Front Cooking School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

"Εάν επρόκειτο να ανοίξετε ένα σχολείο μαγειρικής στη Μελβούρνη, όπου καλύτερα από την οδό Lygon Street - Μικρή Ιταλία της Μελβούρνης!"

Η σχολή μαγειρικής μπροστά έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Carlton: στην οδό Lygon και στην οδό Brunswick. Οι εγκαταστάσεις είναι πρώτης κατηγορίας και οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι στη βιομηχανία.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια κουζίνα που ψήνετε ζεστά, νόστιμα κρουασάν, δημιουργώντας τα τέλεια γλυκά και αλμυρά αρτοσκευάσματα, και τις βραδιές προσεκτικά διακοσμώντας τα κέικ για ειδικές εκδηλώσεις. Αν αυτό το στυλ ειδικής ψησίματος είναι για εσάς, τότε το Πιστοποιητικό III της Σχολής Μαγειρικής στο Ζαχαροπλαστείο είναι η σωστή πορεία. Αυτός ο τίτλος σπουδών σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε σε διάφορους οργανισμούς όπου παρασκευάζονται και σερβίρονται προϊόντα ζαχαροπλαστικής. Τοποθεσίες όπως καφέ, επιχειρήσεις τροφοδοσίας, λέσχες, καφετέριες, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, παμπ και εστιατόρια, όπως το Chef Ζαχαροπλαστικής.

Τώρα στην κουζίνα, όπου γίνονται μαγειρευτικά όνειρα, και η μελλοντική καριέρα σας περιμένει να ξεδιπλωθεί. Ολοκληρώνοντας το Πιστοποιητικό ΙΙΙ στην Εμπορική Κουζίνα, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στην κουζίνα και θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες για τα τρόφιμα που μπορούν να σας κάνουν να είστε έτοιμοι για εργασία. Πηγαίνετε στον δυναμικό κόσμο της φιλοξενίας και δοκιμάστε ό, τι πρέπει να σας προσφέρει. Αυτό το προσόν παρέχει ένα μονοπάτι για να γίνει Cook ή Commis Chef σε ένα ευρύ φάσμα φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων μπιστρό, καφέ, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Εάν πάντα θέλατε να εκτελέσετε ένα εστιατόριο και να ζήσετε τη χαρά να εξυπηρετήσετε τα πιάτα υπογραφής σας σε ικανοποιημένους πελάτες, θα γνωρίζετε ότι περιλαμβάνει πιο εντατική εκπαίδευση. Το Πιστοποιητικό IV θα σας εκπαιδεύσει για να διαχειριστείτε τα οικονομικά της επιχείρησής σας, να αναπτύξετε δεξιότητες για να συντονίσετε τις επιχειρήσεις φιλοξενίας και να οδηγήσετε μια ομάδα. Αυτό το προσόν παρέχει ένα μονοπάτι για να εργαστείτε ως σεφ σε οργανισμούς όπως καφέ, κλαμπ, ξενοδοχεία, παμπ και εστιατόρια ή να οργανώσετε τη δική σας μικρή επιχείρηση.

Τι γίνεται αν είστε γεννημένος ηγέτης και θέλετε να είστε το μπροστινό μέρος του σπιτιού - το maitre d? Το δίπλωμά μας φιλοξενίας σας εκπαιδεύει να αναλάβετε την ευθύνη στον ταχύ ρυθμό, τον συναρπαστικό κόσμο της φιλοξενίας. Θα αποκτήσετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης και ανάπτυξης μιας ομάδας που θα παρέχει κορυφαία υπηρεσία τραπεζιών τροφίμων και ποτών, σε συνδυασμό με δεξιότητες διαχείρισης όπως καταρτίζοντας προσωπικό και προετοιμάζοντας και παρακολουθώντας τους προϋπολογισμούς. Θα έχετε την ικανότητα να αναλάβετε το ρόλο ενός υψηλά εξειδικευμένου ανώτερου υπαλλήλου ικανού να παίρνει επιχειρησιακές επιχειρηματικές αποφάσεις. Αυτό το προσόν επιτρέπει την πολυδιάταξη και την εξειδίκευση σε υπηρεσίες διαμονής, μαγειρικής, τροφίμων και ποτών και παιχνιδιών. Οι ισχυροί ηγέτες της πρώτης γραμμής βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση στη φιλοξενία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το προηγμένο δίπλωμα διαχείρισης της φιλοξενίας θα αυξήσει το πάθος σας για να αποτελέσει μέρος αυτής της ζωντανής βιομηχανίας και θα σας βοηθήσει στην άνοδο σας μέσα από τις τάξεις για να πάρετε τη θέση σας ως Ανώτερος Διευθυντής. Θα αναπτύξετε ένα ολοκληρωμένο φάσμα δεξιοτήτων στους τομείς του επιχειρηματικού σχεδιασμού, της χρηματοοικονομικής διαχείρισης, των ανθρώπινων πόρων, της ηγεσίας και του μάρκετινγκ, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε με επιτυχία σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που περιλαμβάνουν μπαρ, χώρους παιχνιδιών, θέρετρα, εστιατόρια ή άλλα Πολυάσχολα περιβάλλοντα φιλοξενίας.

Πάρτε μέρος στην πορεία προς την επιτυχία στο Front Cooking School και απολαύστε ένα λαμπρό μέλλον σε μια σταδιοδρομία όπου οι δεξιότητές σας είναι σε ζήτηση.

Τοποθεσίες

Μελβούρνη

Address
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Σίδνεϊ

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία

Περθ

Address
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Περθ, δυτική Αυστραλία, Αυστραλία

Ask a Question

Άλλη