Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Διεθνές Ινστιτούτο Γκολφ PGA

Το Ινστιτούτο PGA International Golf Institute (PGA IGI) προσφέρει εκπαίδευση μέσω των σχολών διοίκησης γκολφ, συνδυάζοντας επιχειρηματική και γκολφ εκπαίδευση καθώς και πρακτικές γνώσεις γκολφ για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στη βιομηχανία του γκολφ. Είτε ενδιαφέρεστε για μια καριέρα γκολφ ή μια καριέρα στη διαχείριση του γκολφ τότε τα μαθήματα PGA IGI θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί.

Η PGA IGI προετοιμάζει τους αποφοίτους της για μια καριέρα στην επιχείρηση και τη διαχείριση του γκολφ ως βιομηχανία. Το PGA IGI, που ανήκει στον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Γκολφ (PGA) της Αυστραλίας, έχει τώρα μια συμφωνία άρθρωσης με το Πανεπιστήμιο Griffith και το Διεθνές Σώμα Διοίκησης του Σίδνεϊ (ICMS), το οποίο προσφέρει την ποικιλία για να επιλέξει διαφορετικές διαδρομές σταδιοδρομίας γκολφ και με ευκαιρίες για ελίτ αθλητές, Προπονητές και διαχειριστές στη βιομηχανία του γκολφ και σε συναφείς επιχειρηματικούς τομείς.

Το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης γκολφ μας και τα επαγγελματικά προσόντα θεωρούνται ιδιαίτερα μέσα στον κλάδο και αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο ως τα καλύτερα στην επιχείρηση. Συνεργαζόμαστε τακτικά με εμπειρογνώμονες του κλάδου του γκολφ για να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα σπουδών μας και η κατάρτιση γκολφ παρέχουν τις δεξιότητες και τα μαθησιακά αποτελέσματα που κάνουν τους πτυχιούχους μας απασχολημένους. Το κύριο όφελος για όλους τους εργοδότες είναι ότι οι απόφοιτοι μας γίνονται ένα πλεονέκτημα για τη βιομηχανία του γκολφ.

Η εκπαίδευση PGA IGI διευκολύνει μια σειρά από καριέρες γκολφ, όπως το πρόγραμμα PGA Trainee Program, Tour School, Πανεπιστήμιο ή Βιομηχανία. Υπάρχουν πολλά οφέλη για την PGA IGI. Όλα τα προγράμματα αλληλοσυμπληρώνονται - διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο προηγμένη εκπαίδευση γκολφ αν επιλέξετε. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν όλες τις αμοιβές - συμπεριλαμβανομένης της απεριόριστης πρόσβασης στα γήπεδα γκολφ, της πρόσβασης στο αυτοκίνητο, των αδειών ανταγωνισμού, των στολών και των κειμένων ανάγνωσης.

PGA IGI - Απόφοιτοι στη βιομηχανία γκολφ

Κατά τη διάρκεια των ετών μετά την αποφοίτηση από το PGA IGI, πολλοί μαθητές έχουν πάει να ασχοληθούν με τη σταδιοδρομία στη βιομηχανία του γκολφ. Οι θέσεις κρατούνται στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο.

Θέσεις εργασίας που αποφοίτων της PGA IGI κατέχουν σήμερα στο πλαίσιο του κλάδου του γκολφ περιλαμβάνουν:

 • Γενικός Διευθυντής Γκολφ Κλαμπ
 • ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
 • Διευθυντής του γκολφ
 • Διευθυντής Επιχειρήσεων Γκολφ
 • Διαχειριστής συμβάντων
 • Διευθυντής Τουρνουά
 • Πωλήσεων & Μάρκετινγκ
 • Τουριστικός πράκτορας γκολφ
 • Συντονιστής τουρνουά
 • Εκπρόσωπος εξοπλισμού
 • Η προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης
 • Επαγγελματική περιήγηση
 • Προπονητής γκολφ
 • Διδακτικό Επαγγελματικό
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

PGA International Golf Institute Australia

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γκολφ PGA (PGA IGI) παραδίδει το μόνο πτυχίο διαχείρισης του γκολφ 10459NAT της Αυστραλίας. Οι σπουδαστές, που θα παραδοθούν σε ένα χρόνο σπουδών, θ ... [+]

Δίπλωμα Διαχείρισης Γκολφ

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γκολφ PGA (PGA IGI) παραδίδει το μόνο πτυχίο διαχείρισης του γκολφ 10459NAT της Αυστραλίας. Οι σπουδαστές, που θα παραδοθούν σε ένα χρόνο σπουδών, θα αναλάβουν ένα πρόγραμμα ακαδημαϊκής μελέτης και ανάπτυξης γκολφ, για να κάνουν τα πρώτα βήματα προς μια καριέρα στο γκολφ.

Από το άνοιγμά της το 2005, η PGA IGI ήταν ηγέτης στην εκπαίδευση γκολφ. Τα προσόντα αναπτύχθηκαν από την PGA IGI σε συνεννόηση με τους οργανισμούς του κλάδου του γκολφ, καλύπτοντας τις αρχές της βέλτιστης πρακτικής για την επιχείρηση και τη διαχείριση της βιομηχανίας του γκολφ.... [-]

Αυστραλία Gold Coast Australia Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά