Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στο Tec-NQ, οι συναλλαγές είναι μια καριέρα της πρώτης επιλογής. Το Tec-NQ είναι ένας εγγεγραμμένος εκπαιδευτικός οργανισμός (RTO) και ένα ανώτερο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργεί από το 2007. Η Tec-NQ παρέχει μια ποικιλία εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Townsville και την περιοχή του North Queensland, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης μαθητευόμενων με πλήρη απασχόληση, της κατάρτισης στον κλάδο της ζήτησης, των προγραμμάτων προ-απασχόλησης και των προγραμμάτων μαθητείας στα σχολεία.

Η ιστορία μας

Αρχικά ιδρύθηκε ως Αυστραλιανό Τεχνικό Κολέγιο North Queensland ο οργανισμός χρηματοδοτήθηκε ως μέρος του προγράμματος της Αυστραλιανής Τεχνικής Ακαδημίας των ομοσπονδιακών κυβερνήσεων. Το 2009 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα και ξεκίνησε η λειτουργία του Tec-NQ ως ανεξάρτητος οργανισμός στις αρχές του 2010.

Η Tec-NQ έχει αναπτυχθεί σταδιακά από την ίδρυσή της και σήμερα φοιτητές και μαθητευόμενους στους τομείς της Ξυλουργικής, της Υδραυλικής, της Ηλεκτροτεχνίας, της Αυτοκινητοβιομηχανίας, της Μηχανικής και της Πληροφορικής.

Το 2015, η Tec-NQ άνοιξε μια Περιφερειακή Διευκόλυνση για την Κατασκευή Κατάρτισης (RTAF) τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους μαθητευομένους σε περιφερειακό επίπεδο.

Η Tec-NQ παρέχει επίσης Πιστοποιητικό 111 στην Ηλεκτροτεχνία του Mackay για την κατάρτιση μαθητευόμενων. Οι σπουδαστές πρέπει να απασχολούνται ως μαθητευόμενοι στον κλάδο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Tec-NQ είναι περήφανοι που εξυπηρετούν την τοπική κοινότητα.

Η διαφορά μας

Γιατί να επιλέξετε TEC-NQ;

 • Είμαστε ντόπιοι
 • Ευέλικτες επιλογές κατάρτισης
 • Συνεργατική προσέγγιση
 • Προσωπική υπηρεσία
 • Εκπαιδευτές εμπειρογνωμόνων
 • ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΡΑΤΟΣ-of-the-ART

Το εκπαιδευτικό μας μοντέλο

 • Για να έχετε περισσότερο χρόνο για να δουλέψετε και να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, το εκπαιδευτικό μοντέλο μας είναι μια βελτιωμένη λειτουργική οδός για τον μαθητευόμενο να αποκτήσει τις μέγιστες πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις για να γίνει πιο εξειδικευμένη.
 • Εκπαίδευση στο χώρο εργασίας: Έρχομαι στο χώρο εργασίας σας για να πραγματοποιήσουμε εκπαίδευση και αξιολόγηση με τον μαθητευόμενο.
 • Ηλεκτρονική μάθηση : Η πλατφόρμα μας e-Learning επιτρέπει την αυτόματη εκμάθηση μεταξύ επαφής με τον διαμεσολαβητή που επιτρέπει λιγότερο χρόνο από τον χώρο εργασίας.
 • Εκπαίδευση βασισμένη σε κολέγια : όπου η αναγνωρισμένη Tec-NQ θα προσφέρει εκπαίδευση σε μπλοκ χρησιμοποιώντας τα εργαστήρια κολλεγίων που θα επιτρέψουν την κατάρτιση βασικών πρακτικών δεξιοτήτων που μπορεί να μην επιτευχθεί στον εργασιακό χώρο.
 • Διαδικασίες αξιολόγησης ικανοτήτων : για έμπειρο προσωπικό που δεν έχει αποκτήσει ποτέ προσόντα στο εμπόριο τους, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μια διαδικασία ταχείας ικανότητας που αξιολογεί τις τρέχουσες δεξιότητες των μελών του προσωπικού ενάντια στα εθνικά πρότυπα πακέτων εκπαίδευσης για την ταχεία ολοκλήρωση των προσόντων. Αυτή η διαδικασία είναι φιλική προς το χρήστη και επιτρέπει στο έμπειρο προσωπικό να επιτύχει ένα επαγγελματικό προσόν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οφέλη από τη Μικτή Μάθηση

 • Το μοντέλο παράδοσης του Tec-NQ επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία στο πόσο συχνά ο μαθητευόμενος σας απομακρύνεται από τον χώρο εργασίας για να προχωρήσει σε εκπαίδευση, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε καλύτερα το προσωπικό σας και τον τρέχοντα φόρτο εργασίας.
 • Οι μαθητευόμενοι φροντίζουν με πολλαπλές μεθόδους κατάρτισης για να διασφαλίσουν ότι παραμένουν αφοσιωμένοι και ότι προχωρούν ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Η κατάρτιση στο χώρο εργασίας επιτρέπει στους μαθητευόμενούς σας να προχωρήσουν με τον δικό τους ρυθμό και να μην συγκρατούνται από άλλους μαθητευόμενους στην κατάρτιση μπλοκ. Η διαθέσιμη εκπαίδευση σε μπλοκ γίνεται με διαπραγμάτευση κατά την εγγραφή και διαρκεί 2 εβδομάδες, επιτρέποντας στους μαθητευόμενούς σας να επιστρέψουν στον εργασιακό χώρο γρηγορότερα.
 • Η Tec-NQ μπορεί να πραγματοποιήσει εκπαίδευση στο χώρο εργασίας που σχετίζεται με τις εργασίες που εκτελούνται επί του παρόντος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. Π.χ. εάν ο μαθητευόμενος κάνει το τόρνο, η Tec-NQ μπορεί να προσαρμοστεί με την κατάρτιση και την αξιολόγηση του μαθητευόμενου σας στις μονάδες ικανότητας που σχετίζονται με το τόρνο εργασίας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πιστοποιητικό

Tec-NQ

... [+]

Κάθε θέμα μπορεί να είναι διαφορετικό.

UEENEEK142A Εφαρμογή περιβαλλοντικών και βιώσιμων διαδικασιών στον ενεργειακό τομέα Core 303,80 δολάρια [-]
Αυστραλία Townsville City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tec-NQ

... [+]

Απαιτήσεις μαθήματος

Για τους ξένους συμμετέχοντες των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά, το απαιτούμενο επίπεδο συμμετοχής σε αυτό το μάθημα είναι τουλάχιστον ένα:

IELTS (Διεθνές Σύστημα Ελέγχου Αγγλικής Γλώσσας) με βαθμολογία 6 χωρίς μεμονωμένη βαθμολογία μικρότερη από 5 ή ισοδύναμη. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου, επικοινωνήστε με τον Διεθνή Υπεύθυνο Διοίκησης στο +61 7 4779 2199. Μετά την πληρωμή του μη επιστρεπτέου ποσού εγγραφής, του εντύπου εγγραφής και της υπογραφής της προσφοράς τεκμηρίωσης προσφοράς, η θέση των συμμετεχόντων θα επιβεβαιωθεί.... [-]

Αυστραλία Townsville City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tec-NQ

Αυτό το μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τις δεξιότητες εισόδου επίπεδο στη βιομηχανία μηχανικής. Αυτός ο τίτλος καλύπτει τις δεξιότητες και τις γνώσ ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Αυτό το μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τις δεξιότητες εισόδου επίπεδο στη βιομηχανία μηχανικής. Αυτός ο τίτλος καλύπτει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση μιας σειράς καθηκόντων στον τομέα της μηχανικής.

Διάρκεια του μαθήματος

Αυτό το μάθημα παραδίδεται σε μια περίοδο 20 εβδομάδων. Είστε εγγεγραμμένοι σε λειτουργία βασισμένη στην τάξη για 33,75 ώρες την εβδομάδα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας, πρέπει να κάνετε κάποια αυτοδιδασκαλία στον δικό σας χρόνο.... [-]

Αυστραλία Townsville City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Tec-NQ

Αυτό το μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε δεξιότητες εισόδου στο επίπεδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό το προσόν καλύπτει τις δεξιότητες και τις γνώ ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Αυτό το μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε δεξιότητες εισόδου στο επίπεδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό το προσόν καλύπτει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για την εκτέλεση σειράς καθηκόντων με ελαφρά οχήματα, βαρέα οχήματα ή μοτοσικλέτες.

Διάρκεια του μαθήματος

Αυτό το μάθημα παραδίδεται σε μια περίοδο 22 εβδομάδων. Είστε εγγεγραμμένοι σε λειτουργία βασισμένη στην τάξη για 33,75 ώρες την εβδομάδα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας, πρέπει να κάνετε κάποια αυτοδιδασκαλία στον δικό σας χρόνο.... [-]

Αυστραλία Townsville City
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
22 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά