Einstein College of Australia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο Einstein College of Australia που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά της Μελβούρνης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα, υπηρεσίες και να παρέχουμε στους σπουδαστές ουσιαστικές μαθησιακές εμπειρίες. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι οι μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης είναι καινοτόμες, προκλητικές και ενδιαφέρουσες.

Το Einstein College προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εθνικά αναγνωρισμένα μαθήματα τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, των επιχειρήσεων, της φροντίδας ηλικιωμένων και των κοινοτικών υπηρεσιών. Τα προγράμματα μας σχεδιάζονται και παραδίδονται για να εξοπλίσουν τους μαθητές μας με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εφαρμόσουν τη μάθησή τους σε νέες καταστάσεις, να συνεργαστούν και να υποστηρίξουν τη δια βίου μάθηση.

Η Μελβούρνη θεωρείται ως μία από τις πιο ζωντανές πόλεις στον κόσμο στις κατηγορίες της εκπαίδευσης, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος, της υγειονομικής περίθαλψης, της σταθερότητας και της υποδομής. Είναι μια πόλη που έχει πολλά να προσφέρει σε όσους ενδιαφέρονται για την ποιότητα και την ποικιλομορφία. Οι Μελμπρουνιανοί αγαπούν τις λωρίδες της πόλης γεμάτες καφετέριες, εστιατόρια και ευρύχωρα πάρκα τα οποία είναι συνήθως σημεία συνάντησης για τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Στόχοι

"ΠΑΡΟΧΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"

Einstein College of Australia υπερηφανεύεται για την προσφορά ευκαιριών εκπαίδευσης και μάθησης για σπουδαστές .

Ο στόχος μας στο Einstein College of Australia είναι να προσφέρουμε ευκαιρίες μέσω της εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, προσφέροντας μια σειρά καλά διαρθρωμένων μαθημάτων, στοχεύουμε στο άνοιγμα Pathways που θα οδηγήσουν τους σπουδαστές σε περαιτέρω σπουδές ή βελτιωμένες προοπτικές απασχόλησης.

Κύριοι στόχοι μας είναι:

  • Να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε κάθε μαθητή μέσα από μια τάξη.
  • Να προωθήσουν το εκπαιδευτικό πνεύμα στους μαθητές μέσω του οποίου μπορούν να επιδιώξουν νέες ευκαιρίες.
  • Ενθάρρυνση της πολυμορφίας και της αποδοχής μέσω κοινών στόχων και μαθησιακών αποτελεσμάτων.
  • Να εξασφαλίσει ότι κάθε μαθητής θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ικανότητας.
  • Υποστήριξη της ανάπτυξης και της προόδου σε όλους τους τομείς.
  • Να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις σε δύσκολες ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Ενθαρρύνετε τόσο την ομαδική όσο και την ατομική μάθηση.

Αποστολή

Einstein College of Australia είναι αφιερωμένο στον εξοπλισμό των επιμέρους εκπαιδευόμενων με τα απαραίτητα προσόντα και τους επιτρέπει να επιτύχουν τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους τους.

Διαπίστευση

Einstein College of Australia είναι Οργανισμός Καταρτισμένων Εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τον Εθνικό Κανονισμό για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση του 2011, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης και αξιολόγησης για όλους τους μαθητές μας. Είμαστε εγγεγραμμένοι και ρυθμίζονται από την Αυστραλιανή Αρχή Ποιότητας Δεξιοτήτων (ASQA) και το CRICOS (Register of Institutions and Courses for Overseas Students), ως εκ τούτου, το Einstein College of Australia έχει εγκριθεί για να παραδώσει μαθήματα σε ξένους φοιτητές.

Einstein College of Australia είναι διαπιστευμένο από την Αυστραλιανή Αρχή Ποιότητας Δεξιοτήτων (ASQA), η οποία είναι ο ρυθμιστικός φορέας για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στο πλαίσιο του Εθνικού Νόμου περί Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 2011.

Einstein College of Australia είναι διαπιστευμένο από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Απασχόλησης της AUSTRALIAN DEEWR και είναι εγγεγραμμένο στο Μέρος 4.5.1 του Νόμου περί Μεταρρύθμισης της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του 2006 ως "Παροχέας για τους φοιτητές του εξωτερικού" στο "Register of Institutions and Courses for Φοιτητές στο εξωτερικό "(CRICOS).

Ως μέλος της ACPET (Αυστραλιανό Συμβούλιο για Ιδιωτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση), διασφαλίζουμε ότι οι επαγγελματικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας προσφέρουν επιλογές και ποικιλία και καλά στοχοθετημένα, κατάλληλα παραδοθέντα μαθήματα ευρέως προσβάσιμα και υψηλής ποιότητας.

Einstein College of Australia είναι επίσης μέλος της Υπηρεσίας Προστασίας Φροντιστηρίων (TPS). Η Υπηρεσία Προστασίας Φροντιστηρίων (TPS) είναι μια πρωτοβουλία της αυστραλιανής κυβέρνησης για να βοηθήσει τους διεθνείς φοιτητές των οποίων οι εκπαιδευτικοί δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν πλήρως τις σπουδές τους. Το TPS εξασφαλίζει ότι οι διεθνείς φοιτητές μπορούν:

  • ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε άλλο μάθημα ή με άλλο εκπαιδευτικό φορέα ή
  • λαμβάνουν επιστροφή των μη δαπανηθέντων διδάκτρων

Εγκαταστάσεις

Το προσωπικό μας στο Einstein College of Australia είναι φιλικό και επαγγελματικό, με εμπειρία στην εκπαίδευση και την επινόηση καινοτόμων και συναρπαστικών μεθόδων διδασκαλίας, οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα και καθοδήγηση σε όλη την πορεία σας.

Einstein College of Australia Learning Outcomes περιγράφει τις γνώσεις και τις δυνατότητες που έχουν αποκτήσει οι φοιτητές και είναι σε θέση να εφαρμόσουν και να επιδείξουν με την ολοκλήρωση της πορείας τους. Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές αναπτύσσουν τη γνώση και την κατανόηση του επιστημονικού τους τομέα κατάλληλου για το επίπεδο σπουδών τους.

Einstein College of Australia διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και πόρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μελετήσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας, όπως μια φοιτητική βιβλιοθήκη, ένα κοινό δωμάτιο, ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και δωρεάν WIFI εάν διαθέτετε φορητό υπολογιστή ή ένα smartphone.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Διπλώματα » Δείτε τα μαθήματα » Όψη Health Certificates »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ανώτερο Δίπλωμα

Προχωρημένο δίπλωμα επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 52 εβδομάδες January 2019 Αυστραλία Melbourne

Αυτό το προσόν αντανακλά το ρόλο των ατόμων με σημαντική εμπειρία είτε σε εξειδικευμένους είτε σε ευρείς τομείς δεξιοτήτων και γνώσεων που επιδιώκουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εμπειρογνωμοσύνης σε ένα φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών. Τα προσόντα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ατόμων που διαθέτουν σημαντικές θεωρητικές επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν προκειμένου να δημιουργήσουν περαιτέρω ευκαιρίες εκπαίδευσης ή απασχόλησης. [+]

Αυτό το προσόν αντανακλά το ρόλο των ατόμων με σημαντική εμπειρία είτε σε εξειδικευμένους είτε σε ευρείς τομείς δεξιοτήτων και γνώσεων που επιδιώκουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εμπειρογνωμοσύνης σε ένα φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών. Τα προσόντα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ατόμων που διαθέτουν σημαντικές θεωρητικές επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν προκειμένου να δημιουργήσουν περαιτέρω ευκαιρίες εκπαίδευσης ή απασχόλησης.... [-]


Προχωρημένο δίπλωμα λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 64 εβδομάδες January 2019 Αυστραλία Melbourne

Ο τίτλος αυτός έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει το ρόλο των ατόμων που εργάζονται στη λογιστική και να επιδιώκουν την επαγγελματική αναγνώριση. Σε αυτό το επίπεδο, τα άτομα αναμένεται να εφαρμόσουν θεωρητικές και τεχνικές δεξιότητες σε μια σειρά από καταστάσεις και να επιδείξουν πρωτοβουλία και κρίση στις δραστηριότητες σχεδιασμού. Έχουν αυτονομία στην εκτέλεση σύνθετων λειτουργιών και μπορούν να είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, το συντονισμό και την αξιολόγηση της εργασίας των άλλων μέσα σε ευρείες αλλά γενικά καλά καθορισμένες παραμέτρους. [+]

Ο τίτλος αυτός έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει το ρόλο των ατόμων που εργάζονται στη λογιστική και να επιδιώκουν την επαγγελματική αναγνώριση. Σε αυτό το επίπεδο, τα άτομα αναμένεται να εφαρμόσουν θεωρητικές και τεχνικές δεξιότητες σε μια σειρά από καταστάσεις και να επιδείξουν πρωτοβουλία και κρίση στις δραστηριότητες σχεδιασμού. Έχουν αυτονομία στην εκτέλεση σύνθετων λειτουργιών και μπορούν να είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, το συντονισμό και την αξιολόγηση της εργασίας των άλλων μέσα σε ευρείες αλλά γενικά καλά καθορισμένες παραμέτρους.... [-]


Δίπλωμα

Δίπλωμα Επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 52 εβδομάδες January 2019 Αυστραλία Melbourne

Αυτό το προσόν αντανακλά το ρόλο των ατόμων με σημαντική εμπειρία σε μια σειρά από ρυθμίσεις που επιδιώκουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών. Αυτός ο προσανατολισμός είναι επίσης κατάλληλος για τις ανάγκες ατόμων με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, αλλά που διαθέτουν σωστές θεωρητικές επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν προκειμένου να δημιουργήσουν περαιτέρω ευκαιρίες εκπαίδευσης και απασχόλησης. [+]

Αυτό το προσόν αντανακλά το ρόλο των ατόμων με σημαντική εμπειρία σε μια σειρά από ρυθμίσεις που επιδιώκουν να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών. Αυτός ο προσανατολισμός είναι επίσης κατάλληλος για τις ανάγκες ατόμων με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, αλλά που διαθέτουν σωστές θεωρητικές επιχειρηματικές δεξιότητες και γνώσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν προκειμένου να δημιουργήσουν περαιτέρω ευκαιρίες εκπαίδευσης και απασχόλησης.... [-]


Δίπλωμα Λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 52 εβδομάδες January 2019 Αυστραλία Melbourne

Αυτό το προσόν αντανακλά τους επαγγελματικούς ρόλους των λογιστικών εργασιών στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και σε άλλους κλάδους. Τα άτομα σε αυτούς τους ρόλους εφαρμόζουν λύσεις σε μια σειρά από συχνά πολύπλοκα προβλήματα και αναλύουν και αξιολογούν πληροφορίες από διάφορες πηγές. Εφαρμόζουν πρωτοβουλία για το σχεδιασμό, το συντονισμό και την αξιολόγηση των δικών τους εργασιών και καθοδήγησης προς τους άλλους εντός καθορισμένων κατευθυντήριων γραμμών. [+]

Αυτό το προσόν αντανακλά τους επαγγελματικούς ρόλους των λογιστικών εργασιών στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και σε άλλους κλάδους. Τα άτομα σε αυτούς τους ρόλους εφαρμόζουν λύσεις σε μια σειρά πολύπλοκων προβλημάτων και αναλύουν και αξιολογούν πληροφορίες από διάφορες πηγές. Εφαρμόζουν πρωτοβουλία για το σχεδιασμό, το συντονισμό και την αξιολόγηση των δικών τους εργασιών και καθοδήγησης προς τους άλλους εντός καθορισμένων κατευθυντήριων γραμμών.... [-]


Μαθήματα

Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς (EAP)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 - 20 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Αυστραλία Melbourne

Αυτό το μάθημα επικεντρώνει τις οδηγίες στις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση σε ένα αγγλόφωνο ακαδημαϊκό πλαίσιο σε όλες τις βασικές θεματικές περιοχές που γενικά συναντώνται σε ένα πανεπιστήμιο ή σε ένα περιβάλλον επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Αυτό το μάθημα επικεντρώνει τις οδηγίες στις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση σε ένα αγγλόφωνο ακαδημαϊκό πλαίσιο σε όλες τις βασικές θεματικές περιοχές που γενικά συναντώνται σε ένα πανεπιστήμιο ή σε ένα περιβάλλον επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Επικεντρώνεται στο λεξιλόγιο, τη γραμματική και τις τέσσερις δεξιότητες (ανάγνωση, γραφή, ομιλία συμπεριλαμβανομένης της προφοράς και της ακρόασης). Περιλαμβάνει ομιλία σε σεμινάρια, παρουσιάσεις, ακρόαση διαλέξεων, ανάγνωση ακαδημαϊκών κειμένων και σύνταξη δοκίμων και εκθέσεων. Αυτό το μάθημα στοχεύει να σας βοηθήσει στην επίτευξη των περαιτέρω στόχων σπουδών σας. Αυτό το μάθημα μπορεί επίσης να έχει ως στόχο να αυξήσει τα γενικά αγγλικά επίπεδα σπουδαστών, έτσι ώστε να μπορούν να εισέλθουν σε πανεπιστήμιο ή κολέγιο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.... [-]


Γενικά αγγλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 52 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Αυστραλία Melbourne

Αυτό το μάθημα έχει ως στόχο να βελτιώσει κάθε πτυχή της αγγλικής γλώσσας και να αναπτύξει τις ικανότητες ομιλίας, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής και γνώσης. [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Αυτό το μάθημα έχει ως στόχο να βελτιώσει κάθε πτυχή της αγγλικής γλώσσας και να αναπτύξει τις ικανότητες ομιλίας, ακρόασης, ανάγνωσης και γραφής και γνώσης. Καλύπτει μια ευρεία ποικιλία θεμάτων που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις βασικές σας ανάγκες επικοινωνίας στην καθημερινή σας ζωή, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε κοινωνικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να ικανοποιήσετε τις επικοινωνιακές και πολιτιστικές ανάγκες ενώ ταξιδεύετε και συμμετέχετε σε κοινοτικά πλαίσια στην Αυστραλία και άλλες αγγλόφωνες χώρες . Τονίζει την πρακτική χρήση της αγγλικής γλώσσας.... [-]


Επικοινωνία

Διεύθυνση Ground Floor, 313-315 Flinders Lane
3000 Melbourne, Victoria, Αυστραλία
Ιστοσελίδα https://www.einsteincollege.vic.edu.au/