Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η δημιουργία της Σχολής Ολίντα, το 2010 ήταν το αποτέλεσμα μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο Βραζιλιάνους και έναν Αυστραλό. Ο πρώην δάσκαλος και η σχέση των φοιτητών, έγινε μια επιχείρηση όταν συνδυάζονται για να χτίσει το μόνο σχολείο που σχηματίζεται ειδικά για τους αλλοδαπούς στη Βραζιλία. Είμαστε περήφανοι να σας παρουσιάσουμε Olinda πορτογαλική Ξένων Γλωσσών.

Εμείς προσφέρουμε στους μαθητές μας, ακρίβεια στη διδασκαλία πορτογαλικά. Επίσης, δίνοντας σε κάθε μία από αυτές, μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

Η προσοχή μας στις ατομικές ανάγκες των φοιτητών είναι το πρωταρχικό μας μέλημα.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από άλλα σχολεία είναι η φροντίδα που δίνουμε στους μαθητές μας. Της ευημερίας και της θετικής ανάδρασης είναι σας αυτό που μας κινητοποιεί.

Σχολή ιδιοκτήτες ζουν στο χώρο του ξενοδοχείου, οι μαθητές μας να πάρει την απάντηση που επιθυμούν και όταν αυτό απαιτείται.

Η πόλη της Olinda είναι μια ιστορική αποικιακή πόλη με απότομες καλντερίμια και τα πολύχρωμα σπίτια που είναι δημοφιλής με την καλλιτεχνική, δημιουργική και μουσική κοινότητα.

UNESCO ανακοίνωσε μια ιστορική περιοχή το 1982. Με λίγα λόγια, είναι ένα όμορφο μέρος.

Για όσους προτιμούν τον παλμό μιας μεγάλης πόλης, Ρεσίφε, με τις όμορφες παραλίες είναι μόνο ένα λεωφορείο ή ταξί, και / ή 10 λεπτά με το μετρό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Olinda School

Προσφέρουμε τακτικά μαθήματα στη γλώσσα διδασκαλίας για τους αλλοδαπούς πορτογαλική τόσο στην ομάδα και ιδιαίτερα μαθήματα για αρχάριους, μέτριους και προχωρημένους σπουδ ... [+]

Πορτογαλική γλώσσα Οδηγίες για Αλλοδαπούς

Προσφέρουμε τακτικά μαθήματα στη γλώσσα διδασκαλίας για τους αλλοδαπούς πορτογαλική τόσο στην ομάδα και ιδιαίτερα μαθήματα για αρχάριους, μέτριους και προχωρημένους σπουδαστές. Για να πάρετε την καλύτερη εμπειρία μάθησης, τα μαθήματα της ομάδας περιορίζεται σε ένα μέγιστο των 6 άτομα ανά τάξη, και για κάθε κατηγορία ανταποκρίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή.... [-]

Βραζιλία Όλιντα
Ανοικτή Εγγραφή
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany