Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Via Mundo κύρια

Σχετικά με εμάς

Η Via Mundo είναι μια βραζιλιάνικη οργάνωση που ειδικεύεται σε εκπαιδευτικά και επαγγελματικά ταξίδια και προγράμματα. Βασίζεται στο São Luís, Maranhão της Βραζιλίας και ιδρύθηκε το 1999 από την ανάγκη εντατικοποίησης της δραστηριότητας της διαπολιτισμικής ανταλλαγής καθώς και της προώθησης της Βραζιλίας και της βορειοανατολικής της περιοχής ως εκπαιδευτικών και τουριστικών προορισμών.

Η οργάνωσή μας δημιούργησε τη φήμη της ως ενός από τους πρωτοπόρους οργανισμούς στις βόρειες και βορειοανατολικές περιοχές της χώρας για τις άμεσες σχέσεις της με διεθνείς οργανισμούς, για τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό της στην εργασία με τη διεθνή εκπαίδευση και για την καλή ποιότητα των προγραμμάτων και υπηρεσιών της.

Από την αρχή, εκτός από τις συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς, η Via Mundo έχει αναπτύξει τοπικές εταιρικές σχέσεις με τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τις σχολές γλωσσών, καθώς και με ιδιωτικά και δημόσια κολέγια και πανεπιστήμια.

Το 2001, η Via Mundo ξεκίνησε το εισερχόμενο πρόγραμμα, το "Πρόγραμμα Γυμνασίου στη Βραζιλία" (Programa de Intercâmbio Cultural no Brasil), μετατρέποντας το Maranhão και τη βορειοανατολική περιοχή της Βραζιλίας σε πολιτιστικούς προορισμούς για ξένους μαθητές γυμνασίου.

Από το 2006, τοποθετήσαμε επίσης φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια της Βραζιλίας, με σκοπό την προώθηση της εκπαιδευτικής ανταλλαγής σε υψηλότερο επίπεδο.

Όλα αυτά τα εισερχόμενα προγράμματα προωθούν τον πολιτισμό της Βραζιλίας και την πορτογαλική γλώσσα σε διεθνές επίπεδο και παρουσιάζουν στον κόσμο τις εκπαιδευτικές και τουριστικές δυνατότητες της Βραζιλίας.

Ένα άλλο επίτευγμα ήταν η ανάπτυξη εταιρικών σχέσεων με οργανισμούς άλλων χωρών της Βραζιλίας καθώς και το γεγονός ότι, πέρα ​​από τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του κράτους μας, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες από άλλες περιοχές της Βραζιλίας και από το εξωτερικό επέλεξαν τη Via Mundo ως τους Διαπολιτισμική οργάνωση ανταλλαγών.

Η Via Mundo Intercâmbio e Turismo είναι υπερήφανη που είναι ένας τοπικός και ταυτόχρονα παγκόσμιος οργανισμός, συμβάλλοντας στη διεύρυνση των σπουδαστών και των επαγγελματικών ορίζοντες μέσω ποιοτικών πολιτιστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο εξωτερικό και στη Βραζιλία.

Η αποστολή μας

Να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των σπουδαστών και του επαγγελματία μέσω πολιτιστικής εκπαίδευσης και ταξιδιών και προγραμμάτων εργασίας, ικανών να προσφέρουν εμπλουτισμένες εμπειρίες ανάπτυξης.

Όραμα μας

Είναι καινοτόμος και ενημερωμένος οργανισμός, ειδικευμένος σε εκπαιδευτικά και επαγγελματικά ταξίδια και προγράμματα εργασίας στο εξωτερικό και στη Βραζιλία, καθώς και μια αναφορά για άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα.

Η Via Mundo δημιούργησε τη φήμη της ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στις περιοχές της Βορειοανατολίας της χώρας για τις άμεσες σχέσεις της με τους διεθνείς οργανισμούς, για τη δημιουργικότητα και την επαγγελματική της.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

Via Mundo

Το Πρόγραμμα Πανεπιστημιακής Εμπειρίας σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε το Πανεπιστήμιο στη Βραζιλία για ένα εξάμηνο ή ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος. ... [+]

Τι?

Το Πρόγραμμα Πανεπιστημιακής Εμπειρίας σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε το Πανεπιστήμιο στη Βραζιλία για ένα εξάμηνο ή ένα ολόκληρο ακαδημαϊκό έτος.

Θα γίνετε επισκέπτης φοιτητής και, εκτός από τη μελέτη του προγράμματος σπουδών της επιλογής σας, θα σας προσφερθεί πορτογαλική εκπαίδευση κατά το πρώτο εξάμηνο του προγράμματος.

Διάρκεια και έναρξη προγράμματος

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε στη Βραζιλία για ένα εξάμηνο (5 μήνες) ή ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος (10 μήνες). Μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας είτε στα μέσα / τέλη Ιανουαρίου ή αργά τον Ιούλιο (τόσο για το πρόγραμμα του εξαμήνου ή του έτους).... [-]

Βραζιλία São Luís
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
5 - 10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Via Mundo

Μελετήστε και μάθετε πορτογαλικά όπου λέγεται καλύτερα στη Βραζιλία: São Luís do Maranhão. ... [+]

Τι;

Μελετήστε και μάθετε πορτογαλικά όπου λέγεται καλύτερα στη Βραζιλία: São Luís do Maranhão.

Διάρκεια και Ημερομηνίες Προγράμματος

Τα μαθήματά μας επικεντρώνονται στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε πόσο χρόνο θέλετε να σπουδάσετε από τουλάχιστον 2 έως 48 εβδομάδες.

Γιατί;

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της UNESCO, η πορτογαλική γλώσσα είναι μία από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες γλώσσες.... [-]

Βραζιλία São Luís
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 48 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Via Mundo

Το πρόγραμμα γυμνασίου στη Βραζιλία (Programa de Ensino Medio no Brasil), που ξεκίνησε το 2001, προσφέρει στους νέους φοιτητές από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ζήσουν μι ... [+]

Τι?

Το πρόγραμμα γυμνασίου στη Βραζιλία (Programa de Ensino Medio no Brasil), που ξεκίνησε το 2001, προσφέρει στους νέους φοιτητές από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ζήσουν μια ειδική εμπειρία πολιτιστικών ανταλλαγών στη Βραζιλία.

Διάρκεια και έναρξη προγράμματος

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε στη Βραζιλία για ένα (3 μήνες), ένα εξάμηνο (5 μήνες) ή ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος (10 μήνες). Μπορείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμά σας είτε στα μέσα / τέλη Ιανουαρίου ή αργά τον Ιούλιο. Το ακαδημαϊκό έτος της Βραζιλίας ξεκινά στα μέσα Ιανουαρίου και τελειώνει στα τέλη Νοεμβρίου / αρχές Δεκεμβρίου, με αργίες τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο / Ιανουάριο.... [-]

Βραζιλία São Luís
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

The world meets in Brazil. Come celebrate life.