Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με τη Σχολή

Δημιουργήθηκε το 1996 και αναγνωρίστηκε από το γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού, η αποστολή του CEEA είναι να εκπαιδεύει τους σεναριογράφους και να τους προετοιμάζει για το επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Οι συγγραφείς μαθαίνουν να δημιουργούν και να αναπτύσσουν σενάρια για μικρού μήκους ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, κινούμενες σειρές και ταινίες μεγάλου μήκους (όλες οι μορφές αυτές αντιμετωπίζονται με εξίσου υψηλές απαιτήσεις).

Το CEEA προσφέρει ένα επιλεκτικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένο με δίπλωμα επαγγελματικού σεναρίου.

Προσφέρει επίσης πρακτική άσκηση και σύντομη, επαγγελματικά μαθήματα υψηλού επιπέδου εγγράφως για την τηλεόραση και ταινίες.

Το CEEA υποστηρίζεται από την Γαλλική Εθνική Επιτροπή Κινηματογράφου (CNC) και από όλα τα γαλλικά οπτικοακουστικά δίκτυα συμπεριλαμβανομένου του SACD και ραδιοτηλεοπτικών φορέων όπως η France Télévision, η TF1, η Canal + και η Arte.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Αν αγαπάτε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και θέλετε να γράψετε σενάρια (ή ήδη κάνετε)? Αν θέλετε να εξασκήσετε τις ικανότητές σας σε μια φιλική αλλά απαιτητική ατμόσφαιρ ... [+]

Διεθνής Καλοκαιρινή Κατηγορία CEEA

Πρόγραμμα

Αν αγαπάτε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και θέλετε να γράψετε σενάρια (ή ήδη κάνετε)? Αν θέλετε να εξασκήσετε τις ικανότητές σας σε μια φιλική αλλά απαιτητική ατμόσφαιρα, στην καρδιά μιας από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες πόλεις του κόσμου ... Αυτό το μάθημα είναι για σένα!

Η καλοκαιρινή μας τάξη είναι ένα εντατικό εργαστήριο 3 εβδομάδων σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και επιλεκτικά σχολεία σεναριογραφίας στη Γαλλία: το Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, Ευρωπαϊκή Σχολή Συγγραφής).... [-]

Γαλλία Paris
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά