Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο HRC μαγειρική ακαδημία

School01

Ο πρωθυπουργός σχολή μαγειρικής στη Βουλγαρία!

Το ΣΑΔ Ακαδημία προσφέρει 2-ετή πρόγραμμα στη Μαγειρική Τέχνη και πρόγραμμα 3-εξάμηνο στο F & B Management, που αναπτύχθηκε από την εκπαιδευτική και τη βιομηχανία ηγέτες. Το πρόγραμμα είναι πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά από διεθνείς εκπαιδευτές σεφ. Η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένο με state-of-the-art εξοπλισμό στα εργαστήρια της κουζίνας μας, demo θέατρο, κάβα και τα ταλέντα της διδασκαλίας εστιατόριο.

School02

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη Βουλγαρία, τη Δυτική Ευρώπη και στις ΗΠΑ, όλα με τη μία !! Μας αμειβόμενη πρακτική εξάσκηση σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν χώρα σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια πραγματικά διεθνή καριέρα ως σεφ.

Η εκπαίδευση στη μαγειρική ακαδημία ΣΑΔ έχει αναγνωριστεί από την αμερικανική μαγειρικής Ομοσπονδία διαπίστευση της Επιτροπής ότι πληρούν τα διεθνή πρότυπα για διετή γαστρονομική εκπαίδευση.

School04

Πρόγραμμα Υποτροφιών μας παρέχει υποτροφία έως και 1.000 ευρώ ετησίως και συμβάλλει στην υποστήριξη των σπουδών σας.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές όλο το χρόνο και οι μαθητές από όλες τις γωνιές του κόσμου μπορεί να ισχύουν. Επόμενο ακαδημαϊκό ημερομηνίες έναρξης είναι Μάρτιο και το Σεπτέμβριο το 2016. Ανυπομονούμε να σας προσκαλέσει σε σχολή μαγειρικής μας στη Σόφια, Βουλγαρία, ώστε να μπορείτε να ζήσετε το πώς μπορούμε να "εκπαιδεύσουμε με αξιοπρέπεια και την αριστεία».

School03
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

HRC Academy

HRC μαγειρική ακαδημία προσφέρει μια ολοκληρωμένη 2-ετή πρόγραμμα γαστρονομική βαθμό σε ένα αρθρωτό σχεδιασμό, που δημιουργήθηκε από κορυφαίους διεθνείς σεφ και τα καλύτε ... [+]

HRC μαγειρική ακαδημία προσφέρει μια ολοκληρωμένη 2-ετή γαστρονομική πτυχιακό πρόγραμμα σε ένα αρθρωτό σχεδιασμό, που δημιουργήθηκε από κορυφαίους διεθνείς σεφ και τα καλύτερα εκπαιδευτικούς.

Συνολική βύθιση μας hands-on εκπαίδευση μετατρέψει τους μαθητές σε ένα επαγγελματικό επίπεδο δεξιοτήτων σε κανέναν χρόνο. Θα αναπτυχθεί μια εντολή τόσο κλασικά και σύγχρονα μαγειρικές μεθόδους και τεχνικές, που δημιουργήθηκε από HRC σε μια μοναδική σειρά από hands-on τάξεις. Θα προετοιμάσει και να κατανοήσουν τις πολλές παγκόσμιες κουζίνες που οδηγούν τη σημερινή βιομηχανία.... [-]

Βουλγαρία Sofia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
HRC Academy

Γίνετε δημιουργικοί και επιχειρηματικό στέλεχος στον κόσμο των Τρόφιμα & Ποτά. Ετοιμαστείτε να υπερέχει και να αναπτύξουν τις διοικητικές δεξιότητές σας στη φιλοξενία ... [+]

Γίνετε δημιουργικοί και επιχειρηματικό στέλεχος στον κόσμο των Τρόφιμα & Ποτά. Ετοιμαστείτε να υπερέχει και να αναπτύξουν τις διοικητικές δεξιότητές σας στη φιλοξενία. Πρόγραμμα διαχείρισης μας F & B περιλαμβάνει 2 εξάμηνα στη Σόφια πανεπιστημιούπολη μας και μια τελική αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις ΗΠΑ.

Innovate Οι τάσεις στα Τρόφιμα & Ποτά ... Στο ΣΑΔ Ακαδημία, που παρέχει στους φοιτητές με μια σε βάθος κατανόηση των Διεθνών Επιχειρήσεων στο F & B Management, διαχείριση εστιατόριο, μαγειρικές γνώσεις, τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιδείξουν καινοτόμες ιδέες σας σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.... [-]

Βουλγαρία Sofia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά