Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Μελέτη Αγγλικών, TESOL, Επιχειρήσεις, Διαχείριση, Λογιστική, Μάρκετινγκ, Ανθρώπινο Δυναμικό και Υγεία στο χώρο εργασίας

Gold Coast Learning Centre (GCLC) διαθέτει καινοτόμα προγράμματα εκμάθησης, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πόρους ποιότητας, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία στο Surfers Paradise.

Οι διεθνείς και εγχώριοι φοιτητές μπορούν να συνδυάσουν την ποιοτική εκπαίδευση με τον χαλαρό τρόπο ζωής, την κουλτούρα και τη διασκέδαση στην παραλία, τη φιλική ατμόσφαιρα της Gold Coast του Queensland, έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Αυστραλίας.

Gold Coast Learning Centre υιοθετεί τεχνολογίες και προγράμματα που κάνουν τη μάθηση συναρπαστική, διασκεδαστική και ανταμείβοντας παράλληλα με την επίτευξη πραγματικών εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων.

Οι φοιτητές και οι κάτοχοι θεώρησης φοιτητών μπορούν να μελετήσουν όλα τα μαθήματα που προσφέρουμε, από τα μαθήματα γενικής αγγλικής γλώσσας και προετοιμασίας για εξετάσεις IELTS έως τα προσόντα στον τομέα των επιχειρήσεων, της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, της λογιστικής, των ανθρώπινων πόρων, της WHS και της TESOL.


Μελετήστε αγγλικά στην Αυστραλία για τη διάσημη Gold Coast του Κουίνσλαντ: Καινοτόμα μαθήματα, άριστες εγκαταστάσεις και εξαιρετικό τρόπο ζωής

Μελετήστε αγγλικά στην Αυστραλία στο Gold Coast Learning Centre στο Surfers Paradise και απολαύστε ένα πρώτης τάξεως επίπεδο ζωής και μια ποιοτική εκπαίδευση.

Με μια διαδεδομένη φήμη για τη διεθνή πολιτιστική πολυμορφία, προσιτό κόστος διαβίωσης και πολύ λογικό κόστος εκπαίδευσης, το Surfers Paradise στην Gold Coast είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για τους σπουδαστές.


Σχετικά με το Gold Coast Learning Centre

Μελετήστε αγγλικά, TESOL, Επιχειρήσεις, Λογιστική, Διαχείριση, Μάρκετινγκ, Υγεία και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας και Ανθρώπινο δυναμικό στο Surfers Paradise

Το Gold Coast Learning Centre (GCLC) στο Surfers Paradise, που ιδρύθηκε το 2010, διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, ποιοτικά προγράμματα διδασκαλίας και αφοσιωμένο, φιλικό και ενθουσιώδες προσωπικό.


Sun, Surf, Sand Study: το ιδανικό μέρος για σπουδές

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, το Gold Coast Learning Centre περιβάλλεται από καταστήματα και εστιατόρια, κινηματογράφους, πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή και χαλαρωτικό τρόπο ζωής και διασκέδαση, φιλική ατμόσφαιρα της Gold Coast.


Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία

Gold Coast Learning Centre διαθέτει πλήρως κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο υπολογιστών, wifi internet υψηλής ταχύτητας, ευρύχωρες περιοχές μαθητών και πολλά άλλα.

Κάντε τη μελέτη σας αποτελεσματική και ευχάριστη με την GCLC.

 • Πλήρως κλιματιζόμενη πανεπιστημιούπολη, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία
 • Εργαστήριο Υπολογιστών με 18 υπολογιστές επίπεδης οθόνης
 • Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους φοιτητές
 • Διατίθεται υπηρεσία ασύρματου internet setup
 • Σκιερή και δημοφιλής εξωτερική φοιτητική αυλή και περιοχή BBQ
 • Ευρύχωρη και άνετη εσωτερική περιοχή μαθητών και κουζίνας, με μια σειρά περιοδικών και εφημερίδων για την ενθάρρυνση της πρακτικής.


Ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα και αφοσιωμένο προσωπικό

Gold Coast Learning Centre είναι αφιερωμένο στη βοήθεια των φοιτητών μας να πετύχουν τις σπουδές τους και να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τις καλύτερες δραστηριότητες που οι Surfers Paradise και η Gold Coast έχουν να προσφέρουν.

Η προσεκτική επίβλεψη από έμπειρο, αφοσιωμένο προσωπικό διασφαλίζει ότι μπορείτε να προχωρήσετε όσο πιο γρήγορα θέλετε.

Με υψηλά προσόντα και φιλικό προσωπικό, οι έμπειροι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του Gold Coast Learning Centre είναι πάντα πρόθυμοι να αφιερώσουν χρόνο για να βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τις σπουδές τους.

Πολλοί από το προσωπικό μας έχουν εμπειρία στη διδασκαλία αγγλικών σε άλλες χώρες και κατανοούν τις ανησυχίες των διεθνών φοιτητών.

Οι επιπλέον εργασίες, τα φύλλα εργασίας και οι συμβουλές μπορούν εύκολα να διευθετηθούν για τον σκληρά εργαζόμενο φοιτητή.

Υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών στο GCLC

Gold Coast Learning Centre προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φοιτητικής υποστήριξης για να παρέχει στους φοιτητές τα μέσα που χρειάζονται για να κερδίσουν τα μέγιστα από την εμπειρία τους μαζί μας.

Η ενεργή, φιλική και αφοσιωμένη ομάδα των Φοιτητικών Υποστηρικτών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει ως επίσημο σημείο επαφής τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους διεθνείς φοιτητές.

Παρέχουμε υποστήριξη υψηλού επιπέδου για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε και είναι πάντα διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν σε οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύψουν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες που σας βοηθούν να πετύχετε και να απολαύσετε τις σπουδές σας περιλαμβάνουν:

 • Μαθήματα, εγγραφές και σχέδια σπουδών
 • Βοήθεια στο σχέδιο πληρωμής
 • Οργάνωση τοποθετήσεων οικίας
 • Οργάνωση μεταφορών αεροδρομίων
 • Διαμερίσματα και καταλύματα
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες
 • Εκδρομές του κολλεγίου και της πόλης για νέους διεθνείς φοιτητές
 • Επαναλάβετε τη βοήθεια και την υποστήριξη αναζήτησης εργασίας
 • Δραστηριότητες σπουδαστών και εκδρομές
 • Τελετές αποφοίτησης

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με φοιτητές σας έχει πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους φοιτητές του Gold Coast Learning Centre .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Gold Coast Learning Centre

Το Δίπλωμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο GCLC σας βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να επιταχύνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ανθρώπινο Δυναμικό. Αυτό το ... [+]

Το Δίπλωμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο GCLC σας βοηθά να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να επιταχύνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ανθρώπινο Δυναμικό.

Αυτό το μάθημα παρέχει τις γνώσεις και τις διαχειριστικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των εργαζομένων στην υπηρεσία των στρατηγικών στόχων του εργοδότη και να διασφαλίσετε ότι οι λειτουργίες Ανθρώπινου Δυναμικού διεξάγονται αποτελεσματικά.... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
40 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gold Coast Learning Centre

Το Δίπλωμα Ηγεσίας και Διοίκησης στο Gold Coast Learning Centre είναι ένα ευέλικτο, πρακτικό και αποτελεσματικό μάθημα, σχεδιασμένο να αναπτύσσει και να ενισχύει τις δεξι ... [+]

Το Δίπλωμα Ηγεσίας και Διοίκησης στο Gold Coast Learning Centre είναι ένα ευέλικτο, πρακτικό και αποτελεσματικό μάθημα, σχεδιασμένο να αναπτύσσει και να ενισχύει τις δεξιότητες ηγεσίας και διαχείρισης.

Αυτά τα διαπιστευμένα από την κυβέρνηση προσόντα συνδυάζουν μια καλή βάση γνώσεων με τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να δώσετε ηγεσία και καθοδήγηση σε άλλους και να σχεδιάσετε, να πραγματοποιήσετε και να αξιολογήσετε τη δουλειά σας και το έργο μιας ομάδας.... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gold Coast Learning Centre

Πάρτε την κατανόησή σας για τη λογιστική και τη χρηματοδότηση στο επόμενο επίπεδο με το Δίπλωμα Λογιστικής στο Gold Coast Learning Centre . Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό γ ... [+]

Πάρτε την κατανόησή σας για τη λογιστική και τη χρηματοδότηση στο επόμενο επίπεδο με το Δίπλωμα Λογιστικής στο Gold Coast Learning Centre .

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν εργασία στον τομέα της λογιστικής, των επιχειρήσεων και του χρηματοπιστωτικού τομέα. Θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις και προηγμένες δεξιότητες για να εργάζεστε μέσα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα των επιχειρήσεων και της λογιστικής.... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
26 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gold Coast Learning Centre

Το Δίπλωμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στο Gold Coast Learning Centre προσφέρει προηγμένη, πρακτική και εντατική εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας μάρκετινγ ... [+]

Το Δίπλωμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στο Gold Coast Learning Centre προσφέρει προηγμένη, πρακτική και εντατική εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ.

Εγκαταστήστε τον εαυτό σας σε μια δυναμική, δημιουργική και συνεχώς διευρυνόμενη βιομηχανία με αυτό το υψηλού επιπέδου προσόντα μάρκετινγκ και επικοινωνίας και αναπτύξτε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε:... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Gold Coast Learning Centre

Μάθετε Αγγλικά στην Αυστραλία στο Gold Coast Learning Centre , μόλις λίγα λεπτά από την παραλία στο Surfers Paradise στην περίφημη Gold Coast της Αυστραλίας. Gold Coast L ... [+]

Μάθετε Αγγλικά στην Αυστραλία στο Gold Coast Learning Centre , μόλις λίγα λεπτά από την παραλία στο Surfers Paradise στην περίφημη Gold Coast της Αυστραλίας.

Gold Coast Learning Centre προσφέρει τέσσερα επίπεδα σπουδών γενικής αγγλικής γλώσσας , παρέχοντας υψηλής ποιότητας οδηγίες σε φιλικό περιβάλλον. Το έμπειρο προσωπικό και τα πρακτικά, ευέλικτα μαθήματα αναπτύσσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την ευχέρεια που χρειάζεστε.... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Gold Coast Learning Centre

Βελτιώστε τα Αγγλικά σας και προετοιμαστείτε για το Διεθνές Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) στο Gold Coast Learning Centre , στην καρδιά του Surfers Paradise στην Gold ... [+]

Βελτιώστε τα Αγγλικά σας και προετοιμαστείτε για το Διεθνές Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) στο Gold Coast Learning Centre , στην καρδιά του Surfers Paradise στην Gold Coast του Queensland.

Το IELTS είναι μια διεθνώς διαπιστευμένη αγγλική εξέταση Proficiency που αποδεικνύει τη δυνατότητα χρήσης και κατανόησης της αγγλικής γλώσσας.

Είναι ευρέως αναγνωρισμένη και αποδεκτή από περισσότερα από 6000 ιδρύματα σε περισσότερες από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο.... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 70 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πιστοποιητικό

Gold Coast Learning Centre

Ξεκινήστε μια καριέρα ανταμείβοντας στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με το διπλό πιστοποιητικό IV για τη λογιστική και τη λογιστική στο Gold Coast Learning Cent ... [+]

Ξεκινήστε μια καριέρα ανταμείβοντας στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με το διπλό πιστοποιητικό IV για τη λογιστική και τη λογιστική στο Gold Coast Learning Centre .

Αυτό το μάθημα σας δίνει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων, ώστε να έχετε τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Με ευέλικτες επιλογές μελέτης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το Gold Coast Learning Centre μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με ζωτικής σημασίας λογιστικές γνώσεις και πραγματικές λογιστικές δεξιότητες.... [-]

Αυστραλία Surfers Paradise
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to Gold Coast Learning Centre