Karl Von Busse Institute of Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

KVBI_signs

…ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΕΜΆΣ

Ο Karl von Busse Institute of Design είναι μια αποκλειστική μπουτίκ Σχεδιασμός College βασίζεται σε CBD του Σίδνεϊ, που είναι προσανατολισμένες στη βιομηχανία και διεθνώς-minded? μια πιο ευέλικτη και πραγματικά μοναδικό πάροχο εκπαίδευση του σχεδιασμού.

Εστιάζοντας στις κύριες ειδικότητες σχεδιασμού: Μόδας, γραφικών και Εσωτερική διακόσμηση, Τοπικούς και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου μοιράζονται γνώση και την εμπειρία με τους μαθητές σε περιβάλλον στούντιο σε καθημερινή βάση τους.

εισακτέων είναι επιλεκτική και οι τάξεις είναι σκόπιμα μικρό για να μεγιστοποιηθεί η επαφή λέκτορας, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές, τοπικές και διεθνείς, μπορούν να εκπληρώσουν το δημιουργικό δυναμικό τους και να πάρουν την καθοδήγηση που χρειάζονται για να είναι βιομηχανία-ready.

KVBI_sewing_machine1

"Αυτό που κάνουμε εδώ βασίζεται στην μου τριάντα χρόνια εμπειρίας, και ότι μου λέει να έχουν μια μικρή ομάδα ανθρώπων και να τους προετοιμάζει για την απασχόληση ... πρέπει να υπάρξει μια κεντρική καθοδήγηση υπάρχουν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος να ξέρει τους μαθητές τους και να δούμε τις αδυναμίες και την υποστήριξή τους, και οι περισσότεροι φοιτητές που έχετε τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Γι 'αυτό θέλω κολέγιο μας να παραμείνει σχετικά μικρό ... Οι αριθμοί στο κολέγιο μας έχουν ένα σκοπό. Θέλουμε να γνωρίσουμε τους μαθητές μας και να τους υποστηρίξουμε για 1-2 χρόνια. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... Για την τοποθεσία μας

Karl Von Busse Institute of Design βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία σε μικρή απόσταση με τα πόδια σε στάσεις σταθμό τρένων και λεωφορείων Δημαρχείο που συνδέουν το κέντρο της πόλης με όλα τα μεγάλα προάστια. Το κτίριο περιβάλλεται από εκείνους που μίλησαν για τα εικονίδια του Σίδνεϊ όπως το περίφημο όπερα, Harbour Bridge και το πάρκο Hyde. Ως ιδιωτική College με γειωμένο εμπειρία με ξένους φοιτητές, προσφέρουμε επίσης βοήθεια και υποστήριξη στην εύρεση κατάλληλων καταλυμάτων για το ποιος είναι νέα στην Αυστραλία.

KVBI_distant_learning

... ΓΙΑ CAMPUS ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

πανεπιστημιούπολη μας είναι σύγχρονο και έχει σχεδιαστεί με τις τελευταίες «πράσινες» περιβαλλοντικές αρχές παρέχοντας στους μαθητές τις καλύτερες δυνατές διευκολύνσεις. Περιλαμβάνουν υπολογιστή Mac που βασίζονται εργαστήρια και βιομηχανικές ραπτομηχανές. Τελειόφοιτους είναι επιλέξιμοι να λάβουν την προηγμένη στάση της έως και 50% με την τριτοβάθμια εκπαίδευση Providers. καθηγητές μας εξακολουθούν να είναι επαγγελματίες στον τομέα της ειδικότητάς τους. Τοπικές και διεθνείς επισκέπτες ομιλητές συμπληρώνουν την τακτική της ομάδας διαλέξεις. Το Ινστιτούτο είναι ένα Εγγεγραμμένοι Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (RTO) και έχει την έγκριση CRICOS να εγγραφούν διεθνείς φοιτητές. Όλα τα προγράμματα Diploma και Advanced Diploma μας σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο.

Όλα τα προγράμματα αξιολογούνται συνεχώς και αναβαθμίζεται για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας. Το αναλυτικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές, ανάλογα με τις ατομικές δεξιότητες, να ειδικεύονται σε διάφορους τομείς στην επιλεγμένη σταδιοδρομία τους. Οι μεμονωμένες συναντήσεις γίνονται για τους αιτούντες πριν από την εγγραφή για να συζητήσουν καταλληλότητας για τις επιλογές σταδιοδρομίας, λεπτομέρειες πορεία και οι επιλογές καταλυμάτων Ο Karl von Busse Ινστιτούτο απώτερος στόχος σχεδιασμού είναι να προετοιμάσει τους μαθητές του για την απασχόληση στην επιλεγμένη δημιουργική σταδιοδρομία τους με τα προγράμματα της βιομηχανίας με βάση και τη διεθνή εκτίμηση του σχεδιασμού .

KVBI_makeup2

... Σχετικά με τις πρακτικές μας και τις ευκαιρίες απασχόλησης

Ενώ σπουδάζουν μαζί μας, τους μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν από μία από τις περιόδους πρακτικής άσκησης ή αμειβόμενες θέσεις εργασίας που διαφημίζονται από το Κολλέγιο σε μηνιαία βάση και να καταφέρει να ολοκληρώσει μια εργασιακή εμπειρία πριν από την αποφοίτησή του. Είμαστε περήφανοι να συνεργαζόμαστε με γνωστή Εταιρείες και Μάρκες όπως η Κάρλα Zampatti, Marie Claire και Vogue.

KVBI_adv_dipl

... Σχετικά με τις διεθνείς ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΑΣ

Η σημερινή παγκοσμιοποιημένη βιομηχανία Σχεδιασμός καλεί τη διεθνή εικόνα. Στο Karl von Busse Ινστιτούτο Σχεδιασμού, σας δίνουμε την ευκαιρία να το συνειδητοποιήσουμε.

Δεδομένου ότι υπάρχουν προσδοκίες για νέους σχεδιαστές να έχουν μια κατανόηση της διεθνούς πρακτικής, προσφέρουμε Δίπλωμα μας και Advanced Diploma στους φοιτητές την ευκαιρία να λάβουν μια σειρά από διεθνείς επιλογές μάθησης, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, την Ασία και την Αυστραλία για τους ξένους φοιτητές.Τοποθεσίες

Σίδνεϊ

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 2 9261 1191

Ask a Question

Άλλη