Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

START «ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ κατακτήσει τον κόσμο!»

ΙΙ Εθνικό Edition, Εθνική Ακαδημία προληπτική εκστρατεία κατά της πνευματικής της μετανάστευσης των νεαρών Βουλγάρων! Για το δεύτερο καθηγητές χρόνο και φοιτητές της Εθνικής Ακαδημίας «Krastyo Sarafov» αφιερώσει την εξουσία τους και το έργο του στην Ακαδημία για να υποστηρίξει το κύρος της βουλγαρικής ανώτατης εκπαίδευσης. Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει με μια εθνική περιοδεία στο Κιουστεντίλ (28, 29, 30 και 31 Μαρτίου) και συνεχίζει στο 12-όροφο των πόλεων της χώρας:

  • ΚΟΥΚΛΑΣ BEAM: Παζαρτζίκ (Απρίλιος 25), Στάρα Ζαγόρα (25 και 26 Απριλίου), Plovdiv (Απρίλιος 27)
  • ΝΟΤΙΑ BEAM: Στάρα Ζαγόρα (26 και 27 Απριλίου) Χάσκοβο (27 και 28 Απριλίου) Μπουργκάς (2 και 3 Μαΐου) Yambol (3 και 4 Μαΐου), Σλίβεν (4 και 5 Μαΐου)
  • ΒΟΡΕΙΑ RAY: Βάρνα (24 και 25 Απριλίου), Σιλίστρα (25 και 26 Απριλίου) Βελίκο Τάρνοβο (26 και 27 Απριλίου), Γκάμπροβο (27 και 28 Απριλίου), Πλέβεν (28 και 29 Απριλίου)

Νέοι κατοίκους των αστικών κέντρων, τις οικογένειες και τους δασκάλους τους θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τα αποτελέσματα των τεσσάρων ετών εκπαίδευσης στην Εθνική Ακαδημία, βλέποντας τις επιδόσεις των αποφοίτων Καθ .. Plamen Markov, καθηγ. Ο Δρ Ιβάιλο Christov, καθηγ. Bonyo Lungov και Αναπλ. Yasen Valchanov, και δίπλωμα ταινίες των αποφοίτων της Σχολής «Τεχνών Screen» της Ακαδημίας Θεάτρου.

Στη Βάρνα, Σιλίστρα, Βέλικο Τάρνοβο, Γκάμπροβο και Πλέβεν τάξης του καθ. Plamen Markov θα παρουσιάσει παραστάσεις: «Μπάι Balcho μνήμης» στη Balcho Neykov, διευθυντής καθηγ. Plamen Markov? «TRI» από τον Walter Uayks, στάσης Ελίτσα Yovcheva (μεταπτυχιακό στην «Σκηνοθεσίας για το Θέατρο» του καθηγητή. Plamen Markov) και "Οι - Jam Session".

Οι απόφοιτοι του καθηγ. Ο Δρ Ιβάιλο Χριστόφ θα επισκεφθεί St. Ζαγορά, Χάσκοβο, Μπουργκάς, Γιάμπολ και Σλίβεν να παρουσιάσει «Κωμωδία των Λάθη» από Uilyam Shekspir, κατευθυνόμενη Martin Kisselov. Σε Παζαρτζίκ, Stara. Ζαγορά και το Πλόβντιβ νέους κουκλοπαίκτες από την τάξη του καθ. Bonyo Lungov θα παρουσιάσει την παράσταση «Θάλασσα της φαντασίας» και οι μαθητές Αναπλ. Yasen Valchanov θα επιδείξουν τα επιτεύγματά τους στο «Θέατρο του κινήματος - χοροθεάτρου» στο νεανικό κοινό στο Plovdiv.

Εκτός από δίπλωμα εκπομπές και ταινίες σε μαθητές της Εθνικής Ακαδημίας, τους νέους κατοίκους των αστικών κέντρων μπορούν να επισκεφθούν συναντήσεις με κορυφαίους καθηγητές της Ακαδημίας που θα τους εξοικειώσει με σπεσιαλιτέ τους όρους της ευρωπαϊκής κινητικότητας, την προετοιμασία και διαδικασία για την εφαρμογή κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2017/2018.

Συμβουλευτική συναντήσεις θα διεξαχθούν στο «Είσοδος ελεύθερη» στα θέατρα των πόλεων φιλοξενίας «Μάθετε στη Βουλγαρία όλο τον κόσμο».

Για όλοι οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις που παρέχονται δωρεάν είσοδο υλικών Prep Οδηγοί και κουπόνια για έκπτωση 10%, όταν παρίστανται σε πανεπιστήμιο διαβουλεύσεις της ομάδας είσοδο στη Σόφια (Ιούνιο και Αύγουστο).

Για την πλήρη εκστρατεία, Εθνική Ακαδημία βασίζεται στην υποστήριξη και τη συνεργασία όλων, ώστε χαριστικών συμβουλές, και ωφελούν το ευρύτερο δυνατό φάσμα των νεαρών Βουλγάρων. Μπορούμε μαζί να προσφέρουμε στα παιδιά τους μια αξιοπρεπή εναλλακτική λύση για να μείνει και να αναπτύξει το πλήρες επαγγελματίες και προσωπικότητες στη χώρα τους; «Σπούδασε στη Βουλγαρία, να κατακτήσει τον κόσμο!» Υλοποιείται από την εθνική συνεργασία των μέσων ενημέρωσης της BNT και BNR και τη συνεργασία των μέσων ενημέρωσης της Darik.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Βούλγαρος

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ "ROCK THE BOAT! Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία στις Τέχνες και Δημιουργικές Βιομηχανίες: Διεθνείς Τάσεις και Τοπική Ικανότητα "ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙ ... [+]

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ "ROCK THE BOAT! Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία στις Τέχνες και Δημιουργικές Βιομηχανίες: Διεθνείς Τάσεις και Τοπική Ικανότητα "ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (NATFA), Σόφια, Βουλγαρία: 12-16 Ιουνίου 2017 Η εγγραφή είναι ανοιχτή!

Ο NATFA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη έκδοση του Διεθνής Θερινή Ακαδημία "ROCK THE BOAT! Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία στις Τέχνες και Δημιουργικές Βιομηχανίες: Διεθνείς Τάσεις και Τοπική Ειδικότητα ", που θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας στις 12-16 Ιουνίου 2017.... [-]

Βουλγαρία Sofia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
5 ημέρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά