτύξουν δεξιότητες σε ένα διεγερτικό, σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Η δέσμευσή μας να εξασφαλίσουμε μια σπουδαία εμπειρία μελέτης στο Ad Astra Institute για τους διεθνείς φοιτητές μας περιλαμβάνει επίσης τη διαθεσιμότητα ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών υποστήριξης σπουδαστών. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν βοήθεια με γλωσσικές και μαθησιακές δεξιότητες, διαμονή, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, υπηρεσίες υγείας και προσωπική καθοδήγηση για να εξασφαλιστεί ότι η εμπειρία των μαθητών είναι ευχάριστη.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ποικιλία και ζωντανή μας κοινότητα στο Ad Astra Institute .

Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό

Οι μαθητές μας θα μάθουν από την εξαιρετική διδακτική μας σχολή που είναι ειδικοί στον τομέα τους. Με πολυετή πείρα σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες και παγκοσμίου φήμης εστιατόρια, οι εκπαιδευτές μας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να εξασφαλίσουν ότι όλοι οι μαθητές είναι έτοιμοι στο χώρο εργασίας, εξειδικευμένοι και αναζητημένοι στη βιομηχανία.

Εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης

Οι φοιτητές μας απολαμβάνουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις στην καρδιά της Μελβούρνης, με την ευκαιρία να μάθουν και να αναπτύξουν δεξιότητες σε ένα διεγερτικό, σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον. Αυτές οι εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και τα μικρά μεγέθη τάξεων επιτρέπουν στους μαθητές να μεγιστοποιήσουν το χρόνο τους με εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων και να αξιοποιήσουν στο έπακρο το πρόγραμμα.

Βασισμένη στις δεξιότητες, Χειροκίνητη εκμάθηση

Δίνουμε στους φοιτητές μας πρακτικές γνώσεις, διδάσκοντάς τους δεξιότητες πραγματικού κόσμου. Ένας συνδυασμός τόσο της θεωρίας όσο και της πρακτικής μάθησης, εξασφαλίζει ότι οι μαθητές μας είναι εξοπλισμένοι για μια πραγματική καριέρα όταν εγκαταλείπουν το Ad Astra.

Βοήθεια με μεταπτυχιακή απασχόληση

Η Ad Astra επικεντρώνεται στη βελτίωση της αγοραίας αξίας των φοιτητών μας, προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν απασχόληση στον κλάδο της φιλοξενίας. Μέσω της σχέσης μας με τη Merlin Shift, οι μαθητές της Ad Astra έχουν πρόσβαση αποκλειστικά σε μια εφαρμογή που ταιριάζει με τις θέσεις εργασίας, γεγονός που μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στην αυστραλιανή βιομηχανία φιλοξενίας.

Pathways προς την ανώτερη μάθηση

Τα μαθήματά μας παρέχουν καθιερωμένες Pathways για ευκαιρίες ανώτερης μάθησης. Παρέχοντας στους φοιτητές διεθνώς αναγνωρισμένες δεξιότητες και προσόντα, οι σπουδαστές μας μπορούν να μεταβαίνουν σε άλλα μαθήματα και να διαθέτουν τις δεξιότητες για να εργαστούν στον κλάδο τους ενώ παράλληλα πραγματοποιούν περαιτέρω σπουδές.

Δυνατότητες υποστήριξης φοιτητών

Η Ad Astra δεσμεύεται να εξασφαλίσει μια εξαιρετική συνολική εμπειρία για όλους τους διεθνείς φοιτητές. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης φοιτητών, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας με γλωσσικές και μαθησιακές δεξιότητες, διαμονή, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, υπηρεσίες υγείας και προσωπική καθοδήγηση, εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας μια ευχάριστη εμπειρία.

Μελβούρνη - Η πιο ζωντανή πόλη του κόσμου

Η Μελβούρνη δεν είναι μόνο η πρωτεύουσα τροφίμων της Αυστραλίας, αλλά έχει επίσης ψηφιστεί η «πιο ζωντανή πόλη του κόσμου» για έξι συνεχόμενα χρόνια. Με γεγονότα παγκόσμιας κλάσης, πολυάριθμες δραστηριότητες και ποικίλες ευκαιρίες απασχόλησης, η Μελβούρνη είναι το ιδανικό μέρος για να αναπτύξετε την καριέρα σας.

Διαμονή στο σπίτι

Ad Astra Institute παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε διαμονή στο σπίτι μέσω του Αυστραλιανού Homestay Network (AHN).

Οι οικοδεσπότες του AHN προσφέρουν περισσότερα από ενοικιαζόμενα δωμάτια. προσφέρουν ένα σύστημα υποστήριξης και αυθεντικό ενδιαφέρον για την υποδοχή ενός φοιτητή στην Αυστραλία.

Αγροτική εμπειρία

Ad Astra Institute προσφέρει στους μαθητές μας αποκλειστική πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διακοπών μας στο Mt Gambier. Αυτή είναι μια εικονική τοποθεσία της Αυστραλίας όπου η ακτή συναντά τη χώρα και είναι παγκοσμίως γνωστή για το μοναδικό της προϊόν. Οι μαθητές θα συναντήσουν μια μοναδική εμπειρία, μαθαίνοντας από πού προέρχονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και πώς καλλιεργείται

Τοποθεσίες

Μελβούρνη

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

FAQ

Άλλη