CAVILAM

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CAVILAM - Alliance Française είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Vichy (Auvergne), μια πόλη στην κεντρική Γαλλία, και έτσι είναι λιγότερο από 3 ώρες από το Παρίσι και 2 ώρες από τη Λυών. Το Ινστιτούτο είναι ανοικτό όλο το χρόνο.

Vichy είναι γνωστή ως «Βασίλισσα της λουτροπόλεις", ένας δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες και τους επισκέπτες σπα Θερμική. Οι βίλες, οι μεγάλες λεωφόρους του πάρκου από την εποχή του Ναπολέοντα, με αιωνόβια δέντρα, οι ιαματικές πηγές, που εμπνέονται από την Art Nouveau Όπερα και τον ποταμό Allier Vichy δανείσουν μια πρωτόγνωρη γοητεία και το ταμπεραμέντο της πραγματικής γαλλικής art de vivre. Οι φίλαθλοι προσφέρει Vichy υποδομές της υψηλότερης κατηγορίας σε μια πολύ πράσινο, το φυσικό τοπίο.

Ινστιτούτο μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στους πρόποδες των Parc des Célestins.

Από την πανεπιστημιούπολη μας από όλα είναι προσβάσιμα με τα πόδια ή με ποδήλατο: το σταθμό του τρένου, καθώς και κινηματογράφους, τράπεζες, καταστήματα, εστιατόρια και καταλύματα.

Ένα ινστιτούτο γλώσσα για όλους

CAVILAM - Alliance Française είναι ένα κομβικό σημείο του διεθνούς πολιτισμού στη Γαλλία, τη λήψη του χρόνου πάνω από 5.000 φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες και συμμετέχουν στην εκπαιδευτική καινοτομία στη διδασκαλία γλωσσών με.

Οι καθηγητές μας έχουν όλα ένα πανεπιστημιακό πτυχίο ως καθηγητής της γαλλικής ως ξένης γλώσσας (FLE) ή για τις σύγχρονες ξένες γλώσσες (LVE). Η εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας. Αυτές οι μέθοδοι παρέχουν μια αποτελεσματική εκμάθηση ξένων γλωσσών (προφορική έκφραση, γραπτή έκφραση, κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση κειμένου). Εργάζονται με πραγματικά έγγραφα και αυθεντικές καταστάσεις επικοινωνίας, την προώθηση της διαδραστικότητας και της δημιουργικότητας στην τάξη, πάμε έργο μπροστά για το έργο και να θέσει ένα νέο τεχνολογίες που έχουν προσαρμοστεί στη διδασκαλία γλωσσών.

Τμήμα Γαλλικής ως ξένης γλώσσας

Τμήμα Γαλλικής ως ξένης γλώσσας κατέχει την ακόλουθη προσφορά για εσάς:

Γαλλικά μαθήματα μετά την αρχή της βύθισης για ενήλικες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους εκπαιδευτικούς / εσωτερικό, η γαλλική ως διδασκαλία ξένων γλωσσών (στη Γαλλία: FLE) Προετοιμασία για την επίσημη γαλλική προσόντων (DELF / DALF, TCF κλπ) Μαθήματα γλωσσών για σχολικές ομάδες Θερινό Σχολείο "Αθλητισμός και Γλώσσα" για 12 έως 16-year-old Το μάθημα «Γαλλικής Γλώσσας και Γαστρονομία», το οποίο σας φέρνει την γαλλική κουζίνα με ένα συνδυασμό των εργαστηρίων, διαλέξεων, ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες πιο κοντά.

Τμήμα Ξένων Γλωσσών

Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα εθνικό και διεθνές κοινό. Εκφράζει την ικανοποίησή του πάνω από 1.700 φοιτητές ανά έτος. Αυτό το τμήμα προσφέρει τα ακόλουθα μαθήματα:

Εντατικά μαθήματα για τα αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά και ιταλικά Τα μαθήματα κατάρτισης (βράδυ ή το απόγευμα) Μαθήματα ξένων γλωσσών με επαγγελματικό προσανατολισμό (για χρήση σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας) Ατομικά μαθήματα Ειδικά μαθήματα για τους νέους (10-17 ετών) Θερινό Σχολείο "Αθλητισμός και Γλώσσα" για τους νέους "Ειδική Kids" -Englischkurse για το μικρότερο μας (6-9 ετών) Η δυνατότητα αγγλικές δεξιότητές τους σε μια δοκιμή (TOEIC - TOEIC) για να επιβεβαιωθεί επισήμως και διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

Μια Competence Center

CAVILAM, το "Κέντρο d'Approches vivantes des Langues et des Medias" (Κέντρο για την ζωντανή γλώσσα και τα μέσα ενημέρωσης έννοιες) ιδρύθηκε το 1964. Pulse ήταν τα πανεπιστήμια του Clermont-Ferrand και η πόλη της Vichy. 2012 προσελήφθη από το Ινστιτούτο στο διεθνές δίκτυο της Alliance Française.

Ως ίδρυμα παγκοσμίου φήμης του ιδρύματος μας σε όλο τον κόσμο για την εκπαιδευτική ικανότητα καινοτομίας της είναι γνωστή. Λαμβάνει κάθε χρόνο πάνω από 5.000 αλλοδαποί φοιτητές και ξένους φοιτητές (πανδοχείο) s από περισσότερα από 120 έθνη στην φιλόξενη ατμόσφαιρα της έκτακτης πόλης.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή τοποθεσία στους πρόποδες του όμορφο Parc des Célestins τον ποταμό Allier: CAVILAM - Alliance Française προσφέρει σεμινάρια ποιότητας σε ένα άνετο αλλά κομψή ατμόσφαιρα και σύγχρονες εγκαταστάσεις 9.000 τ.μ. με ένα εξαιρετικό τεχνικό εξοπλισμό.

Ινστιτούτο μας συνεργάζεται τακτικά με το γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας (OIF), οι γαλλικές πολιτιστικές υπηρεσίες στο εξωτερικό και μια σειρά από μέσα ενημέρωσης - υπό την ηγεσία του TV5 Monde, το Radio France Internationale και Canal Ακαδημία - μαζί.

Σήμα ποιότητας »Γαλλικά ως Ξένη Γλώσσα"

2008-2012 το Ινστιτούτο δόθηκε η επίσημη σφραγίδα της έγκρισης "Label Qualité FLE» Γαλλικά ως ξένη γλώσσα τα γαλλικά σχολικά συμβούλια, σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλες τις περιοχές που ελέγχθηκαν (υποδοχή, εγκαταστάσεις, εκπαίδευση και στη διοίκηση).

Τι ποιότητα σημαίνει για μας ...

Θα απαντήσουμε σε όλες τις αιτήσεις για πληροφορίες ή για να εγγραφείτε εντός 48 ωρών. Κάνουμε τα πάντα για να παρέχει στους συμμετέχοντες ικανοποιημένοι από κάθε άποψη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την υποδοχή, την εκπαιδευτική ποιότητα της διδασκαλίας και την οργάνωση των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων, στα οποία θα σας φέρει το γαλλικό τρόπο ζωής πιο κοντά. Χειριζόμαστε τυχόν καταγγελίες και αναζητεί τις κατάλληλες λύσεις. Επιδιώκουμε κάθε μάθημα στην καθημερινή ρουτίνα του. Θα παραμείνουν μόνιμα σε επαφή με τους συμμετέχοντες. Έχουμε τη διαχείριση του ιδρύματος, ώστε να υπάρχουν όλα να αισθάνονται άνετα και το προσωπικό αντιμετωπίζονται δίκαια. Εμείς προσφέρουμε στους εργαζομένους ευκαιρίες μας για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Οι αξίες μας

Σε CAVILAM - Alliance Française ανταλλάσσονται, ένα μέρος γεμάτο ζωή, γνώση των γλωσσών και την εμπειρία διαφορετικών πολιτισμών, θέλουμε να σας δώσει τις ακόλουθες τιμές:

Αριστεία, την εκπαιδευτική καινοτομία, την κοινωνικότητα

Η διαμονή σε οικογένειες υποδοχής και τις πολυάριθμες επισκέψεις και βραδινές εκδηλώσεις που συνδέονται γρήγορα στο γαλλικό τρόπο ζωής και βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει ταχεία πρόοδο.

Δυνατά μας

Ειδικά με υψηλής ποιότητας Ετικέτα διδασκαλίας FLE Ποιότητας Ένα Ινστιτούτο όλο το χρόνο Μαθήματα ξεκινούν κάθε Δευτέρα Ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη διαπανεπιστημιακής Ποικίλες επιλογές διαμονής: ανάδοχες οικογένειες, κοιτώνες, στούντιο, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ξενοδοχεία. Γαλλικά τρόπο ζωής, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε πολύ γλωσσικά στη χώρα υποδοχής. Ατομική μεταφοράς και υποδοχής (σιδηροδρομικό σταθμό, το αεροδρόμιο) Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Φιλόξενο, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα Ένα μεσαίου μεγέθους πόλη με υψηλή ποιότητα ζωής Μια ομάδα που έχει πάντα το χρόνο και ένα ανοιχτό αυτί για τους επισκέπτες του. Ατομική προσέγγιση Επιδίωξη της ποιότητας

Η μεθοδολογία μας

Μάθετε γαλλικά και να κατανοήσουν τη γαλλική κοινωνία - αυτοί είναι οι στόχοι των εκδηλώσεων μας. Παιδαγωγική μας βασίζεται στις πιο πρόσφατες καινοτομίες στις μεθόδους διδασκαλίας και βασίζεται σε μία ανακοίνωση και προσανατολισμένη στη δράση προσέγγιση.

Εντατική μάθηση μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων Προσεγγίσεις που προωθούν την απόκτηση δεξιοτήτων επικοινωνίας Εμπλουτισμός των διαπολιτισμικών ανταλλαγών

Κατά την άφιξη, οι συμμετέχοντες συμπληρώσουν ένα τεστ γλώσσας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκχωρήσετε τα μαθήματα που αντιστοιχούν στο επίπεδο σας και μαθησιακών στόχων πιο πιθανό. Επίπεδα και εκπαιδευτικό περιεχόμενο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς (ΚΕΠΑ) για τη διδασκαλία γλωσσών.

Οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν υπόψη το ρυθμό μάθησης του κάθε μαθητή και να παρέχουν την πρόοδο του κάθε συμμετέχοντος σε ένα εβδομαδιαίο κατάλογο σταθερό. Το Πανεπιστήμιο του Clermont-Ferrand εξασφαλίζει την παιδαγωγική έλεγχο των μαθημάτων μας. Στο τέλος της παραμονής τους, όλοι οι φοιτητές θα λάβουν δύο επίσημα έγγραφα:

ένα πιστοποιητικό με τα σήματα για την απόδοση και την επιμέλεια πιστοποιητικό από CAVILAM - υπογράφεται από κοινού française Συμμαχία και το Πανεπιστήμιο Blaise Pascal του Clermont-Ferrand

Τοποθεσίες

Βισύ

Address
1, avenue des Célestins
CS 72678
Vichy Cedex France

03206 Βισύ, Auvergne-Rhône-Alpes, Γαλλία

Ask a Question

Άλλη