Go For it Brussels

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γεια σου, είμαι η Τζένιφερ

Ένας επιχειρηματίας, cheerleader, networker και foodie αφιερωμένος στη βοήθεια των νέων ανθρώπων να γίνουν το πρόσωπο που πραγματικά θέλουν να είναι. Ίδρυσα την εταιρεία μου, Go For it Brussels , για να δημιουργήσω ευκαιρίες για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να προχωρήσουν επαγγελματικά, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Στο Go For it Brussels , εργαζόμαστε μαζί σε μια μικρή αλλά ποικίλη ομάδα που έχει μαζί σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρίας με τους μαθητές. Πιστεύουμε ότι τα ταξίδια, η εμπειρία νέων πολιτισμών, η συνάντηση με νέους ανθρώπους, είναι βασικές εμπειρίες που μπορούν να διαμορφώσουν ποιοι είστε ως άτομο και να πολλαπλασιάσετε τις επιλογές σας αμέσως.

Για μένα, οι έξι μήνες που πέρασα στο εξωτερικό στη Γαλλία ήταν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Δούλευα τόσο σκληρά και δεν κοιμήθηκα αρκετά - και γύρισα όλα τα ρούχα μου πράσινα γιατί δεν χώρισα το πλύσιμο. Η μητέρα μου δεν ήταν ευχαριστημένη! Αλλά οι φίλοι που έκανα, οι δεξιότητες που έμαθα και η εμπιστοσύνη που έχω κερδίσει λόγω της ανάγκης να καταλάβω πολλά διαφορετικά πράγματα είναι αυτά που μένουν μαζί μου ακόμα και τώρα, χρόνια αργότερα, όταν η τεχνική μου διαχωρισμού πλυσίματος είναι (πρακτικά) τέλεια . Πιστεύουμε επίσης στην ποιότητα και στην προσφορά αξίας που δεν μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε αλλού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουμε έμφαση στην επαγγελματική εξέλιξη στα προγράμματά μας.

Θέλουμε σε κάθε σπουδαστή να έχει μια βαθιά εμπειρία είτε ξεκινάει ένα ολόκληρο εξάμηνο στο εξωτερικό είτε ταξιδεύει για μια εβδομάδα, έτσι έχουμε ενσωματώσει σε όλα τα προγράμματα μας έναν κατασκευαστή χαρτοφυλακίου: ένα ξεκάθαρο πολύτιμο στοιχείο για να δείξουμε έναν μελλοντικό εργοδότη.

Αυτό συμβαίνει επειδή στην εποχή των ελεύθερων wifi και των ταξιδιωτικών εφαρμογών πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα πολύ περισσότερα χρήματα από το ταξίδι παρά απλά ένα διασκεδαστικό χρόνο.

Τι είμαστε από

Η ομάδα μας φιλοξένησε εκατοντάδες φοιτητές τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και προγύμνασε και καθοδήγησε περισσότερα από 130 για να τους βοηθήσει να γίνουν οι υπερήρωες που προορίζονται να γίνουν. Εδώ είναι το είδος των οφελών που αναφέρουν από την εμπειρία τους:

  • Είχα μια αξέχαστη εμπειρία, θα το κάνω ξανά
  • Όταν έχω υποβάλει αίτηση για μεταπτυχιακή εκπαίδευση / εργασία / πρακτική άσκηση, η εμπειρία μου στην πρακτική βοήθησε πραγματικά να σφραγίσει τη συμφωνία
  • Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και έχω κατανοήσει τις πιθανοί τρόποι επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας
  • Έμαθα πρακτικές δεξιότητες ζωής, και για τον εαυτό μου.


Δεν υπάρχουν μικρά σχέδια

Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό της παροχής των καλύτερων περιόδων πρακτικής άσκησης και φιλοξενίας των καλύτερων φοιτητών. Διδάσκουμε τους μαθητές μας πώς να γίνουν οι καλύτεροι που μπορούν να γίνουν, και διαπραγματευόμαστε τις μεγάλες θέσεις τους στα γραφεία υποδοχής. Win-win! Παρέχουμε συνεχή καθοδήγηση και προπονητές για να δημιουργήσουμε ένα όραμα για την καριέρα τους.


Κατανόηση

Το καταλαβαίνουμε, μερικές φορές είναι δύσκολο να απομακρυνθούμε από την οικογένεια και τους φίλους για μεγάλο χρονικό διάστημα και μεταξύ της εργασίας και της μελέτης της ζωής μπορεί να γίνει δύσκολο. Ήμασταν εκεί και έχουμε αναπτύξει την ευαισθησία και τη συμπόνια για να κρατήσουμε το χέρι των μαθητών στην ώρα τους ανάγκης και να τους βοηθήσουμε να περάσουν από τις δυσκολίες


Τοπική τεχνογνωσία

Έχουμε εδραιωθεί στην Ευρώπη, όπου δραστηριοποιούμαστε και συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεγάλες περιόδους πρακτικής άσκησης και επιτόπιες επισκέψεις, επειδή έχουμε τις επαφές για να το κάνουμε καλά. Με εμάς, η πολιτιστική ανταλλαγή ξεκινά μόλις αρχίσουμε τη συζήτηση και θα ενθαρρυνθείτε να αναλογιστείτε τον εαυτό σας και τον πολιτισμό σας και να αποκτήσετε ανεκτίμητες γνώσεις για τη διαπολιτισμική επικοινωνία σε κάθε βήμα.

Γιατί Βρυξέλλες

Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ

Οι Βρυξέλλες αποτελούν τον πυρήνα της χάραξης πολιτικής της ΕΕ και φιλοξενούν τα τρία κύρια όργανα της πολιτικής της ΕΕ

Κυβερνητικές υποθέσεις

Με εκατοντάδες ομάδες, εταιρείες και ενώσεις που ασχολούνται με την υπεράσπιση και τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, οι Βρυξέλλες φιλοξενούν περισσότερους εκπροσώπους συμφερόντων από την Ουάσιγκτον.

Διεθνής επιχείρηση

Επιχειρήσεις μεγάλες και μικρές συγκεντρώνουν γύρω από την έδρα της ΕΕ

Βολικό Ταξίδι

Δεκάδες φθηνές πτήσεις την ημέρα για να πάτε παντού στην Ευρώπη, καθώς και τρένα, λεωφορεία, κάθε επιλογή ταξιδιού που επιθυμείτε.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Summer courses » Δείτε τα μαθήματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 - 10 εβδομάδες September 2019 Βέλγιο Brussels

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι για να προωθήσετε το βιογραφικό σας και να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία ζωής στον τομέα που σας ενδιαφέρει; Οι Βρυξέλλες είναι το κοσμοπολίτικο χωνευτήρι της Ευρώπης, ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την οικοδόμηση της διεθνούς καριέρας σας. [+]

Μια πρακτική από την οποία δεν θα θέλετε να πάτε από το σπίτι

Βυθιστική, πλήρους απασχόλησης πρακτική σε μια περιοχή της επιλογής σας. Ευέλικτη αρχή και διάρκεια: συνιστούμε ελάχιστη διαμονή 8 εβδομάδων.

Εκπαιδεύστε τις δυνάμεις σας Superpowers

Δώστε το βιογραφικό σας σημείωμα με μια επαγγελματική εμπειρία στην πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Είτε εσείς αισθάνεστε επικεντρωμένοι σε μια συγκεκριμένη περιοχή είτε δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μπορούμε να βοηθήσουμε.... [-]


Μαθήματα

Εξάμηνο πρόγραμμα πρακτικής και μελέτης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 εξάμηνα January 2019 Βέλγιο Brussels

25 ώρες την εβδομάδα που εργάζονται στον τομέα της σταδιοδρομίας που έχετε επιλέξει στις Βρυξέλλες Βέλγιο. Ένα αστέρι στο βιογραφικό σας, το οποίο θα σας κερδίσει βαθμούς για το μεταπτυχιακό σας σχολείο, θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στις μελλοντικές αιτήσεις εργασίας σας, να σας προσφέρετε αυτό το εκλεπτυσμένο πλεονέκτημα που λαχταρούσατε στη δικτύωση σας. Ταυτόχρονα, πάρτε μαθήματα και κερδίστε πίστωση για το πτυχίο σας. Τέσσερις μήνες που θα αλλάξουν την άποψη του κόσμου και θα βελτιώσουν τις προοπτικές σας ό, τι κι αν επιλέξετε. [+]

Μελέτη στο εξωτερικό - Εσωτερική - Διασκέδαση - Εξερευνήστε τον κόσμο και ανακαλύψτε τον εαυτό σας

Μυστικά υποψιάζεστε ότι έχετε σκοπό τα μεγαλύτερα πράγματα, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε το επόμενο βήμα σας; Γεννηθήκατε για να πετάξετε, αλλά θέλετε πραγματικά να έχετε τα πόδια σας στο έδαφος;

Μη φοβάσαι. Ο ενθουσιασμός και ο προγραμματισμός είναι και οι δύο δυνατοί - ταυτόχρονα. Η περιπέτεια μπορεί να συνδυαστεί με την ασφάλεια - και πρέπει!... [-]


Βίντεο

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship