Phoenix Academy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μήνυμα κυρίου Καλώς ήλθατε στο Περθ, Δυτική Αυστραλία - η πύλη προς την Αυστραλία, μια πόλη με μια αξιοζήλευτη κλίμα και ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Φοίνιξ Academy είναι ένα πλήρως Αυστραλίας ανήκει και λειτουργεί οικογενειακή επιχείρηση.

Είμαστε περήφανοι να μοιραστώ μαζί σας:

Ένα όμορφο και μοναδικό πανεπιστημιούπολη κήπο, 10 λεπτά από το CBD. Μια καλύτερη ποιότητα πρακτικής ίδρυμα που προσφέρει παγκόσμιας κλάσης δίδακτρα. Μια τοποθεσία σε μια από τις καλύτερες πόλεις στον τρόπο ζωής στον κόσμο. Διδασκαλία και το προσωπικό κυβέρνηση προσηλωμένη στην επίτευξη των στόχων σας.

Από την ίδρυσή μας το 1989, το σύνθημά μας ήταν πάντα «Είμαστε κοντά». Είμαστε πράγματι ενδιαφερόμαστε πάρα πολύ ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες σας δεν είναι μόνο πληρούνται, αλλά υπέρβαση! Είμαι πάντα διαθέσιμος για να μιλήσει με τους μαθητές προσωπικά.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Κύρια και Διευθυντής

Το Phoenix Advantage

Όμορφη πανεπιστημιούπολη κήπο. Διεθνής πληθυσμού. Μικρό μέγεθος της τάξης. Αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με τις τελευταίες τεχνολογίες διδασκαλίας. Έμπειρο και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς. Εξαιρετική υπολογιστών και του Διαδικτύου υπηρεσιών, συν στην πανεπιστημιούπολη WiFi. Συνδεδεμένοι επιλογές μάθησης. Πλήρης σειρά μαθημάτων εξέτασης. Fliexible μαθήματα που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες και τα επίπεδα. Καινοτομία και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών. Ιδιαίτερη έμφαση στα προφορικά. Πλήρες Πρόγραμμα Προσανατολισμού και κατατακτήριες εξετάσεις κατά την άφιξη. Εργασιακή Εμπειρία / Internship Προγράμματα. Ταξίδι περιπέτειας κέντρο και υπηρεσίες. Οι εγκαταστάσεις αναψυχής σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Στην πανεπιστημιούπολη Κατοικία (Beatty Lodge) Τα πιο φιλικό και καλύτερο Homestay οικογένειες στο Περθ. Που βασίζονται στο Διαδίκτυο Φοίνιξ Αγγλικά Δοκιμασία Επάρκειας (iPEPT)

Σε 25 χρόνια έχει 36.000 φοιτητές από περισσότερες από 50 χώρες έχουν υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, εγκαταστάθηκε σε μια αγαπημένη οικογένεια σε οικογένεια ή στη φοιτητική κατοικία και φροντίδα σε ένα πρόγραμμα ποιότητας γλώσσα.

Αυτές οι 36.000 μαθητές ήταν πάντα στο στόχαστρο του Robynne και Brian οποίος με την ομάδα τους πιστούς και αφοσιωμένο προσωπικό έχουν καταστήσει την αποστολή τους για να δώσει σε κάθε μαθητή την αίσθηση ότι είναι εξίσου σημαντική με την Megumi και ο Kaz ήταν το 1989.

Marie Gorman, Διευθυντής Υπηρεσιών Σπουδαστών είναι ένα πολύτιμο μέλος της εταιρείας μετά από 23 χρόνια, η Kate Tarrant ως Ανώτερος Διευθυντής επίσης σήμανση 23ο έτος της. Ann Lyall ο Διαχειριστής Demi Ζεύγος / Au Pair έχει 21 χρόνια κάτω από τη ζώνη της, όπως κάνει γραμματέας μας, Τζέσικα Gorman και διευθυντής του Young Learners Πρόγραμμα Μάργκαρετ Stuart. Mark Belton Γενικός Διευθυντής μας έχει επιτύχει 15 χρόνια με την εταιρεία ως έχει Ακαδημαϊκός Διευθυντής μας, Λίζα Barbagiovanni και των Διευθυντών των δασκάλων μας Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Antony Atkinson και η Ντανιέλα Multari.

Η σταθερότητα και η ασφάλεια του προσωπικού που σημαίνει ότι η συνεχής βελτίωση συμβαίνει και συστήματα λειτουργούν καλά. Ο καθένας έχει μια αίσθηση υπερηφάνειας και επίτευγμα είναι μέρος της ομάδας Phoenix.

Γιορτές διάρκεια του έτους περιλαμβάνονται μέρη παράγοντα κοκτέιλ, φοιτητικών παρατάξεων, 25η επέτειο υποτροφίες και παραδοχές για το προσωπικό και τους φοιτητές.

Τοποθεσίες

Περθ

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Περθ, δυτική Αυστραλία, Αυστραλία
Τηλέφωνο
+61 8 9235 6000

Ask a Question

Άλλη