Perth College of Business and Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πάθος, Παρασκευή, Performance, και Σκοπός - τέσσερις πυλώνες της επιτυχίας μας Περθ College of Business & Τεχνολογίας (PCBT) είναι ένα από τα εθνικά αναγνωρισμένους και Εγγεγραμμένοι Φιλοξενίας, των παρόχων κατάρτισης σε θέματα Διοίκησης & Business, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Περθ, πρωτεύουσα και ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη της Δυτικής Αυστραλίας.

Διεθνή και την Αυστραλία οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να βιώσει σε πραγματικό Φιλοξενίας Βιομηχανίας τοποθέτησης.

Ευχάριστη και ζωντανή μεγάλο IT-εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας στο East Perth Campus, καθώς και Platinum Restaurant & State-of-the-art εγκαταστάσεις Κέντρου Λειτουργίας, που βρίσκεται 13 χιλιόμετρα up-βόρεια την κύρια πανεπιστημιούπολη σε ένα από τα πολυσύχναστη περίβολο του Westminster διαβεβαιώσω τους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμη Η γνώση και η εμπειρία.

ιστορία

Ταχέως αναπτυσσόμενη Τουρισμός & βιομηχανία φιλοξενίας δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει τη ζήτηση του το 2008, όταν PCBT ιδρύθηκε για να παρέχει τις δεξιότητες για τους εργαζόμενους? την κατάρτιση και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού.

Εγγραφές & Διαπιστεύσεις

PCBT είναι μια προσφορά πολυπολιτισμική κολέγιο διαπιστευμένο μαθήματα κάτω από το Αυστραλιανό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων (AQF), ένα CRICOS καταχωρηθεί πάροχος (Κωδικός 03051J), μια οργάνωση Εγγεγραμμένοι Κατάρτισης (RTO 52014) σύμφωνα με την Αρχή Ποιότητας Αυστραλίας Δεξιότητες (ASQA) ρυθμιστικό φορέα, καθώς και ενεργό μέλος του Συμβουλίου της Αυστραλίας για την Ιδιωτική Εκπαίδευση & Κατάρτιση (ACPET).

Όταν εγγράφεστε στο Περθ College of Business και Τεχνολογίας δεν θα ενταχθούν μόνο μια αυστραλιανή κυβέρνηση αναγνωρίζονται και να καταχωρίζονται πάροχος κατάρτισης θα γίνει μέρος μιας δυναμικής κοινότητας που θα αμφισβητούν και θα σας υποστηρίξει στην προσπάθειά σας να γίνει ισχυρότερη ηγετική θέση. Το κολέγιο έχει δεσμευτεί για την προώθηση μιας ποικιλόμορφη αλλά περιεκτική κοινότητα που ενθαρρύνει όλα τα μέλη να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσω της μάθησης, τη δέσμευση και την αφοσίωση.

Οραματιζόμαστε ένα σχολείο της κοινότητας, όπου όλα τα άτομα αγκαλιάσει και να προωθήσει αυτό το πλαίσιο και την πίστη. Πιστεύουμε ότι αυτό το ιδανικό είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Στο PCBT ποτέ δεν είσαι απλώς ένα όνομα σε ένα ρόστερ. Χάρη στο μικρό μέγεθος της τάξης εξασφαλίσει κάθε φοιτητής λαμβάνει προσωπική φροντίδα και συμμετέχει σε μια ζωντανή, προκλητική ομαδικές συζητήσεις με τους συμμαθητές και καθηγητές.

Οι μαθητές επωφελούνται από ισχυρή σχέση PCBT με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα η οποία τους επιτρέπει να δημιουργήσουν ένα διαδραστικό ευκαιρία μάθησης, με ιδιαίτερη έμφαση στα χέρια - την εμπειρία σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Όραμα μας

Για να είναι η πλέον προτιμώμενη καταχωρισμένο οργανισμό εκπαίδευσης στο Περθ, που παρέχει ποιότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις διεθνείς και τοπικούς σπουδαστές

Η αποστολή μας

Η παροχή υψηλής ποιότητας κατάρτιση στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση και τη φιλοξενία για τις διεθνείς και τοπικούς σπουδαστές με την ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας και της γνώσης μέσα από τη διεξαγωγή αποτελεσματικής συνεδρίες τάξη δωμάτιο, την εφαρμογή της έκθεσης και ευαισθητοποίησης των δραστηριοτήτων της βιομηχανίας και την παροχή ευκαιριών τοποθέτηση της βιομηχανίας για τους εκπαιδευόμενους μας να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανάγκες της βιομηχανίας και πρότυπα.

Καλώς ήλθατε στο PCBT Γιατί μελέτη στο PCBT ομάδα μας Εγκαταστάσεις Φωτογραφίες Εκδηλώσεις Προσφορές

Τοποθεσίες

Περθ

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Περθ, δυτική Αυστραλία, Αυστραλία

Ask a Question

Άλλη