Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με τους ανθρώπους είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός εκπαίδευσης που έχει ως στόχο να φέρει τον κόσμο μαζί μέσω της υπηρεσίας και τη μουσική. Ο μοναδικός συνδυασμός των διεθνών ταξιδιών, η μάθηση των υπηρεσιών, την ανάπτυξη ηγεσίας και των παραστατικών τεχνών προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική εμπειρία και ένα μονοπάτι για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο, μια κοινότητα σε μια στιγμή.

Από το 1965, Με τους ανθρώπους έχει παράσχει νέους από όλο τον κόσμο μια μοναδική διεθνή εμπειρία εκπαίδευσης χωρίς ταίρι από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Περισσότεροι από 22.000 νέοι ηγέτες από 131 χώρες έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό με με τους ανθρώπους και είναι τώρα μέρος του παγκόσμιου δικτύου αποφοίτων μας.

Ενσωματώθηκε ως 501 (c) (3) μη κερδοσκοπική οργάνωση, τη μουσική και τις τέχνες ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας των φοιτητών μας. Καθώς ο κόσμος έχει αλλάξει, έτσι έχει πάρα πολύ το πρόγραμμά μας. Μόλις κατά κύριο λόγο επηρεάζει τις κοινότητες μέσω της μουσικής μας παραγωγές, η τρέχουσα Up με το πρόγραμμα Άνθρωποι εξετάζει επίσης την πολύ πραγματική ανάγκη για νέους από όλο τον κόσμο για να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, να αναπτύξουν μια εκτίμηση της ποικιλομορφίας και των πολιτισμών, και να μάθουν την αξία του εθελοντισμού ως ένας τρόπος για να κάνει ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Σήμερα, διακριτή πρόγραμμα ένα ή δύο εξάμηνο μας παίρνει συμμετέχοντες σε σχεδόν 20 κοινότητες σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές ηπείρους. Σε κάθε κοινότητα, οι φοιτητές θα περάσουν 4-7 ημέρες ζουν με οικογένειες που τους φιλοξενούν, τον εθελοντισμό με τους τοπικούς μη κερδοσκοπικούς ή πολιτικές οργανώσεις, προκειμένου να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά εργαστήρια, μαθαίνοντας για την περιοχή, και εκτελεί ένα 2-ωρη επαγγελματική δείχνουν στάδιο για τα μέλη της κοινότητας .

Σε κάθε κοινότητα θα επισκεφθούμε, συνεργαζόμαστε στενά με τους χορηγούς μας και επιλέγονται οι δικαιούχοι να κάνουν μια διαρκή θετική επίδραση μέσω των εκατοντάδων των εθελοντών ώρες που εκτελούνται από τους μαθητές μας. Η διαμονή μας είναι σύντομη, αλλά ο αντίκτυπός μας είναι μακράς διαρκείας. Δουλεύουμε σκληρά για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για τα τοπικά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και πολιτικές οργανώσεις και να εμπνεύσει τα μέλη της κοινότητας να συμμετάσχουν στις κοινότητές τους και να «βρουν τη φωνή τους" να κάνει μια θετική επίδραση, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Βασικό Eτος

Up With People

Ψάχνετε για ένα πρόγραμμα Gap Year; Θέλουν να περάσουν 6 ή 12 μήνες ταξιδεύει ανά τον κόσμο; Με τους ανθρώπους έχει προσφέρει μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες Gap Έτος ... [+]

Ψάχνετε για ένα πρόγραμμα Gap Year; Θέλουν να περάσουν 6 ή 12 μήνες ταξιδεύει ανά τον κόσμο; Με τους ανθρώπους έχει προσφέρει μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες Gap Έτος για τους νέους από όλο τον κόσμο για περισσότερο από πέντε δεκαετίες. Η ποικιλία των εμπειριών διατίθεται με με τους ανθρώπους είναι ιδανικό για το πρόσωπο που θέλει να μεγιστοποιήσει την ευκαιρία Έτος Gap τους!

Ένα Έτος Gap είναι συχνά ορίζεται ως μια χρονική περίοδο, όταν οι μαθητές κάνουν ένα διάλειμμα από την τυπική εκπαίδευση για να κάνει κάτι που προσφέρει προσωπική ανάπτυξη μέσα από ταξίδια, κοινωνική υπηρεσία ή / και πρακτική εξάσκηση.... [-]

Βέλγιο Βρυξέλλες Ηνωμένες Πολιτείες Ντένβερ
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εξάμηνο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά