Miami Ad School - Rio de Janeiro

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Miami Ad School / ESPM είναι ένα σχολείο της δημιουργίας ίσων στους μαθητές του: διαφορετικά.

Διαφορετικά γιατί είμαστε μια σχολή ιδεών.

Το 2002, μέσω μιας εταιρικής σχέσης με ESPM, το Μαϊάμι Ad School έφτασε στη Βραζιλία. Εκείνη τη στιγμή πέρασε μερικές τεχνολογίες, άλλοι έφτασε. Μόνο ένα πράγμα δεν είχε περάσει: οι καλές ιδέες.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είναι σε όλα τα μέσα. Μια εκτύπωση μπορεί να γυρίσει μετά. Μια θέση μπορεί να γυρίσει ταινία. Μια ταινία μπορεί να μετατρέψει το tweet. Και όλα αυτά μπορεί να μετατρέψει την κατηγορία.

Στο Μαϊάμι Ad School / τάξεις ESPM έχουν ως εξής: όλα τα ενσωματωμένα με τον τύπο της πραγματικής ζωής.

Η δημιουργία του χώρου έχουν μαθημάτων Copywriting, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Γραφιστικής, όλα με διάρκεια 2 ετών. Η ανακοίνωση Σχεδιασμού Bootcamp φυσικά - το πρώτο του είδους του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία - σκληρά ένα τέταρτο. Έχουμε επίσης δύο ακόμη: Υπηρεσία Bootcamp Γραφεία και τις Bootcamp Κοινωνικά Δίκτυα και η εμπλοκή με τον καταναλωτή. Επαγγελματίες που θέλουν να κατανοήσουν περισσότερο από ένα θέμα, το Μαϊάμι Pro / ESPM Μαϊάμι προσφέρει τα μαθήματα, μαθήματα μικρότερη στους τομείς της δημιουργίας, το σχεδιασμό, τα μέσα ενημέρωσης, την εξυπηρέτηση των πελατών και τον προγραμματισμό.

Το Miami Ad School / ESPM είναι ένα σχολείο χωρίς δασκάλους.

Έχουμε επαγγελματική αγορά: το καλύτερο, από τον τρόπο. Σκέψη μυαλά που διδάσκουν στην πράξη τη δημιουργική διαδικασία των μεγάλων οργανισμών. Μετά από να περάσει εδώ, ο μαθητής αφήνει έτοιμο, και το καλύτερο: σεβαστή. Διδάξτε εδώ επαγγελματιών γραφείο ως: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, Α10, Οζ Σχεδιασμός, Σάντα Κλάρα, το ταλέντο, η Publicis, την Αφρική και άλλα.

Copywriters, καλλιτεχνικοί διευθυντές και οι σχεδιαστές έρχονται για να διδάξουν. Copywriters, καλλιτεχνικοί διευθυντές και οι σχεδιαστές βγαίνουν έτοιμοι να εργαστούν.

Το Miami Ad School / ESPM είναι ένας τόπος για την περίεργη, για την δυσαρεστημένοι, με την ακούραστη. Για εκείνους που θέλουν περισσότερο.

Καλώς απροσάρμοστους ο κόσμος χρειάζεται τις ιδέες σας.

Παράξενη αγγλικά; Δεν θα έπρεπε. Το Miami Ad School / ESPM είναι ένα ολοκληρωμένο σχολείο στο οποίο οι μαθητές τους μπορεί να τρέξει τον κόσμο και να μάθουν από τα καλύτερα γραφεία σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Αμβούργο και πολλά άλλα. Και σε αντίθεση με ό, τι πολλοί πιστεύουν, για να έχετε μια καλή ιδέα δεν χρειάζεται να μάθουν, θα πρέπει να απομανθάνω.

Είμαστε το πρώτο σχολείο του κόσμου στην οποία η κύρια μέθοδος είναι να απομανθάνω.

Ενώ άλλοι διδάσκουν σύμφωνα με τους κανόνες, μπορούμε να τους διδάξουμε να παραβούν τους κανόνες. Ενώ άλλοι διδάσκουν να κοιτάξουμε για μια γωνία, έχουμε μάθει να κοιτάξει έξω για τον καθένα.

Δεν υπάρχει κανένας τύπος, είναι αντίθετος τύπους. Και έτσι είναι τα πλέον πολύτιμα δημιουργία του σχολείου. Ήδη κέρδισε CLIO, Κάννες, μια συναυλία, D & AD, μικρά όπλα, μεταξύ άλλων.

Το Miami Ad School / ESPM είναι ένα σχολείο της δημιουργίας που δίνει αίμα για όσους έχουν αίμα στα μάτια τους. Εδώ είναι το σωστό μέρος για να είναι ανήσυχο, δυσαρεστημένος, περίεργος.

Μόνο τότε μπορούν να εξελιχθούν και να είναι εξίσου καλές ιδέες: Η μοναδική.

Ο Μαϊάμι Ad School / ESPM Προσφέρει μαθήματα στο Σάο Πάολο και το Ρίο! Αλλά τίποτα δεν σας αποτρέπει από τη μελέτη σε κάθε γωνιά του κόσμου, τον οποίο το σχολείο έχει υποκαταστήματα και συνεργασίες. Αν θέλετε να σπουδάσετε σε ένα υποκατάστημα Μαϊάμι / ESPM στην Ευρώπη βρίσκουν σχολεία στη Μαδρίτη, Αμβούργο και το Βερολίνο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να σπουδάσουν στις πόλεις του Μαϊάμι, Μινεάπολη, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Η ευκαιρία να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους και κουλτούρες και να ακονίσετε τις δημιουργικές τους ικανότητες είναι ακριβώς εδώ! Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από τη Βραζιλία και από παντού ταξιδέψουν στον κόσμο σπουδάζουν και να εργάζονται στα πιο γνωστά και πιο πολυβραβευμένη οργανισμούς στον κόσμο.

Ο Μαϊάμι Ad School / ESPM προσφέρει το πρόγραμμα συνοικία μακριά, μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό σας και ξεκινήστε το κεφάλι για το ταξίδι σας! Με αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε οργανισμούς εταίρος (από το 6ο τρίμηνο του φυσικά) ή να κάνετε μια ανταλλαγή πρακτικής άσκησης (από το 7ο τρίμηνο).

Τοποθεσίες

Ρίο Ντε Τζανέιρο

R. da Alfândega, 115

Address
MIAMI AD SCHOOL|ESPM - Rio de Janeiro
Rua da Alfândega, 115

20070-006 Ρίο Ντε Τζανέιρο, Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Τηλέφωνο
+55 21 2216-2119

Ask a Question

Άλλη