ICAE: International College of Advanced Education

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ICAE είναι ένα πολυ-βραβευμένο Εγγεγραμμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό που βασίζεται στο Darwin, την πρωτεύουσα της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας. ICAE ιδρύθηκε το 1997 και παρέχει επαγγελματικά προγράμματα της Αυστραλίας και διεθνείς φοιτητές. Ο Δαρβίνος είναι γνωστό για το τροπικό κλίμα της, καταπληκτική φυσική ομορφιά και φυσικό περιβάλλον. Ως νεότερος πρωτεύουσα της Αυστραλίας, ο Δαρβίνος έχει ένα casual, χαλαρή ατμόσφαιρα - την επιτομή της Αυστραλίας! του προσωπικού φιλοξενία είναι πάντα σε πολύ μεγάλη ζήτηση, τόσο την απόκτηση μιας θέσης εργασίας είναι πιο εύκολο στο Darwin από ό, τι οπουδήποτε αλλού στην Αυστραλία.

42259_Introduction

ICAE παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης που ενισχύουν τη σταδιοδρομία των μαθητών. Στις αγορές εργασίας σε όλο τον κόσμο δεν υπάρχει υποκατάστατο για την πραγματική παγκόσμια εμπειρία υποστηρίζεται από μια εις βάθος κατανόηση των βασικών εννοιών. Οι μαθητές μας να αναπτύξουν θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες στο εξάμηνο δίδακτρα, στη συνέχεια, την εφαρμογή τους στην χώρους εργασίας, ενώ Βιομηχανίας τοποθέτησης. εκπαιδευτικό μας καθοδηγείται από την πιο πρόσφατη πρακτική του κλάδου, που παραδίδονται από την σχολή μας των εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας, και βλέπει τους αποφοίτους επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για την απασχόληση τόσο στην Αυστραλία όσο και στο εξωτερικό.

42256_Introduction

διεθνή προγράμματα ICAE ενσωματώνουν όλες ίσες μείγμα της μελέτης στην τάξη και καταβάλλονται (ή άμισθη, αν θέλετε) Βιομηχανία τοποθέτησης. Αν οι μαθητές θέλουν να πληρώνονται ενώ Βιομηχανίας Τοποθέτηση, ICAE θα βοηθήσει στην εξεύρεση του κατάλληλου εργοδότη που μπορεί να παρέχει το απαραίτητο περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να καταδείξει τις απαραίτητες δεξιότητες, όπως απαιτείται από την πορεία. Σπουδαστές που καταβάλλονται Βιομηχανίας Τοποθέτηση λαμβάνουν την ίδια αμοιβή και τις συνθήκες ως κάτοικοι της Αυστραλίας και μπορεί να κερδίσετε μέχρι και $ 1.000 ανά εβδομάδα εργασίας μέχρι 45 ώρες την εβδομάδα.

διεθνή προγράμματα ICAE περιέχουν τις ίδιες μάθησης και αξιολόγησης των πόρων, όπως το βραβευμένο εγχώριων προγραμμάτων μας, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι μαθητές μας λαμβάνουν την ίδια υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης. Η δική μας κατάσταση της πλατφόρμας μάθησης σε απευθείας σύνδεση τέχνη επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση εκτιμήσεις τους και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό οπουδήποτε και οποτεδήποτε πρόσβαση στο Internet είναι διαθέσιμη. Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ασύρματη ευρυζωνική σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

42257_Introduction

Διεθνή προγράμματα έχουν δύο εξάμηνα 20 εβδομάδων ετησίως, με προσλήψεις, τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο. το πρώτο εξάμηνο φοιτητές δαπανώνται παρακολουθούν μαθήματα στις πανεπιστημιακές μας για τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα. Σε αυτή την δίδακτρα εξαμήνου, οι φοιτητές αναλαμβάνουν τη θεωρία και την πρακτική διδασκαλία, και πλήρη αξιολόγηση της γνώσης. δεύτερο εξάμηνο φοιτητών ξοδεύεται στη Βιομηχανία τοποθέτησης, όταν η εργασία σε μια εγκεκριμένη επιχείρηση φιλοξενίας και δεν παρακολουθούν μαθήματα. ICAE καθηγητές επισκεφθείτε το μαθητή στο χώρο εργασίας τακτικά, παρέχοντας υποστήριξη και καθοδήγηση, και να διεξάγουν αξιολογήσεις εργασίας. Βιομηχανία τοποθέτηση είναι η ευκαιρία του μαθητή να αποδείξουν ότι μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους σε ένα πραγματικό εργασιακό χώρο - μια ανεκτίμητη προσθήκη σε κάθε βιογραφικό, και ένα πολύ σημαντικό μέρος της οικοδόμησης ενός επαγγελματικού δικτύου των εργοδοτών. Πολλές διεθνείς αποφοίτους ICAE χορηγία να παραμείνουν και να εργαστούν στην Αυστραλία από τους εργοδότες Βιομηχανίας τοποθέτησης τους, μια θαυμάσια ευκαιρία για τους αποφοίτους και τους εργοδότες.

Όλα τα διεθνή προγράμματα διαπιστευμένο και εγκεκριμένο από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση, και οι απόφοιτοι λαμβάνουν ένα εθνικά αναγνωρισμένους Αξιολόγηση που αναγνωρίζεται σε όλη την Αυστραλία και στο εξωτερικό.

42258_Intrroduction

πανεπιστημιούπολη ICAE βρίσκεται σε Rapid Creek, περίπου 15 λεπτά από το κέντρο του Δαρβίνου. Η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένα συγκεκριμένους τομείς υπηρεσιών φιλοξενίας με μπαρ, μηχανές espresso, εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις μαθητή συμπεριλαμβανομένου ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, και ασύρματες ευρυζωνικές διαθέσιμα σε όλη την εγκατάσταση. Με άνετο πάρκινγκ, στάσεις λεωφορείων σε κοντινή απόσταση, το περπάτημα και ποδηλατοδρόμων που οδηγεί από την πόλη κατά μήκος του αιγιαλού δικαίωμα να μας πάρει και από την πανεπιστημιούπολη είναι εύκολο. Ανάμεσα σε τρία εκτάρια δροσερό λόγους φυλλώδη και λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την αιγιαλό Nightcliff, πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα ευχάριστο, ήσυχο μέρος για να σπουδάσουν.

Τοποθεσίες

Ντάργουιν

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Ντάργουιν, Βόρεια επικράτεια, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 8 8941 5959

Ask a Question

Άλλη