Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το βραβευμένο μαγειρική θρύλος έρχεται Ducasse Εκπαίδευση, Η κορυφαία παγκόσμια οργάνωση επαγγελματικών και προ-επαγγελματικών σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, όπου ο πάθος και η αφοσίωση στην τέχνη της φιλοξενίας υπογραμμίζουν μια πλούσια ιστορία εξαιρετικών προτύπων που σφυρηλάτηκαν μέσα από δεκαετίες πρακτικής και εμπειρίας.


Δημιουργήθηκε το 1999, Ducasse Εκπαίδευση θέτει τα υψηλότερα πρότυπα μαγειρική και ζαχαροπλαστική βιομηχανία με πλήρεις handson εκπαιδευτικά του προγράμματα που δίνουν έμφαση πρακτική εκμάθηση των τεχνικών με ακρίβεια, καινοτομία και αυστηρή skillsbased Μεθοδολογία.


"Έχω πάντα προσπάθησε να περάσει το όραμά μου της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Συμμερίζομαι την τεχνογνωσία μου σε όλους τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους με ένα ενιαίο σύνθημα στο μυαλό: Excellence in Practice "Alain Ducasse.

Αριστεία στην πράξη


Δύο πανεπιστημιουπόλεις έχουν πλέον καθιερωθεί στη Γαλλία: το Centre de σχηματισμό d'Alain Ducasse (CFAD), εξειδικεύεται στην μαγειρική τέχνη και ζαχαροπλαστικής για το εστιατόριο και το Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), η οποία υπήρξε για πάνω από τριάντα χρόνια, το σχολείο αναφοράς, Στη Γαλλία και στο εξωτερικό, για τη γαλλική ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, σοκολάτα, είδη ζαχαροπλαστικής και επαγγελματίες παγωτό.


προγράμματα ζαχαροπλαστικής μας προσφέρονται στην Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Πτυχίο γαλλικών τεχνών ζαχαροπλαστικής
  • Γαλλική Τέχνη Ζαχαροπλαστικής
  • Γαλλική Τέχνη Σοκολάτας & Ζαχαροπλαστικής
  • Γαλλικά Αρτοποιίας Τεχνών
  • Γαλλική ζαχαροπλαστική Campus: Winter & Καλοκαίρι συνεδρίες
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Αναβαθμίστε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας και αποκτήστε σύνθετες και σύγχρονες τεχνικές ζύμης μέσα από μια εντατική προχωρημένη εκπαίδευση 2 μηνών. Ενισχύστε την τεχν ... [+]

Έχετε αγαπήσει πάντα την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και μόλις αρχίσατε να αναρωτιέστε αν αυτή είναι η αλλαγή σταδιοδρομίας που ψάχνετε;

Αναβαθμίστε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας και αποκτήστε σύνθετες και σύγχρονες τεχνικές ζύμης μέσα από μια εντατική, προχωρημένη εκπαίδευση 2 μηνών. Αναβαθμίστε την τεχνογνωσία σας με το σωστό συνδυασμό των γεύσεων, των υφασμάτων και των σχημάτων για να δημιουργήσετε αρτοσκευάσματα υψηλής ποιότητας με επεξεργασμένες τεχνικές. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας των μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική μάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.... [-]

Γαλλία Yssingeaux
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Έχετε αγαπήσει πάντα την παρασκευή αρτοσκευασμάτων και αναρωτήθηκε αν αυτή είναι η αλλαγή σταδιοδρομίας που ψάχνετε; Η Ducasse Education σας δίνει την ευκαιρία να λάβετε ... [+]

Μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών τεχνών ζαχαροπλαστικής με εντατική επαγγελματική κατάρτιση 5,5 μηνών. Από την παραλαβή των προϊόντων μέχρι την παραγωγή, τη συντήρηση και τη συσκευασία των αρτοσκευασμάτων και των φρυγανιών, θα μάθετε και θα καταφέρετε τις βασικές τεχνικές των επαγγελματιών. Μια υποχρεωτική πρακτική διάρκειας δύο μηνών σε ένα γαλλικό ίδρυμα θα ολοκληρώσει την εκπαίδευσή σας για να εφαρμόσει τις γνώσεις σας σε ένα πραγματικό περιβάλλον. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας των μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική μάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.... [-]

Γαλλία Yssingeaux
Νοέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
7 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μαθήματα

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Θέλατε πάντα να μάθετε τα μυστικά της Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής; Η Ducasse Education σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα έντονο πρόγραμμα διάρκειας δύο μηνών για να μάθετ ... [+]

Ανακαλύψτε και μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών τεχνών αρτοποιίας μέσα από μια εντατική επαγγελματική κατάρτιση 2 μηνών. Από την προετοιμασία βασικών ζυμών και κρεμών στη δημιουργία επιδόρπια, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική εκμάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.... [-]

Γαλλία Yssingeaux
Ιούλιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας δύο μηνών για να μάθετε όλες τις βασικές και επεξεργασμένες τεχνικές της Τέχνης Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής. ... [+]

Μάθετε τις βασικές αρχές της σοκολάτας και των ειδών ζαχαροπλαστικής μέσω μιας εντατικής επαγγελματικής εκπαίδευσης 2 μηνών. Θα μάθετε και εφαρμόστε τις βασικές τεχνικές του επαγγελματία για την παραγωγή σοκολάτας, ζαχαροπλαστικής, σοκολάτας και αρτοσκευάσματα. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας στις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική μάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.... [-]

Γαλλία Yssingeaux
Μάιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Ένα έντονο πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών για να μάθετε όλες τις βασικές τεχνικές και τα μυστικά του παραδοσιακού γαλλικού ψωμιού και του κρασιού. ... [+]

Μάθετε τα βασικά στοιχεία των παραδοσιακών γαλλικών αρτοποιών μέσω μιας εντατικής επαγγελματικής εκπαίδευσης διάρκειας δύο μηνών. Από την προετοιμασία κοινών, παραδοσιακών ή ειδικών ψωμιών μέχρι τη δημιουργία καρυδιού ή τσιπούρας, θα μάθετε τις βασικές τεχνικές των επαγγελματιών. Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με προαιρετική πρακτική άσκησης ενός μήνα σε γαλλικό ίδρυμα για να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Επωφεληθείτε από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες μεθόδους διδασκαλίας για τις ρυθμίσεις μικρών ομάδων και το υψηλό ποσοστό πρακτικής για τη βελτιστοποίηση της διδασκαλίας, την αποτελεσματική εκμάθηση και την εξατομικευμένη παρακολούθηση.... [-]

Γαλλία Yssingeaux
Μάιος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR