Gold Coast Learning Centre

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Μελέτη Αγγλικών, TESOL, Επιχειρήσεις, Διαχείριση, Λογιστική, Μάρκετινγκ, Ανθρώπινο Δυναμικό και Υγεία στο χώρο εργασίας

Gold Coast Learning Centre (GCLC) διαθέτει καινοτόμα προγράμματα εκμάθησης, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πόρους ποιότητας, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία στο Surfers Paradise.

Οι διεθνείς και εγχώριοι φοιτητές μπορούν να συνδυάσουν την ποιοτική εκπαίδευση με τον χαλαρό τρόπο ζωής, την κουλτούρα και τη διασκέδαση στην παραλία, τη φιλική ατμόσφαιρα της Gold Coast του Queensland, έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Αυστραλίας.

Gold Coast Learning Centre υιοθετεί τεχνολογίες και προγράμματα που κάνουν τη μάθηση συναρπαστική, διασκεδαστική και ανταμείβοντας παράλληλα με την επίτευξη πραγματικών εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων.

Οι φοιτητές και οι κάτοχοι θεώρησης φοιτητών μπορούν να μελετήσουν όλα τα μαθήματα που προσφέρουμε, από τα μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας και προετοιμασίας για εξετάσεις IELTS έως τα προσόντα στον τομέα των επιχειρήσεων, της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, της λογιστικής, των ανθρώπινων πόρων, της WHS και της TESOL.


Μελετήστε αγγλικά στην Αυστραλία για τη διάσημη Gold Coast του Κουίνσλαντ: Καινοτόμα μαθήματα, άριστες εγκαταστάσεις και εξαιρετικό τρόπο ζωής

Μελετήστε αγγλικά στην Αυστραλία στο Gold Coast Learning Centre στο Surfers Paradise και απολαύστε ένα πρώτης τάξεως επίπεδο ζωής και μια ποιοτική εκπαίδευση.

Με μια διαδεδομένη φήμη για τη διεθνή πολιτιστική πολυμορφία, προσιτό κόστος διαβίωσης και πολύ λογικό κόστος εκπαίδευσης, το Surfers Paradise στην Gold Coast είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τους σπουδαστές.


Σχετικά με το Gold Coast Learning Centre

Μελετήστε αγγλικά, TESOL, Επιχειρήσεις, Λογιστική, Διαχείριση, Μάρκετινγκ, Υγεία και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας και Ανθρώπινο δυναμικό στο Surfers Paradise

Το Gold Coast Learning Centre (GCLC) στο Surfers Paradise, που ιδρύθηκε το 2010, διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ποιοτικά προγράμματα διδασκαλίας και αφοσιωμένο, φιλικό και ενθουσιώδες προσωπικό.


Sun, Surf, Sand Study: το ιδανικό μέρος για σπουδές

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, το Gold Coast Learning Centre περιβάλλεται από καταστήματα και εστιατόρια, κινηματογράφους, πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή και χαλαρωτικό τρόπο ζωής και διασκέδαση, φιλική ατμόσφαιρα της Gold Coast.


Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία

Gold Coast Learning Centre διαθέτει πλήρως κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο υπολογιστών, wifi internet υψηλής ταχύτητας, ευρύχωρες περιοχές μαθητών και πολλά άλλα.

Κάντε τη μελέτη σας αποτελεσματική και ευχάριστη με την GCLC.

 • Πλήρως κλιματιζόμενη πανεπιστημιούπολη, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία
 • Εργαστήριο Υπολογιστών με 18 υπολογιστές επίπεδης οθόνης
 • Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους φοιτητές
 • Διατίθεται υπηρεσία ασύρματου internet setup
 • Σκιερή και δημοφιλής εξωτερική φοιτητική αυλή και περιοχή BBQ
 • Ευρύχωρη και άνετη εσωτερική περιοχή μαθητών και κουζίνας, με μια σειρά περιοδικών και εφημερίδων για την ενθάρρυνση της πρακτικής.


Ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα και αφοσιωμένο προσωπικό

Gold Coast Learning Centre είναι αφιερωμένο στη βοήθεια των φοιτητών μας να πετύχουν τις σπουδές τους και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τις καλύτερες δραστηριότητες που οι Surfers Paradise και η Gold Coast έχουν να προσφέρουν.

Η προσεκτική επίβλεψη από έμπειρο, αφοσιωμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι μπορείτε να προχωρήσετε όσο πιο γρήγορα θέλετε.

Με υψηλά προσόντα και φιλικό προσωπικό, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του Gold Coast Learning Centre είναι πάντα πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τις σπουδές τους.

Πολλοί από το προσωπικό μας έχουν εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών σε άλλες χώρες και κατανοούν τις ανησυχίες των διεθνών φοιτητών.

Οι επιπλέον εργασίες, τα φύλλα εργασίας και οι συμβουλές μπορούν εύκολα να διευθετηθούν για τον σκληρά εργαζόμενο φοιτητή.

Υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών στο GCLC

Gold Coast Learning Centre προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φοιτητικής υποστήριξης για να παρέχει στους φοιτητές τα μέσα που χρειάζονται για να κερδίσουν τα μέγιστα από την εμπειρία τους μαζί μας.

Η ενεργή, φιλική και αφοσιωμένη ομάδα των Φοιτητικών Υποστηρικτών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει ως επίσημο σημείο επαφής τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους διεθνείς φοιτητές.

Παρέχουμε υποστήριξη υψηλού επιπέδου για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε και είναι πάντα διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες που σας βοηθούν να πετύχετε και να απολαύσετε τις σπουδές σας περιλαμβάνουν:

 • Μαθήματα, εγγραφές και σχέδια σπουδών
 • Βοήθεια στο σχέδιο πληρωμής
 • Οργάνωση τοποθετήσεων οικίας
 • Οργάνωση μεταφορών αεροδρομίων
 • Διαμερίσματα και καταλύματα
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Εκδρομές του κολλεγίου και της πόλης για νέους διεθνείς φοιτητές
 • Επαναλάβετε τη βοήθεια και την υποστήριξη αναζήτησης εργασίας
 • Δραστηριότητες σπουδαστών και εκδρομές
 • Τελετές αποφοίτησης

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με φοιτητές σας έχει πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους φοιτητές του Gold Coast Learning Centre .

Τοποθεσίες

Surfers Paradise

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Κουίνσλαντ, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 (0) 7 5531 6788

Ask a Question

Άλλη