Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτό το καλοκαίρι, να μάθουν γαλλικά στη Γαλλία!

Από το 1930, τα μαθήματα το καλοκαίρι για τους αλλοδαπούς φοιτητές καλωσορίζουμε Νανσί κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλοδαπών από όλα τα κοινωνικά στρώματα για σπουδές γλώσσα από μία έως τέσσερις εβδομάδες.

Μια ευκαιρία να συνδυάσουν τις σπουδές και την ευχαρίστηση σε μια πανεπιστημιακή πόλη επισκέφθηκαν πάνω από 45.000 φοιτητές. Μάθετε γαλλικά, ενώ ανακαλύπτουν τη Γαλλία και τον πολιτισμό της.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές πανεπιστημίου που ειδικεύεται στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας σε αλλοδαπούς. Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένο στο δικό σας επίπεδο, αν είστε αρχάριος ή γαλλική εκπαιδευτικών στο εξωτερικό.

Συμμετέχουν, μεταξύ των πολλών επιλογών που προσφέρονται το απόγευμα, συνέδρια, εργαστήρια ή γλώσσα θεατρικό εργαστήρι. Όλα τα εργαλεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα on-site αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών και συνδέσεις Wi-Fi).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Έξω από την τάξη, πολλές εκδρομές προγραμματίζονται για τη διαμονή σας, όπως ένα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της Γαλλίας, την ανακάλυψη ενός τυπικού γαλλική περιοχή. 2016: Reims, Champagne αμπελώνα και οι Αρδέννες στα χνάρια του Αρθούρος Ρεμπώ.

Διασκέδαση είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της βράδια και τα Σαββατοκύριακα. Μπορείτε να πάρετε μέρος σε ψησταριές, προβολές ταινιών ή περιπάτους στην όμορφη γαλλική περιοχές μας.

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ NANCY

Ανακαλύψτε μια πόλη με πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά του δέκατου όγδοου αιώνα, στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας από την UNESCO.

Nancy είναι επίσης μια από τις πρωτεύουσες της Art Nouveau, το οποίο μπορεί να δει ή μια γωνιά του δρόμου ή σε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης.

Αλλά πάνω απ 'όλα είναι μια σύγχρονη πόλη, που είναι γνωστή ως ένα από τα μεγάλα γαλλικά πολιτιστικά κέντρα με τα φεστιβάλ, όπερα και Χορογραφικό Κέντρο της.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Τα Μαθήματα Θερινό για τους αλλοδαπούς φοιτητές προσφέρουν προγράμματα προσαρμοσμένα σε όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, μαθητής, δάσκαλος ή άλλο επαγγε ... [+]

Η οργάνωση των μαθημάτων θερινά μαθήματα για αλλοδαπούς φοιτητές προσφέρουν προγράμματα προσαρμοσμένα σε όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, μαθητής, δάσκαλος ή άλλο επαγγελματία.

Αυτός είναι ο λόγος για ένα κατατακτήριο τεστ διοργανώνεται τη Δευτέρα της άφιξής σας. Μετά από αυτό, θα πρέπει να ανατεθεί σε επίπεδο ομάδας. Κάθε ομάδα αποτελείται από 15 άτομα κατ 'ανώτατο όριο.... [-]

Γαλλία Nancy
Σεπτέμβριος 2019
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Clip Cours d’Eté Nancy 2015

Cours d’Eté Nancy - Testimonials