Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Αυστραλιανό Κολλέγιο Τεχνολογίας Πληροφοριών (ACIT) και το Ινστιτούτο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (IFTV) είναι ένας οργανισμός εκπαίδευσης της Αυστραλιανής Κυβέρνησης με αποδεδειγμένη εμπειρία στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα σπουδών μας συγκρίνεται με τα διεθνή πρότυπα και συμπληρώνεται από πρόγραμμα επαγγελματικής εμπειρίας και πρακτικής άσκησης.

ACIT

Τα προγράμματα Internship έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους μαθητές την εμπιστοσύνη και την πραγματική εμπειρία. Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι μας αποκτούν παγκόσμια αναγνώριση ως επαγγελματίες του κλάδου.

Όλα τα ACIT

Το κολλέγιο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με άρτια εξοπλισμένες αίθουσες πληροφορικής και προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα Πληροφορικής και Πολυμέσων καθώς και άλλα εθνικά αναγνωρισμένα πακέτα VET.

Εκατοντάδες σπουδαστές έχουν σπουδάσει στο ACIT

Με πάνω από 20 χρόνια εκπαίδευσης αριστείας, κορυφαίες ακαδημαϊκές συνεργασίες και προγράμματα πρακτικής άσκησης, ACIT

Γιατί να μας επιλέξετε?

Το ACIT

Πάνω από 20 χρόνια αριστείας ... στην Τεχνική και τη Μέση Εκπαίδευση

Το Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television υπερέχουν στην ενσωμάτωση των σημερινών τάσεων της βιομηχανίας σε ακαδημαϊκά προγράμματα

Σας φέρνουμε πάνω από δύο δεκαετίες επιτυχίας στην τεχνολογία και στην εκπαίδευση των μέσων ενημέρωσης. Αυτή η κληρονομιά είναι η ανοιχτή πόρτα σας για μια εξαιρετική σταδιοδρομία στα ψηφιακά μέσα και στην τεχνολογία των πληροφοριών και των επικοινωνιών.

Βιομηχανική Εγκεκριμένη Εκπαίδευση

Ελάτε μαζί μας και τους κορυφαίους τεχνολογικούς συνεργάτες μας καθώς ταξιδεύετε. Ζήστε την πιο αυθεντική και ενημερωμένη πρακτική άσκηση διαθέσιμη. Επωφεληθείτε από την εμπειρία ανάπτυξης δεκαετιών και την αφοσίωση των αφοσιωμένων και φροντιστικών εκπαιδευτών μας. Αποκτήστε εμπειρία από τους τεχνολογικούς γίγαντες που διαμορφώνουν τον κόσμο μας - τη Microsoft, τη Cisco Systems, τις Juniper Networks και το VMware.

Ως ACIT

Κλιμακούμενες εκπαιδευτικές Pathways

Τα προγράμματα ACIT σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε πτυχία Bachelors και Masters μέσω συμφωνιών μεταφοράς πίστωσης με μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

Ένα προσόν από το ACIT

Αντιμετώπιση των ποικίλων αναγκών όλων των φοιτητών

Η αυστραλιανή κοινωνία είναι πιο ποικιλόμορφη από ποτέ. Οι διδακτικές μονάδες του Αυστραλιανού Κολλεγίου Πληροφορικής (ACIT) και του Ινστιτούτου Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (IFTV) προσανατολίστηκαν στη μέση ενός αναπτυσσόμενου διεθνούς φοιτητικού πληθυσμού για να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες τους.

Προς όλους τους φοιτητές του κολλεγίου, ACIT

Σχολή

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην πιο όμορφη πόλη της Αυστραλίας, την Gold Coast, προσφέροντας ένα ζωντανό και ασφαλές περιβάλλον για να μάθουν και να αναπτυχθούν. Οι φοιτητές επωφελούνται από τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων μας, την πρόσβαση σε εκπαιδευμένο προσωπικό υψηλής ειδίκευσης και φροντίδας και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης.

Ενθαρρύνετε την ποικιλομορφία της σκέψης και του πολιτισμού καθώς μελετάτε με φοιτητές από πολλές χώρες. Συνδυάστε το με τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας και απολαύστε ένα ζωντανό και δυναμικό περιβάλλον εκμάθησης.

Μεταπτυχιακή τοποθέτηση

Επωφεληθείτε από το διεθνές πρόγραμμα αποφοίτησής μας στο εξωτερικό για να αποκτήσετε διεθνή εμπειρία με πλήρη απασχόληση.

Το κολλέγιο προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, προγράμματα πρακτικής άσκησης και τοποθέτησης, καθώς και επίσημους πόρους κατάρτισης για πιστοποίηση μέσω σημαντικών εταίρων της βιομηχανίας.

Καθώς κοιτάζουμε προς το ψηφιακό μέλλον, βλέπουμε μια συναρπαστική ποικιλία ευκαιριών για τεχνολόγους, πρωτοπόρους και σχεδιαστές. Μεταξύ των εκατοντάδων που έχουν περάσει μπροστά σας σε επιτυχημένες και ανταμείβοντας καριέρες.

Τοποθεσίες

Μπρίσμπεϊν

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Μπρίσμπεϊν, Κουίνσλαντ, Αυστραλία

Αυστραλία Online

Address
Αυστραλία Online, Αυστραλία

Ask a Question

Άλλη