Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Αυστραλιανό Κολλέγιο Τεχνολογίας Πληροφοριών (ACIT) και το Ινστιτούτο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (IFTV) είναι ένας οργανισμός εκπαίδευσης της Αυστραλιανής Κυβέρνησης με αποδεδειγμένη εμπειρία στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα σπουδών μας συγκρίνεται με τα διεθνή πρότυπα και συμπληρώνεται από πρόγραμμα επαγγελματικής εμπειρίας και πρακτικής άσκησης.

ACIT

Τα προγράμματα Internship έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους μαθητές την εμπιστοσύνη και την πραγματική εμπειρία. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι μας αποκτούν παγκόσμια αναγνώριση ως επαγγελματίες του κλάδου.

Όλα τα ACIT

Το κολλέγιο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με άρτια εξοπλισμένες αίθουσες πληροφορικής και προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα Πληροφορικής και Πολυμέσων καθώς και άλλα εθνικά αναγνωρισμένα πακέτα VET.

Εκατοντάδες σπουδαστές έχουν σπουδάσει στο ACIT

Με πάνω από 20 χρόνια εκπαίδευσης αριστείας, κορυφαίες ακαδημαϊκές συνεργασίες και προγράμματα πρακτικής άσκησης, ACIT

Γιατί να μας επιλέξετε?

Το ACIT

Πάνω από 20 χρόνια αριστείας ... στην Τεχνική και τη Μέση Εκπαίδευση

Το Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television υπερέχουν στην ενσωμάτωση των σημερινών τάσεων της βιομηχανίας σε ακαδημαϊκά προγράμματα

Σας φέρνουμε πάνω από δύο δεκαετίες επιτυχίας στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση των μέσων ενημέρωσης. Αυτή η κληρονομιά είναι η ανοιχτή πόρτα σας για μια εξαιρετική σταδιοδρομία στα ψηφιακά μέσα και στην τεχνολογία των πληροφοριών και των επικοινωνιών.

Βιομηχανική Εγκεκριμένη Εκπαίδευση

Ελάτε μαζί μας και τους κορυφαίους τεχνολογικούς συνεργάτες μας καθώς ταξιδεύετε. Ζήστε την πιο αυθεντική και ενημερωμένη πρακτική άσκηση διαθέσιμη. Επωφεληθείτε από την εμπειρία ανάπτυξης δεκαετιών και την αφοσίωση των αφοσιωμένων και φροντιστικών εκπαιδευτών μας. Αποκτήστε εμπειρία από τους τεχνολογικούς γίγαντες που διαμορφώνουν τον κόσμο μας - τη Microsoft, τη Cisco Systems, τις Juniper Networks και το VMware.

Ως ACIT

Κλιμακούμενες εκπαιδευτικές Pathways

Τα προγράμματα ACIT σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε πτυχία Bachelors και Masters μέσω συμφωνιών μεταφοράς πίστωσης με μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

Ένα προσόν από το ACIT

Αντιμετώπιση των ποικίλων αναγκών όλων των φοιτητών

Η αυστραλιανή κοινωνία είναι πιο ποικιλόμορφη από ποτέ. Οι διδακτικές μονάδες του Αυστραλιανού Κολλεγίου Πληροφορικής (ACIT) και του Ινστιτούτου Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (IFTV) προσανατολίστηκαν στη μέση ενός αναπτυσσόμενου διεθνούς φοιτητικού πληθυσμού για να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες τους.

Προς όλους τους φοιτητές του κολλεγίου, ACIT

Σχολή

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην πιο όμορφη πόλη της Αυστραλίας, την Gold Coast, προσφέροντας ένα ζωντανό και ασφαλές περιβάλλον για να μάθουν και να αναπτυχθούν. Οι φοιτητές επωφελούνται από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων μας, την πρόσβαση σε εκπαιδευμένο προσωπικό υψηλής ειδίκευσης και φροντίδας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης.

Ενθαρρύνετε την ποικιλομορφία της σκέψης και του πολιτισμού καθώς μελετάτε με φοιτητές από πολλές χώρες. Συνδυάστε το με τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας και απολαύστε ένα ζωντανό και δυναμικό περιβάλλον εκμάθησης.

Μεταπτυχιακή τοποθέτηση

Επωφεληθείτε από το διεθνές πρόγραμμα αποφοίτησής μας στο εξωτερικό για να αποκτήσετε διεθνή εμπειρία με πλήρη απασχόληση.

Το κολλέγιο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, προγράμματα πρακτικής άσκησης και τοποθέτησης, καθώς και επίσημους πόρους κατάρτισης για πιστοποίηση μέσω σημαντικών εταίρων της βιομηχανίας.

Καθώς κοιτάζουμε προς το ψηφιακό μέλλον, βλέπουμε μια συναρπαστική ποικιλία ευκαιριών για τεχνολόγους, πρωτοπόρους και σχεδιαστές. Μεταξύ των εκατοντάδων που έχουν περάσει μπροστά σας σε επιτυχημένες και ανταμείβοντας καριέρες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Δίπλωμα

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Το πρόγραμμα αυτό διδάσκει τις βασικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων IP σε επιχειρήσεις, παρόχους υπηρεσιώ ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το πρόγραμμα αυτό διδάσκει τις βασικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δικτύων IP σε επιχειρήσεις, παρόχους υπηρεσιών και περιβάλλοντα φορέων.

Επιπλέον, οι μαθητές θα πρέπει να μάθουν πώς να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν ασφαλή ελαστικά δίκτυα IP, εικονικοποιημένα περιβάλλοντα, συστήματα ενοποιημένων επικοινωνιών και να είναι σε θέση να αναλάβουν σχεδιασμό υψηλού επιπέδου για τα σύγχρονα κέντρα δεδομένων. Το πρόγραμμα διδάσκει τις σχετικές τεχνικές και προγραμματιστικές δεξιότητες που υποστηρίζουν αυτές τις δραστηριότητες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 μεγάλα έργα. Κάθε θέμα έχει δομηθεί ως αυτοτελές επαγγελματικό μάθημα που καλύπτει ένα συγκεκριμένο θέμα λεπτομερώς.... [-]

Αυστραλία Μπρίσμπεϊν Αυστραλία Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Δίπλωμα

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκει τις βασικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των δικτύων IP σε επιχειρήσεις, φορείς παροχή ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκει τις βασικές δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου που απαιτούνται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των δικτύων IP σε επιχειρήσεις, φορείς παροχής υπηρεσιών και περιβάλλοντα φορέων. Αυτό το μάθημα διδάσκεται σε απευθείας σύνδεση στους εγχώριους φοιτητές και πρόσωπο με πρόσωπο με τους μαθητές στις περιφέρειες του Μπρίσμπεϊν και του Χρυσού Ακρωτηρίου.... [-]

Αυστραλία Μπρίσμπεϊν Αυστραλία Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
38 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Αυτό το μάθημα παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για ένα άτομο που είναι ικανό να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να χρησιμοποιεί τεχνολογίες ψηφιακών μέσων ως βοηθός ε ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το μάθημα παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για ένα άτομο που είναι ικανό να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να χρησιμοποιεί τεχνολογίες ψηφιακών μέσων ως βοηθός ειδικός στην τεχνολογία των πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) που εργάζεται ανεξάρτητα ή ως μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας ανάπτυξης. Το μάθημα καλύπτει συγκεκριμένα τον τρόπο ενσωμάτωσης της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, των στοιχείων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και των εντολών μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων σε ένα σχέδιο ιστοτόπου.... [-]

Αυστραλία Μπρίσμπεϊν
Ιανουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
36 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Το Πιστοποιητικό IV στο Πρόγραμμα Δικτυακής Τεχνολογίας Πληροφορικής είναι για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να προχωρήσουν σε μια καριέρα στη διοίκηση και τη δικτύωση ... [+]

Επισκόπηση μαθημάτων

Το Πιστοποιητικό IV στο Πρόγραμμα Δικτυακής Τεχνολογίας Πληροφορικής είναι για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να προχωρήσουν σε μια καριέρα στη διοίκηση και τη δικτύωση συστημάτων πληροφορικής. Το πρόγραμμα διδάσκει τις βασικές δεξιότητες υποστήριξης δικτύων και εξυπηρετητών και τις δεξιότητες διαχείρισης έργου που απαιτούνται για την υλοποίηση αυτών των τεχνολογιών. Οι μαθητές θα πρέπει να μάθουν πώς να δημιουργούν και να διατηρούν διακομιστές υπολογιστών και δίκτυα. Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο στους φοιτητές του Brisbane, της Gold Coast και του διαδικτύου.... [-]

Αυστραλία Μπρίσμπεϊν Αυστραλία Online
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
36 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά