Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CAVILAM - Alliance Française είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Vichy (Auvergne), μια πόλη στην κεντρική Γαλλία, και έτσι είναι λιγότερο από 3 ώρες από το Παρίσι και 2 ώρες από τη Λυών. Το Ινστιτούτο είναι ανοικτό όλο το χρόνο.

Vichy είναι γνωστή ως «Βασίλισσα της λουτροπόλεις", ένας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες και τους επισκέπτες σπα Θερμική. Οι βίλες, οι μεγάλες λεωφόρους του πάρκου από την εποχή του Ναπολέοντα, με αιωνόβια δέντρα, οι ιαματικές πηγές, που εμπνέονται από την Art Nouveau Όπερα και τον ποταμό Allier Vichy δανείσουν μια πρωτόγνωρη γοητεία και το ταμπεραμέντο της πραγματικής γαλλικής art de vivre. Οι φίλαθλοι προσφέρει Vichy υποδομές της υψηλότερης κατηγορίας σε μια πολύ πράσινο, το φυσικό τοπίο.

Ινστιτούτο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στους πρόποδες των Parc des Célestins.

Από την πανεπιστημιούπολη μας από όλα είναι προσβάσιμα με τα πόδια ή με ποδήλατο: το σταθμό του τρένου, καθώς και κινηματογράφους, τράπεζες, καταστήματα, εστιατόρια και καταλύματα.

Ένα ινστιτούτο γλώσσα για όλους

CAVILAM - Alliance Française είναι ένα κομβικό σημείο του διεθνούς πολιτισμού στη Γαλλία, τη λήψη του χρόνου πάνω από 5.000 φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες και συμμετέχουν στην εκπαιδευτική καινοτομία στη διδασκαλία γλωσσών με.

Οι καθηγητές μας έχουν όλα ένα πανεπιστημιακό πτυχίο ως καθηγητής της γαλλικής ως ξένης γλώσσας (FLE) ή για τις σύγχρονες ξένες γλώσσες (LVE). Η εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας. Αυτές οι μέθοδοι παρέχουν μια αποτελεσματική εκμάθηση ξένων γλωσσών (προφορική έκφραση, γραπτή έκφραση, κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση κειμένου). Εργάζονται με πραγματικά έγγραφα και αυθεντικές καταστάσεις επικοινωνίας, την προώθηση της διαδραστικότητας και της δημιουργικότητας στην τάξη, πάμε έργο μπροστά για το έργο και να θέσει ένα νέο τεχνολογίες που έχουν προσαρμοστεί στη διδασκαλία γλωσσών.

Τμήμα Γαλλικής ως ξένης γλώσσας

Τμήμα Γαλλικής ως ξένης γλώσσας κατέχει την ακόλουθη προσφορά για εσάς:

Γαλλικά μαθήματα μετά την αρχή της βύθισης για ενήλικες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς / εσωτερικό, η γαλλική ως διδασκαλία ξένων γλωσσών (στη Γαλλία: FLE) Προετοιμασία για την επίσημη γαλλική προσόντων (DELF / DALF, TCF κλπ) Μαθήματα γλωσσών για σχολικές ομάδες Θερινό Σχολείο "Αθλητισμός και Γλώσσα" για 12 έως 16-year-old Το μάθημα «Γαλλικής Γλώσσας και Γαστρονομία», το οποίο σας φέρνει την γαλλική κουζίνα με ένα συνδυασμό των εργαστηρίων, διαλέξεων, ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες πιο κοντά.

Τμήμα Ξένων Γλωσσών

Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα εθνικό και διεθνές κοινό. Εκφράζει την ικανοποίησή του πάνω από 1.700 φοιτητές ανά έτος. Αυτό το τμήμα προσφέρει τα ακόλουθα μαθήματα:

Εντατικά μαθήματα για τα αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά και ιταλικά Τα μαθήματα κατάρτισης (βράδυ ή το απόγευμα) Μαθήματα ξένων γλωσσών με επαγγελματικό προσανατολισμό (για χρήση σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας) Ατομικά μαθήματα Ειδικά μαθήματα για τους νέους (10-17 ετών) Θερινό Σχολείο "Αθλητισμός και Γλώσσα" για τους νέους "Ειδική Kids" -Englischkurse για το μικρότερο μας (6-9 ετών) Η δυνατότητα αγγλικές δεξιότητές τους σε μια δοκιμή (TOEIC - TOEIC) για να επιβεβαιωθεί επισήμως και διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

Μια Competence Center

CAVILAM, το "Κέντρο d'Approches vivantes des Langues et des Medias" (Κέντρο για την ζωντανή γλώσσα και τα μέσα ενημέρωσης έννοιες) ιδρύθηκε το 1964. Pulse ήταν τα πανεπιστήμια του Clermont-Ferrand και η πόλη της Vichy. 2012 προσελήφθη από το Ινστιτούτο στο διεθνές δίκτυο της Alliance Française.

Ως ίδρυμα παγκοσμίου φήμης του ιδρύματος μας σε όλο τον κόσμο για την εκπαιδευτική ικανότητα καινοτομίας της είναι γνωστή. Λαμβάνει κάθε χρόνο πάνω από 5.000 αλλοδαποί φοιτητές και ξένους φοιτητές (πανδοχείο) s από περισσότερα από 120 έθνη στην φιλόξενη ατμόσφαιρα της έκτακτης πόλης.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή τοποθεσία στους πρόποδες του όμορφο Parc des Célestins τον ποταμό Allier: CAVILAM - Alliance Française προσφέρει σεμινάρια ποιότητας σε ένα άνετο αλλά κομψή ατμόσφαιρα και σύγχρονες εγκαταστάσεις 9.000 τ.μ. με ένα εξαιρετικό τεχνικό εξοπλισμό.

Ινστιτούτο μας συνεργάζεται τακτικά με το γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας (OIF), οι γαλλικές πολιτιστικές υπηρεσίες στο εξωτερικό και μια σειρά από μέσα ενημέρωσης - υπό την ηγεσία του TV5 Monde, το Radio France Internationale και Canal Ακαδημία - μαζί.

Σήμα ποιότητας »Γαλλικά ως Ξένη Γλώσσα"

2008-2012 το Ινστιτούτο δόθηκε η επίσημη σφραγίδα της έγκρισης "Label Qualité FLE» Γαλλικά ως ξένη γλώσσα τα γαλλικά σχολικά συμβούλια, σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλες τις περιοχές που ελέγχθηκαν (υποδοχή, εγκαταστάσεις, εκπαίδευση και στη διοίκηση).

Τι ποιότητα σημαίνει για μας ...

Θα απαντήσουμε σε όλες τις αιτήσεις για πληροφορίες ή για να εγγραφείτε εντός 48 ωρών. Κάνουμε τα πάντα για να παρέχει στους συμμετέχοντες ικανοποιημένοι από κάθε άποψη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την υποδοχή, την εκπαιδευτική ποιότητα της διδασκαλίας και την οργάνωση των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων, στα οποία θα σας φέρει το γαλλικό τρόπο ζωής πιο κοντά. Χειριζόμαστε τυχόν καταγγελίες και αναζητεί τις κατάλληλες λύσεις. Επιδιώκουμε κάθε μάθημα στην καθημερινή ρουτίνα του. Θα παραμείνουν μόνιμα σε επαφή με τους συμμετέχοντες. Έχουμε τη διαχείριση του ιδρύματος, ώστε να υπάρχουν όλα να αισθάνονται άνετα και το προσωπικό αντιμετωπίζονται δίκαια. Εμείς προσφέρουμε στους εργαζομένους ευκαιρίες μας για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Οι αξίες μας

Σε CAVILAM - Alliance Française ανταλλάσσονται, ένα μέρος γεμάτο ζωή, γνώση των γλωσσών και την εμπειρία διαφορετικών πολιτισμών, θέλουμε να σας δώσει τις ακόλουθες τιμές:

Αριστεία, την εκπαιδευτική καινοτομία, την κοινωνικότητα

Η διαμονή σε οικογένειες υποδοχής και τις πολυάριθμες επισκέψεις και βραδινές εκδηλώσεις που συνδέονται γρήγορα στο γαλλικό τρόπο ζωής και βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει ταχεία πρόοδο.

Δυνατά μας

Ειδικά με υψηλής ποιότητας Ετικέτα διδασκαλίας FLE Ποιότητας Ένα Ινστιτούτο όλο το χρόνο Μαθήματα ξεκινούν κάθε Δευτέρα Ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη διαπανεπιστημιακής Ποικίλες επιλογές διαμονής: ανάδοχες οικογένειες, κοιτώνες, στούντιο, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ξενοδοχεία. Γαλλικά τρόπο ζωής, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε πολύ γλωσσικά στη χώρα υποδοχής. Ατομική μεταφοράς και υποδοχής (σιδηροδρομικό σταθμό, το αεροδρόμιο) Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Φιλόξενο, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα Ένα μεσαίου μεγέθους πόλη με υψηλή ποιότητα ζωής Μια ομάδα που έχει πάντα το χρόνο και ένα ανοιχτό αυτί για τους επισκέπτες του. Ατομική προσέγγιση Επιδίωξη της ποιότητας

Η μεθοδολογία μας

Μάθετε γαλλικά και να κατανοήσουν τη γαλλική κοινωνία - αυτοί είναι οι στόχοι των εκδηλώσεων μας. Παιδαγωγική μας βασίζεται στις πιο πρόσφατες καινοτομίες στις μεθόδους διδασκαλίας και βασίζεται σε μία ανακοίνωση και προσανατολισμένη στη δράση προσέγγιση.

Εντατική μάθηση μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων Προσεγγίσεις που προωθούν την απόκτηση δεξιοτήτων επικοινωνίας Εμπλουτισμός των διαπολιτισμικών ανταλλαγών

Κατά την άφιξη, οι συμμετέχοντες συμπληρώσουν ένα τεστ γλώσσας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκχωρήσετε τα μαθήματα που αντιστοιχούν στο επίπεδο σας και μαθησιακών στόχων πιο πιθανό. Επίπεδα και εκπαιδευτικό περιεχόμενο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (ΚΕΠΑ) για τη διδασκαλία γλωσσών.

Οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν υπόψη το ρυθμό μάθησης του κάθε μαθητή και να παρέχουν την πρόοδο του κάθε συμμετέχοντος σε ένα εβδομαδιαίο κατάλογο σταθερό. Το Πανεπιστήμιο του Clermont-Ferrand εξασφαλίζει την παιδαγωγική έλεγχο των μαθημάτων μας. Στο τέλος της παραμονής τους, όλοι οι φοιτητές θα λάβουν δύο επίσημα έγγραφα:

ένα πιστοποιητικό με τα σήματα για την απόδοση και την επιμέλεια πιστοποιητικό από CAVILAM - υπογράφεται από κοινού française Συμμαχία και το Πανεπιστήμιο Blaise Pascal του Clermont-Ferrand

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα

CAVILAM

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν τη συστηματική βελτίωση σε όλες τις πτυχές της γραπτής και προφορικής γαλλικά. ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν τη συστηματική βελτίωση σε όλες τις πτυχές της γραπτής και προφορικής γαλλικά. Θεματική εργαστήρια γλώσσα την επιτάχυνση της προόδου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, με επιλογές που περιλαμβάνουν προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, λεξιλόγιο, γραμματική, τον πολιτισμό, φωνητική και προετοιμασία για τις εξετάσεις / DALF / TCF DELF, καθώς και το τραγούδι και το θέατρο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAVILAM

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που σκοπεύουν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Γαλλία, σε πανεπιστήμια ή Grandes Ecoles με επίκεντρο την επιχε ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

29 Ιουν έως 24 Ιουλ 2015 27 Ιούλιος με 21 Αύγουστος 2015 Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που σκοπεύουν να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Γαλλία, σε πανεπιστήμια ή Grandes Ecoles, με έμφαση στις επιχειρήσεις ή η μηχανολογία. Συνδυάζει γενική βελτίωση γαλλική γλώσσα το πρωί με προπαρασκευαστικά μαθήματα για πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση τα απογεύματα. Το μάθημα αποσκοπεί στην εξοικείωση με τις διαφορετικές προσεγγίσεις μελέτης που απαιτείται να ακολουθήσουν μια πορεία πανεπιστημιακού επιπέδου στη Γαλλία όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Απαιτούμενο ελάχιστο επίπεδο στα γαλλικά: Β1... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAVILAM

Αυτό είναι το πιο εντατικό πρόγραμμα διαθέσιμο, σχεδιασμένο για ανθρώπους που χρειάζονται για να επιτευχθεί ένα λειτουργικό επίπεδο της γαλλικής γρήγορα για επαγγελματικο ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

Αυτό είναι το πιο εντατικό πρόγραμμα διαθέσιμο, σχεδιασμένο για ανθρώπους που χρειάζονται για να επιτευχθεί ένα λειτουργικό επίπεδο της γαλλικής γρήγορα για επαγγελματικούς λόγους. Οι μαθητές ενταχθούν σε μια ομάδα από το εντατικό πρόγραμμα που αντιστοιχεί στο επίπεδο τους, καθώς και συμμετοχή 14 one-to-one μαθήματα την εβδομάδα (στόχους, τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα που καταρτίζεται με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας). Θεματική εργαστήρια γλώσσα την επιτάχυνση της προόδου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, με επιλογές που περιλαμβάνουν προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, λεξιλόγιο, γραμματική, τον πολιτισμό, φωνητική και προετοιμασία για τις εξετάσεις / DALF / TCF DELF, καθώς και το τραγούδι και το θέατρο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAVILAM

Ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες πολύ γρήγορα. ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

Ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες πολύ γρήγορα. Οι μαθητές συμμετέχουν εντατική κατηγορία που αντιστοιχεί στο επίπεδο τους, καθώς και παρακολούθηση έξι one-to-one μαθήματα την εβδομάδα (στόχους, τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα που καταρτίζεται με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας). Θεματική εργαστήρια γλώσσα την επιτάχυνση της προόδου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, με επιλογές που περιλαμβάνουν προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, λεξιλόγιο, γραμματική, τον πολιτισμό, φωνητική και προετοιμασία για τις εξετάσεις / DALF / TCF DELF, καθώς και το τραγούδι και το θέατρο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAVILAM

Μια ευκαιρία για τους νεώτερους μαθητές μεταξύ των ηλικιών 12 και 16, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις καλοκαιρινές τους με μια προσέγγιση διασκέδασης στην εκμάθηση γαλ ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

Μια ευκαιρία για τους νεώτερους μαθητές μεταξύ των ηλικιών 12 και 16, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις καλοκαιρινές τους με μια προσέγγιση διασκέδασης στην εκμάθηση γαλλική και την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα αθλήματα! Μια συνεργασία μεταξύ CAVILAM - Alliance Française και το καλοκαίρι-στρατόπεδο διοργανωτής Vichy Στάδια (εγκεκριμένο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού). Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό για την ολοκλήρωση της πορεία.... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAVILAM

Το συνδυασμένο πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γαλλικές δεξιότητές τους σε ομάδες που αντιστοιχούν στο επίπεδο τους, ενώ επωφελούνται επίσης από ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

Το συνδυασμένο πρόγραμμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γαλλικές δεξιότητές τους σε ομάδες που αντιστοιχούν στο επίπεδο τους, ενώ επωφελούνται επίσης από το ένα-προς-ένα διδασκαλία. Το μάθημα προσφέρει μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους μέσω της αλληλεπίδρασης ως μέρος μιας ομάδας, ενώ εστιάζοντας σε επιμέρους στόχους με ένα ιδιωτικό δάσκαλο.... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
CAVILAM

Ένας-προς-ένα διδασκαλία παρέχει ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα για να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών των φοιτητών. ... [+]

Στόχοι και πρόγραμμα

Ένας-προς-ένα διδασκαλία παρέχει ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα για να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών των φοιτητών. Ειδικοί στόχοι και διδασκαλία στόχους που καταρτίζονται με βάση τις επιμέρους επίπεδα και τις απαιτήσεις, καλύπτοντας τα πάντα από τη γενική γαλλική επιχείρηση και Γαλλικά με την προετοιμασία για εξετάσεις και μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της εργασίας. Ένας-προς-ένα τάξεις μπορούν να συνδυαστούν με ένα πρόγραμμα συμπληρωματικών δραστηριοτήτων, όπως το μεσημεριανό γεύμα με έναν δάσκαλο, συναντήσεις με οικονομικούς, πολιτιστικούς ή πολιτικά πρόσωπα, εκδρομές και πολλά άλλα.... [-]

Γαλλία Vichy
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Γερμανός,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 52 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά