Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση επιχειρηματικό πνεύμα, την κατάλληλη διαχείριση και δεσμεύεται για τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας.

Ετοιμαστείτε να αναλάβει

Εμπνευσμένο από το αυστριακό μοντέλο και να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα της Βραζιλίας, η Σχολή Διαχείρισης Κατάρτισης - EFG δίνει προτεραιότητα στην αριστεία και η ποιότητα της εκπαίδευσης, την προετοιμασία των μαθητών για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην αγορά.

Εκτός από τη βασική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η μεθοδολογία της παρέχει μια σταθερή κατάρτισης επικεντρώνεται στην διαχείριση των επιχειρήσεων.

Η EFG BH είναι το μόνο σχολείο του Belo Horizonte, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που συνδυάζει τις βασικές ειδικότητες του γυμνασίου με τεχνική κατάρτιση στη διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων, το σχολείο έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από οκτώ χιλιάδες νέους επιχειρηματίες, και το 71,9% είναι ήδη στην αγορά εργασίας και το 53,8% σε ηγετικές θέσεις στις εταιρείες όπου εργάζονται.

Το σχολείο, η οποία ξεκίνησε με μια κίνηση στο Μπέλο Οριζόντε, είναι παρούσα σε 14 άλλες πόλεις της εξόρυξης και μετρά πλέον με ένα νέο εργοστάσιο στο Σάο Λουίς, Maranhão.

Είναι στην πράξη ό, τι μπορείτε να μάθετε

Εκτός από τα μαθήματα που προσφέρονται στην Σχολή Μετεκπαίδευσης Διαχείρισης, ο φοιτητής έχει την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινή ζωή των οργανισμών μέσω της ανάπτυξης των έργων που αποτελούν μέρος του προγράμματος μαθημάτων: Πρακτική εταιρεία του έργου και το επιχειρηματικό σχέδιο.

Υψηλή College School

Εκτός από τα μαθήματα γυμνασίου, το Training School Management προσφέρει στον φοιτητή την ευκαιρία να γνωρίζουν τους βασικούς τομείς της διαχείρισης σε επιχειρησιακό επίπεδο, διαχειριστικές και στρατηγικές, που προετοιμάζει την περαιτέρω ένταξη στην αγορά εργασίας.

τεχνικών μαθημάτων στη διοίκηση

Τα τεχνικά μαθήματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απευθύνεται σε ανθρώπους που επιδιώκουν να αναπτύξουν την επιχειρηματική και επαγγελματίες που αναζητούν τη συνεχή βελτίωση και την πρόκριση να ενεργήσει αρμοδίως στους διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Είναι ένα σχολείο μέσης + τεχνικής εκπαίδευσης στον τομέα της διαχείρισης, με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση, το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές να αναλ ... [+]

Είναι ένα σχολείο μέσης + τεχνικής εκπαίδευσης στον τομέα της διαχείρισης, με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και τη διαχείριση, το οποίο προετοιμάζει τους μαθητές να αναλάβουν το μέλλον τους. Η διαδικασία επιλογής είναι ετήσια με την εισδοχή για φοιτητές που εισέρχονται στο πρώτο έτος του γυμνασίου.

Δομικών έργων

Σχέδιο Mentoring (1 έτος): Παρέχει την πρώτη επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων, επιτρέποντας στο μαθητή να αφομοιώσει τις βασικές έννοιες της διαχείρισης και της επιχειρηματικότητας. Αυτή η εμπειρία γίνεται εφικτό μέσα από συναντήσεις με επιχειρηματίες, τεχνικές επισκέψεις και διεπιστημονικών δραστηριοτήτων.... [-]

Βραζιλία Belo Horizonte
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Processo Seletivo 2016