Dolph Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ψάχνετε να εξασφαλίσετε αυτήν την μακρά καθυστερημένη προώθηση φέτος; Θέλετε μια αλλαγή σταδιοδρομίας να συνεχίσετε το πάθος σας; Θέλετε να εισέλθετε ξανά στο εργατικό δυναμικό και να μην ανησυχείτε για το τι χάσατε;

Στο Dolph Business School (RTO Νο. 41480 CRICOS No. 03642G), πιστεύουμε ότι σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Το όραμά μας είναι να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας μέσω της μάθησης και να σας εξοπλίσουμε με τις δεξιότητες που θέλουν οι εργοδότες!

Ως εθνικά αναγνωρισμένος φορέας παροχής εκπαίδευσης, δεσμευόμαστε να σας ενδυναμωθούν με τα σωστά εργαλεία, δεξιότητες και γνώσεις για να επιτευχθεί μεγαλύτερη. Σας διδάσκουμε να σκέφτεστε, να αμφισβητήσετε και, το σημαντικότερο, να επιτύχετε την αριστεία στην καριέρα σας που επιλέξατε!

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε όχι μόνο το σωστό μάθημα ή το προσόν, αλλά και το σωστό ίδρυμα να αναλάβετε την εκπαίδευσή σας. Έχουμε συνεργαστεί με τη βιομηχανία για να διασφαλίσουμε ότι οι πρακτικές κατάρτισης, το εκπαιδευτικό μας υλικό και οι αξιολογήσεις μας θα σας εξοπλίσουν με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα στη μελλοντική σας καριέρα. Οι αφοσιωμένοι εκπαιδευτές μας και το ισχυρό μας δίκτυο υποστήριξης φοιτητών είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στο ταξίδι μάθησης σας!

Με ένα ευρύ φάσμα εθνικά αναγνωρισμένων προσόντων καθώς και μη διαπιστευμένη επαγγελματική εξέλιξη και σύντομα μαθήματα, εργαζόμαστε συνεχώς για να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και στις μεγάλες σας φιλοδοξίες.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Δεν είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα προς το μέλλον σας και να αποκτήσετε τα προσόντα που χρειάζεστε για το μέλλον που θέλετε;

Καλέστε μας στο 1300 2 DOLPH ή στείλτε μας e-mail στο concierge@dolph.edu.au για να μιλήσετε με ένα από τα φιλικά μέλη της ομάδας μας!

Magnitudo Vestra! Μεγάλη χαρά σας περιμένει!

Γιατί να μελετήσετε μαζί μας

Το σημερινό περιβάλλον είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των γονέων μας πριν από 20-30 χρόνια.

Οι εξελίξεις στον κλάδο συνεχώς αποκαλύπτονται. οι νέες τεχνολογίες αναπτύσσονται συνεχώς. και οι διαδικασίες, η νομοθεσία και οι κανονισμοί είναι συχνά υπό αναθεώρηση. Δεν πιστεύουμε στο να παραμείνει στάσιμο και να κινδυνεύει να μείνει πίσω. Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει και εγώ.

Η συνεχής εκπαίδευση είναι το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να είμαστε σε θέση να σας εξουσιοδοτήσουμε και να σας εξοπλίσουμε με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Θα δημιουργήσετε ανεκτίμητες δεξιότητες και εμπιστοσύνη στο να γνωρίζετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να προσπεράσετε μια δουλειά στον τομέα σας!

Λοιπόν, γιατί το Dolph Business School ;

  • Εξαιρετικό ιστορικό με την ASQA - έχουμε διατηρήσει ένα τέλειο αρχείο συμμόρφωσης από την έναρξή μας. Αυτό εξασφαλίζει στους μαθητές μας ότι παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών κατάρτισης και αξιολόγησης! Δείτε τις Εκθέσεις Ελέγχου ASQA για περισσότερες πληροφορίες.
  • Η εστίαση στο επίκεντρο των σπουδαστών στο επίκεντρο των πολιτικών και των διαδικασιών μας.
  • Διατηρεί μια ομάδα εξειδικευμένων και αφοσιωμένων Εκπαιδευτών με εμπειρία στον κλάδο της πραγματικής ζωής.
  • Καινοτόμος και εγκεκριμένη από τον κλάδο προσέγγιση της κατάρτισης.
  • Υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για τους μαθητές μας να ευδοκιμήσουν.
  • Δώστε πίσω στις κοινότητές μας μέσω υποτροφιών σε εκείνους που την χρειάζονται περισσότερο. Είμαστε ο μόνος καταχωρημένος οργανισμός κατάρτισης στην Αυστραλία που προβλέπει ένα ειδικό πρόγραμμα υποτροφιών για ανύπαντρες μητέρες.

Συμμορφούμενη με ASQA

Στις 6 και 7 Απριλίου 2016, η ASQA διενήργησε έναν αρχικό έλεγχο εγγραφής σύμφωνα με τις διατάξεις του Εθνικού Νόμου περί Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2011. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώσαμε ότι διαπιστώθηκε ότι συμμορφωνόμαστε σε όλους τους τομείς ελέγχου!

Στις 15 και 16 Αυγούστου 2017, η ASQA διεξήγαγε έναν αρχικό έλεγχο συμμόρφωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Εθνικού Νόμου περί Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2011. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώσαμε ότι διαπιστώθηκε ότι συμμορφώθηκαν σε όλους τους τομείς έλεγχος ξανά!

Αυτό δείχνει ότι λειτουργούμε με απόλυτα συμβατό τρόπο, οι πολιτικές και οι διαδικασίες μας είναι επικεντρωμένες στον σπουδαστή και οι υπηρεσίες κατάρτισης και αξιολόγησης είναι υψηλού επιπέδου. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα!

Dolph Business School συνεχίζει να αγωνίζεται για να διατηρήσει τη συμμόρφωσή μας για να διασφαλίσει την ευημερία των μαθητών και των μελών του προσωπικού μας. Εάν πιστεύετε ότι δεν διατηρούμε τη συμμόρφωσή μας σε τομείς που μας απασχολούν, ενημερώστε μας αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: concierge@dolph.edu.au .

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Διπλώματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Δίπλωμα Επιχειρήσεων

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 24 μήνες January 2019 Αυστραλία Reservoir +3 περισσότερα

Το διεθνώς αναγνωρισμένο μάθημα για το Δίπλωμα Επιχειρήσεων αναπτύχθηκε σε σχέση με το Αυστραλιανό Πλαίσιο Ποιότητας για Επιχειρήσεις και Διοίκηση. Θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διεξαγωγή μιας επιχείρησης, όπως πώς να διαχειρίζεστε τους κινδύνους και τους προϋπολογισμούς, να προσλαμβάνετε και να δημιουργείτε ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας, να διαχειρίζεστε έργα, καθώς και να διαφημίζετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε καλά αναπτυγμένες δεξιότητες και μια ευρεία βάση γνώσεων σε διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, καθώς και να αναλύετε και να αξιολογείτε πληροφορίες από διάφορες πηγές. [+]

Σχετικά με το μάθημα

Το διεθνώς αναγνωρισμένο μάθημα για το Δίπλωμα Επιχειρήσεων αναπτύχθηκε σε σχέση με το Αυστραλιανό Πλαίσιο Ποιότητας για Επιχειρήσεις και Διοίκηση.

Θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διεξαγωγή μιας επιχείρησης, όπως πώς να διαχειρίζεστε τους κινδύνους και τους προϋπολογισμούς, να προσλαμβάνετε και να δημιουργείτε ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας, να διαχειρίζεστε έργα, καθώς και να διαφημίζετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε καλά αναπτυγμένες δεξιότητες και μια ευρεία βάση γνώσεων σε διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, καθώς και να αναλύετε και να αξιολογείτε πληροφορίες από διάφορες πηγές.... [-]


Δίπλωμα Λογιστικής

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 24 μήνες January 2019 Αυστραλία Reservoir +3 περισσότερα

Το διεθνώς αναγνωρισμένο μας δίπλωμα Λογιστικής έχει αναπτυχθεί με βάση το Αυστραλιανό Πλαίσιο Ποιότητας για τη λογιστική. Θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστείτε στη λογιστική σε ενδιάμεσο επίπεδο, όπως η σύνταξη οικονομικών εκθέσεων και φορολογικών εγγράφων και η διαχείριση προϋπολογισμών και προβλέψεων. Θα μάθετε επίσης σχετικά με τη λογιστική διαχείρισης, τις οικονομικές και επιχειρηματικές επιδόσεις, τις οικονομικές συναλλαγές και τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου. [+]

Σχετικά με το μάθημα

Το διεθνώς αναγνωρισμένο μας δίπλωμα Λογιστικής έχει αναπτυχθεί με βάση το Αυστραλιανό Πλαίσιο Ποιότητας για τη λογιστική.

Θα μάθετε τις βασικές δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστείτε στη λογιστική σε ενδιάμεσο επίπεδο, όπως η σύνταξη οικονομικών εκθέσεων και φορολογικών εγγράφων και η διαχείριση προϋπολογισμών και προβλέψεων. Θα μάθετε επίσης σχετικά με τη λογιστική διαχείρισης, τις οικονομικές και επιχειρηματικές επιδόσεις, τις οικονομικές συναλλαγές και τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου.... [-]


Επικοινωνία

Dolph Business School

Ιστοσελίδα https://dolph.edu.au
Τηλέφωνο +61 3 8679 6558