University of Southern Queensland (USQ)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σκέφτεστε να σπουδάσετε στην Αυστραλία; Το University of Southern Queensland (USQ) υπερηφανεύεται για την παροχή της καλύτερης δυνατής υποστήριξης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σπουδών και σταδιοδρομίας σας. Οι φοιτητές USQ απολαμβάνουν μικρά μεγέθη τάξης, συνεργατικούς χώρους μάθησης και μια σουίτα υπηρεσιών υποστήριξης για να βελτιώσουν την εμπειρία της μελέτης σας. Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία και προγράμματα, μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη, εξωτερική ή σε απευθείας σύνδεση.

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο του Southern Queensland είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην παροχή ποιοτικών πτυχίων και προγραμμάτων σε ένα ευέλικτο και υποστηρικτικό περιβάλλον. Σε πάνω από 50 χρόνια, η USQ έχει γίνει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, παρέχοντας εκπαίδευση παγκοσμίως από τρεις περιφερειακές τοποθεσίες: Toowoomba, Springfield και Ipswich. Έχουμε επίσης έναν κόμβο προσέγγισης που βρίσκεται στο Stanthorpe.
Οι σπουδαστές μας διδάσκονται από λέκτορες που είναι ηγέτες στους τομείς τους, οι οποίοι, όπως τα προγράμματα μας, παραμένουν ενημερωμένοι με το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο του κλάδου. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 1 στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρες ωράριο εργασίας (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Ανεξάρτητα από το αν οι σπουδαστές μας σπουδάζουν στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, η εστίασή μας είναι να τους παράσχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.
Κάθε φοιτητής έχει πρόσβαση στους Υπεύθυνους Φοιτητικών Σχέσεων της USQ (SROs), οι οποίοι μπορούν να τους υποστηρίξουν μέσω του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα προγράμματα που προσφέρονται στο USQ έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προετοιμασία έτοιμων από τη βιομηχανία, διεθνώς αναγνωρισμένων και ειδικευμένων πτυχιούχων. Στο USQ, μπορείτε να σπουδάσετε σε πτυχίο, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και ερευνητικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα Επαγγελματικά Εκπαιδευτικά μας Ενιαία Μαθήματα, τα προγράμματα Pathway και τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Σχεδόν 28.000 φοιτητές από όλη την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο USQ στους τομείς:

 • Επιχειρήσεις και εμπόριο
 • Δημιουργικές Τέχνες και ΜΜΕ
 • Εκπαίδευση
 • Μηχανική και χτισμένο περιβάλλον
 • Υγεία και Κοινότητα
 • Ανθρωπιστικές επιστήμες και επικοινωνία
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Νόμος και Δικαιοσύνη
 • Επιστήμες
 • Ερευνα
 • Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας και Pathway
 • Επαγγελματική ανάπτυξη.

USQ Toowoomba

Το USQ Toowoomba είναι η αυθεντική πανεπιστημιούπολη και είναι άρτια εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων που ταιριάζουν σε μια σειρά από ανάγκες των φοιτητών. Η μεγαλύτερη από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις της USQ όσον αφορά το μέγεθός της, η USQ Toowoomba προσφέρει την πλήρη εμπειρία στην πανεπιστημιούπολη με καταλύματα σε κατοικημένους κολέγια και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων φοιτητικής ζωής που συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

Το USQ Toowoomba βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πόλεις της Αυστραλίας, μόλις μία ώρα 40 λεπτά δυτικά του Brisbane και κοντά στο αεροδρόμιο Toowoomba Wellcamp.

Η USQ προσφέρει επίσης δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ USQ Toowoomba, USQ Springfield και USQ Ipswich, δίνοντας στους μαθητές περισσότερες επιλογές και ευελιξία να παρακολουθήσουν μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

USQ Springfield

Το USQ Springfield είναι μια νέα, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές του Queensland.

Το USQ Springfield προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών επιλογών σε ένα ζωντανό περιβάλλον μόλις 25 λεπτά από το Ipswich CBD, 45 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν και μία ώρα από την Gold Coast.

Ένας κόμβος για την ψηφιακή παραγωγή και τις επιδόσεις του Πανεπιστημίου, η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει ένα βιομηχανικό κανάλι εκπομπής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εγκαταστάσεων και χώρους πρόβας, καθώς και αίθουσες συνεργατικής διδασκαλίας, ολοκαίνουργια εργαστήρια.

Ο προσομοιωτής πτήσης παγκόσμιας κλάσης της USQ Springfield είναι ο πρώτος του είδους του στο Κουίνσλαντ. Ο προσομοιωτής USQ είναι ένα στενό αεροσκάφος, όπου οι σπουδαστές αεροσκαφών μπορούν να αναπαράγουν μια ολόκληρη πτήση, τόσο κανονικά όσο και μη φυσιολογικά σενάρια ενώ ολοκληρώνουν ελέγχους και διαδικασίες.

USQ Ipswich

Η πανεπιστημιούπολη Ipswich της USQ βρίσκεται σε μια τοποθεσία πολιτιστικής κληρονομιάς σε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Αυστραλίας. Έχουμε γίνει μέλος του Ipswich από το 2006, και καθώς η περιοχή μεγαλώνει, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην περιοχή.

Η φυλλώδης πανεπιστημιούπολη του USQ Ipswich έχει υπέροχη θέα σε όλη την πόλη καθώς και μια εκπληκτική βιβλιοθήκη με ζωντανό τροπικό δάσος. Η πανεπιστημιούπολη απέχει 55 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν, μία ώρα και 15 λεπτά από την Gold Coast και είναι προσβάσιμη με δημόσια συγκοινωνία. Στο σπίτι της Σχολής Υγείας και Ευεξίας της USQ, το USQ Ipswich περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες παραϊατρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και νέα κλινικά εργαστήρια νοσηλευτικής, αθλητικά πεδία, καφέ και γυμναστήριο.

Online

Με τη σε απευθείας σύνδεση μελέτη στο USQ, είναι ευκολότερο από ποτέ για μια μελέτη να ταιριάζει με τη ζωή σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην επιτυχία των σπουδαστών, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε να προσαρμόσετε τα πτυχία που εστιάζουν στην καριέρα μας, πλήρως διαπιστευμένα, στην πολυάσχολη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, είμαστε το πανεπιστήμιο νούμερο ένα στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρη απασχόληση (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Μπορείτε να σπουδάσετε με μερική ή πλήρη απασχόληση ή να αλλάξετε το φορτίο της μελέτης σας καθώς αλλάζει η ζωή σας - η αίθουσα διδασκαλίας σας είναι τόσο κοντά όσο ο υπολογιστής σας.

Οι φοιτητές μας που επιλέγουν να σπουδάσουν στο διαδίκτυο είναι πολύ ένα μέρος των κοινοτήτων μας στην πανεπιστημιούπολη και είναι πολύ ευπρόσδεκτοι να είναι μαζί με μας στην πανεπιστημιούπολη καθώς και να εκμεταλλευτούμε το ευρύ φάσμα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών υποστήριξης που έχουμε να προσφέρουμε.

Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ευέλικτη αίθουσα διδασκαλίας τους στο διαδίκτυο, η οποία τους επιτρέπει να επιλέξουν το πού μελετούν όταν σπουδάζουν και ακόμα και πώς μελετούν. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι πάνω από το 75% των μαθητών μας επιλέγουν να σπουδάσουν μέσω αυτού του τρόπου.

Διεθνής φοιτητική υποστήριξη

 • Δωρεάν συλλογή αεροδρομίων και μεταφορά στο κατάλυμα για νέους σπουδαστές που φθάνουν
 • Οικιστικά κολέγια και καταλύματα εκτός της πανεπιστημιούπολης
 • Διεθνής Ομάδα Εργασίας Φοιτητών στο Κέντρο Καριέρας USQ
 • Φοιτητική ευημερία, υγεία, συμβουλευτική και ευεξία
 • Υποστήριξη και υπηρεσίες πολλαπλής πίστης
 • Τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μαθητών
 • Πόροι αναπηρίας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της USQ International.

Που να μείνω?

Αν σχεδιάζετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη με το USQ, υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμονής για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό - όλα σε κοντινή απόσταση από κάθε πανεπιστημιούπολη της USQ. Μάθετε περισσότερα για τη διαμονή με το USQ.

Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση στο USQ;

Η αίτηση για σπουδές με USQ είναι εύκολη! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και ξεκινήστε την εφαρμογή σας. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υποβολή αίτησης στο USQ.

Ερευνα

Η USQ δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα που δεν έχει μόνο ακαδημαϊκή σημασία, αλλά δεσμεύεται με τη βιομηχανία και τους ενδιαφερόμενους και συμβάλλει στην καινοτομία που ωφελεί τις κοινότητες μας, το έθνος και πέραν αυτού.

Το κλειδί της ερευνητικής μας κουλτούρας είναι η συνεργασία με τη βιομηχανία για την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας και για την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών που έχουν πραγματικό αντίκτυπο σε ένα απτό όφελος. Έχουμε σημαντική ερευνητική ικανότητα και τεχνογνωσία στους ακόλουθους τομείς:

 • Γεωργία και αγροβιομηχανία
 • Αστροφυσική
 • Πολιτιστική κληρονομιά και αρχαιολογία
 • Ψηφιακή ζωή
 • Περιβαλλοντικές επιστήμες
 • Υγεία και επιστήμες συμπεριφοράς
 • Μαθηματικές επιστήμες και υπερηχητικές
 • Τεχνολογία υλικών και τεχνολογία μηχανικής
 • Περιφερειακή κοινότητα και οικονομική ανάπτυξη

Είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένοι για το έργο μας σε μελλοντικά υλικά και σύνθετα υλικά, σε στενή συνεργασία με διεθνείς εταίρους της βιομηχανίας και άλλα ερευνητικά ιδρύματα, για να καθορίσουμε βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορεύματα στον κόσμο.

Η USQ αναπτύσσεται επίσης γρήγορα ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των γεωργικών συστημάτων και στη διαχείριση βιώσιμων αγροτικών τοπίων με έρευνα στους τομείς των περιβαλλοντικών επιστημών, των υπολογιστικών και των μαθηματικών επιστημών, των γεωργικών επιστημών και της μηχανικής. Τα διεθνή ερευνητικά έργα στην Ασία συμβάλλουν στη βελτίωση της άρδευσης, της παραγωγής λαχανικών και της εμπορίας καφέ, μεταξύ άλλων.

Από τις σούπερ τροφές μέχρι την περιφερειακή επιβίωση του καρκίνου, οι ερευνητές μας εργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους μέσω της έρευνας για την υγεία. Τα έργα περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση των μοναδικών αναγκών των περιφερειακών και αγροτικών πληθυσμών με έρευνα που καλύπτει τα συστήματα υγείας, την επιστήμη και την τεχνολογία, την πρόσβαση και τη φροντίδα, την υποδομή και την καινοτομία. Οι ερευνητές της USQ διερευνούν επίσης τη δυνατότητα λειτουργικών τροφίμων να αναστρέφουν την ανθρώπινη παχυσαρκία και τις χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες, παρέχοντας τα θεμέλια για την επίτευξη βέλτιστων οφελών στην υγεία για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με χρόνιες διαταραχές του τρόπου ζωής.

Οι φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών στην USQ έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και καθοδηγούνται από τους ερευνητές και τους συνεργάτες μας, για να προωθήσουν ένα δυναμικό και ικανοποιητικό περιβάλλον. Τα καινοτόμα προγράμματα του Higher degree by research (HDR) της USQ διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών και τους προετοιμάζουν για προκλητική καριέρα στους επιλεγμένους τομείς, για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους για την απασχολησιμότητα και την καινοτομία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Διπλώματα Αποφοίτησης » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη Διπλώματα (Associate Degrees) » Όψη Online DBA » Όψη Online Διδακτορικό (PhD) » Όψη Online Πιστοποιητικά Αποφοίτησης » Όψη Online BScs » Όψη Online Μαθήματα » Όψη Online Bachelor » Όψη Online Masters » Όψη Health Master » Όψη Health Bachelor » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Law Διδάκτωρ Νομικής (JD) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Διδακτορικό (PhD) » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα (Associate Degree)

Αναπληρωτής Δίπλωμα Μηχανικού (Μηχανική Υπολογιστικών Συστημάτων)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Να είστε μέρος του μέλλοντος με το Associate Degree Engineering (Computer Systems Engineering) για να επεκτείνετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνετε Μηχανολόγος Λειτουργός. Ο Αναπληρωτής Δίπλωμα Μηχανικού θα σας δώσει την ελευθερία επιλογής να ξεκινήσετε αμέσως τις εργασίες στη βιομηχανία ή να θέσετε ένα βήμα για περαιτέρω μελέτη. [+]

Προγραμματίστε, σχεδιάστε και αναπτύξτε

Να είστε μέρος του μέλλοντος με το Associate Degree Engineering (Computer Systems Engineering) για να επεκτείνετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να σας δώσουμε την ευκαιρία να γίνετε Μηχανολόγος Λειτουργός. Ο Αναπληρωτής Δίπλωμα Μηχανικού θα σας δώσει την ελευθερία επιλογής να ξεκινήσετε αμέσως τις εργασίες στη βιομηχανία ή να θέσετε ένα βήμα για περαιτέρω μελέτη.... [-]


Αναπληρωτής Μηχανικός (Μεταλλευτική Μηχανική)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Ο Αναπληρωτής Μηχανικός (Mining) της USQ έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου MINAD (MINAD), το οποίο ιδρύθηκε από το Συμβούλιο Μεταλλευμάτων της Αυστραλίας (MCA). Αυτό το πτυχίο θα σας δώσει την ελευθερία επιλογής για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ή να αποτελέσετε ένα βήμα για την περαιτέρω μελέτη. [+]

Γίνετε μέρος της μεταλλευτικής βιομηχανίας

Ο Αναπληρωτής Μηχανικός (Mining) της USQ έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου MINAD (MINAD), το οποίο ιδρύθηκε από το Συμβούλιο Μεταλλευμάτων της Αυστραλίας (MCA). Αυτό το πτυχίο θα σας δώσει την ελευθερία επιλογής για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ή να αποτελέσετε ένα βήμα για την περαιτέρω μελέτη.

Θα μελετήσετε το σχεδιασμό, το σχεδιασμό, τις δοκιμές και τη λειτουργία των ανοιχτών και υπόγειων μεταλλείων, αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην πράξη στην τάξη και σε ορυχεία.... [-]


Δίπλωμα Αποφοίτησης

μεταπτυχιακό δίπλωμα επιχειρήσεων (gdbz)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 χρόνια February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Ψάχνετε να επεκτείνετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ή να κάνετε εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στις επιχειρήσεις; Με ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων, ή τη δυνατότητα να προσαρμόσει ένα βαθμό για να ταιριάζουν τα ενδιαφέροντά σας, USQ το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιχειρήσεων σας δίνει την ευκαιρία να ευθυγραμμίσει τα συμφέροντά τη μελέτη σας σε τομείς που υποστηρίζουν καλύτερα τις προσδοκίες των επιχειρήσεων καριέρα σας. [+]

Αναπτύξτε επιχειρηματικές δεξιότητες και τις γνώσεις σας

Ψάχνετε να επεκτείνετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ή να κάνετε εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στις επιχειρήσεις; Με ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων, ή τη δυνατότητα να προσαρμόσει ένα βαθμό για να ταιριάζουν τα ενδιαφέροντά σας, USQ το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιχειρήσεων σας δίνει την ευκαιρία να ευθυγραμμίσει τα συμφέροντά τη μελέτη σας σε τομείς που υποστηρίζουν καλύτερα τις προσδοκίες των επιχειρήσεων καριέρα σας. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ευελιξίας Business "σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν δύο ειδικότητες.... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Το πτυχίο Πιστοποίησης Εκπαίδευσης (Applied Linguistics) της USQ είναι ιδανικό αν εργάζεστε με ομιλητές δεύτερης γλώσσας και τις κοινότητές τους ή στους τομείς της λογοθεραπείας και της παθολογίας, της συμμαχικής υγείας, της ψυχολογίας ή της κατάρτισης σε μια ποικιλία ρυθμίσεων που απαιτούν δεξιότητες στη διαχείριση της επικοινωνίας και διαπολιτισμική αλληλεπίδραση. [+]

Βελτιώστε τις γνώσεις σας στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία

Το πτυχίο Πιστοποίησης Εκπαίδευσης (Applied Linguistics) της USQ είναι ιδανικό αν εργάζεστε με ομιλητές δεύτερης γλώσσας και τις κοινότητές τους ή στους τομείς της λογοθεραπείας και της παθολογίας, της συμμαχικής υγείας, της ψυχολογίας ή της κατάρτισης σε μια ποικιλία ρυθμίσεων που απαιτούν δεξιότητες στη διαχείριση της επικοινωνίας και διαπολιτισμική αλληλεπίδραση.... [-]


Πιστοποιητικό Αποφοίτησης

Graduate Certificate of Education

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 - 24 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

[+]

TESOL Για να δικαιούστε να εγγραφείτε δάσκαλοι στο Κουίνσλαντ, παρακαλούμε ανατρέξτε στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Μάθησης και Διδασκαλίας ή Master of Learning and Teaching. Δεν είναι διαθέσιμα όλα τα μαθήματα σε κάθε τρόπο σε κάθε εξάμηνο ή έτος. Συνιστάται στους σπουδαστές να ελέγχουν τις λίστες προσφοράς μαθημάτων και τρόπων λειτουργίας για κάθε εξάμηνο / έτος. [-]

απόφοιτος πιστοποιητικό της επιχείρησης (gcbu)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 - 24 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Springfield Australia Online +4 περισσότερα

Είτε έχετε σπουδάσει πριν από την επιχείρηση, έχετε σχετική επαγγελματική εμπειρία χωρίς να σπουδάσετε ή έχετε σπουδάσει μη συνδεδεμένη περιοχή, το Πιστοποιητικό Επιχειρήσεων της USQ μπορεί να επεκτείνει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. [+]

Προχωρήστε στο χώρο εργασίας σας με μεταπτυχιακά προσόντα

Είτε έχετε σπουδάσει πριν από την επιχείρηση, έχετε σχετική επαγγελματική εμπειρία χωρίς να σπουδάσετε ή έχετε σπουδάσει μη συνδεδεμένη περιοχή, το Πιστοποιητικό Επιχειρήσεων της USQ μπορεί να επεκτείνει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσετε:

Μια ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων όπου θα επιλέξετε τέσσερα βασικά μαθήματα επιχειρήσεων από το Master of Business Administration. Αν θέλετε να συνεχίσετε και να σπουδάσετε το Master of Business Administration θα πρέπει να επιλέξετε αυτή την εξειδίκευση. Μια γενική εξειδίκευση όπου μπορείτε να επιλέξετε τέσσερα μεταπτυχιακά μαθήματα Επιχειρήσεων και Εμπορίου ή από άλλη περιοχή σπουδών με έγκριση από το Πανεπιστήμιο για να εξατομικεύσετε το πτυχίο σας στις απαιτήσεις σας. Α Ονομασία εξειδίκευσης Όπου μπορείτε να επιλέξετε να εξειδικεύσετε σε μια περιοχή, συμπεριλαμβανομένων: Αγροτική επιχείρηση (δεν είναι διαθέσιμη το 2017) Big Data και Οπτικοποίηση διοίκηση επιχειρήσεων Business Leadership (διαθέσιμο από το semsester 2, 2017) Διαχείριση Κρίσεων Ψηφιακό Μάρκετινγκ Analytics (διαθέσιμο από το 2ο εξάμηνο του 2017) Ψηφιακή μετασχηματισμού Επικοινωνία έκτακτης ανάγκης και καταστροφών (διατίθεται από το 2ο εξάμηνο του 2017) επιχείρηση Ηγεσία οικονομικά Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων διεθνών επιχειρήσεων Επαγγελματική Επικοινωνία έργο Ηγεσία Η διαχείριση του σχεδίου Ανάπτυξη και Διαχείριση Ακινήτων Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Στρατηγικό μάρκετινγκ Βιώσιμη Επιχειρήσεων Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε και να σπουδάσετε το Master of Business and Innovation, Master of Project Management, Master of Information Systems ή Master of Professional Accounting, θα πρέπει να επιλέξετε μια ονομαστική ειδικότητα. ... [-]

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Ανάπτυξη σταδιοδρομίας)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Το πτυχίο Πιστοποίησης Εκπαίδευσης (Career Development) της USQ είναι ιδανικό αν εργάζεστε σε εκπαιδευτικούς, συμβουλευτικούς, εκπαιδευτικούς, εργασιακούς ή κοινοτικούς ρόλους ανάπτυξης και υποστηρίζετε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη σπουδαστών, πελατών και οργανισμών. Αυτό το πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου είναι για νέους και έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να επικεντρωθούν σε θέματα μεγάλης εικόνας στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, της απασχολησιμότητας και της μάθησης. [+]

Επεκτείνετε την εμπειρία σας

Το πτυχίο Πιστοποίησης Εκπαίδευσης (Career Development) της USQ είναι ιδανικό αν εργάζεστε σε εκπαιδευτικούς, συμβουλευτικούς, εκπαιδευτικούς, εργασιακούς ή κοινοτικούς ρόλους ανάπτυξης και υποστηρίζετε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη σπουδαστών, πελατών και οργανισμών. Αυτό το πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου είναι για νέους και έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να επικεντρωθούν σε θέματα μεγάλης εικόνας στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής, της απασχολησιμότητας και της μάθησης.... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Μάθηση Ενηλίκων, Επαγγελματιών και Εργαζομένων)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Η μάθηση δεν σταματάει μόλις βγούμε από το σχολείο. Είναι πλέον ένα εγγενές μέρος του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για εκπαιδευτικούς που είναι σε θέση να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να προσφέρουν μια σειρά μαθησιακών ευκαιριών για τους ενήλικες στο χώρο εργασίας και στην ευρύτερη κοινότητα. [+]

Εξερευνήστε ευκαιρίες εκπαίδευσης

Η μάθηση δεν σταματάει μόλις βγούμε από το σχολείο. Είναι πλέον ένα εγγενές μέρος του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος. Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για εκπαιδευτικούς που είναι σε θέση να σχεδιάσουν, να υλοποιήσουν και να προσφέρουν μια σειρά μαθησιακών ευκαιριών για τους ενήλικες στο χώρο εργασίας και στην ευρύτερη κοινότητα.

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης της USQ (Εκπαίδευση Ενηλίκων, Επαγγελματιών και Εργαζομένων) σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσετε τη διευκόλυνση της μάθησης εκτός των σχολικών εγκαταστάσεων. Σχεδιασμένο για να αξιοποιήσει το περιβάλλον εργασίας σας, με σχετική και χρήσιμη εκμάθηση, ο βαθμός αυτός σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε ένα έργο εργασίας για αξιολόγηση.... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Πρόγραμμα Σπουδών και Παιδαγωγικής)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Πρόγραμμα Σπουδών και Παιδαγωγικής) της USQ είναι ιδανικό για υφιστάμενους και επίδοξους εκπαιδευτικούς ηγέτες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και την παιδαγωγική πρακτική σε σύγχρονα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. [+]

Ενίσχυση των δεξιοτήτων διαχείρισης της εκπαίδευσης

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Πρόγραμμα Σπουδών και Παιδαγωγικής) της USQ είναι ιδανικό για υφιστάμενους και επίδοξους εκπαιδευτικούς ηγέτες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών και την παιδαγωγική πρακτική σε σύγχρονα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

Περαιτέρω εκπαίδευση... [-]


Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Συμβουλευτική σε Εκπαιδευτικό Πλαίσιο)

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Επιθυμείτε να επεκτείνετε τη σταδιοδρομία διδασκαλίας σας στον τομέα της καθοδήγησης και της συμβουλευτικής ως καθοδηγητής, σύμβουλος καθοδήγησης ή σχολικός σύμβουλος; Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Συμβουλευτική σε Εκπαιδευτικό Πλαίσιο) θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να κάνετε αυτή τη μετάβαση. [+]

Κάντε τη διαφορά στις ζωές των άλλων

Επιθυμείτε να επεκτείνετε τη σταδιοδρομία διδασκαλίας σας στον τομέα της καθοδήγησης και της συμβουλευτικής ως καθοδηγητής, σύμβουλος καθοδήγησης ή σχολικός σύμβουλος; Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης (Συμβουλευτική σε Εκπαιδευτικό Πλαίσιο) θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για να κάνετε αυτή τη μετάβαση.

Αναπτύξτε τις βασικές δεξιότητες συμβουλευτικής και την κατανόηση των βασικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές και πώς αντιμετωπίζουν σήμερα οι επαγγελματίες της εκπαίδευσης. Αυτή η εξειδίκευση θα σας εισάγει στις βασικές θεωρίες και πρακτικές συμβουλευτικής σε εκπαιδευτικά πλαίσια. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια πορεία προώθησης και παρέμβασης για την ψυχική υγεία ή να απαντήσετε σε κακοποίηση και παραμέληση παιδιών.... [-]


Πτυχιούχος Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Σπουδών

Διαδίκτυο Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες February 2019 Αυστραλία Toowoomba Australia Online +3 περισσότερα

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Σπουδών ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν μεταπτυχιακά προσόντα διατηρώντας ταυτόχρονα την τρέχουσα θέση τους στην απασχόληση. [+]

Απεικονίστε το υψηλό επίπεδο εμπειρίας σας

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επαγγελματικών Σπουδών ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν μεταπτυχιακά προσόντα διατηρώντας ταυτόχρονα την τρέχουσα θέση τους στην απασχόληση.

Θα είστε σε θέση να συνδυάσετε τις σπουδές σας με τα έργα και την έρευνα στον επαγγελματικό τομέα σας, οδηγώντας σε οφέλη τόσο για εσάς όσο και για το χώρο εργασίας σας. Οι Επαγγελματικές Σπουδές είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να ανοίξουν ευκαιρίες και προσόντα για πανεπιστημιακές σπουδές για απασχολημένους επαγγελματίες... [-]


Βίντεο

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Επικοινωνία

University of Southern Queensland

Διεύθυνση USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Αυστραλία
Ιστοσελίδα http://www.usq.edu.au/international
Τηλέφωνο +61 74631 5543

Διεύθυνση USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Αυστραλία

Διεύθυνση USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Αυστραλία

Διεύθυνση Australia Online, Αυστραλία
Τηλέφωνο undefined