Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ESME SUDRIA : Το πνεύμα της καινοτομίας χωρίς σύνορα

Ιδρύθηκε το 1905, το ESME SUDRIA είναι ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό σχολείο υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας. Το σχολείο έχει μακρά παράδοση κατάρτισης μηχανικών με ένα ευρύ, καλά ανεπτυγμένο ίδρυμα που τους επιτρέπει να μετακινούνται σε οποιαδήποτε πτυχές της αγοράς εργασίας μηχανικών χωρίς δυσκολία.

Μια αναγνωρισμένη σχολή μηχανικών

Μέλος της κοινοπραξίας των καλύτερων Γαλλικών Σχολών Μηχανικών και Επιχειρήσεων «Grandes Ecoles», το ESME SUDRIA είναι επίσης υπογράφων του Χάρτη Erasmus για την τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014-2020 και μέλος του δικτύου «ni», του διεθνούς δικτύου των Σχολών Μηχανικών.

Η αποστολή της ESME SUDRIA είναι να εκπαιδεύει τους μηχανικούς μέσω της τελευταίας τεχνολογίας έρευνας. Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην προώθηση της επιστημονικής γνώσης και να διευρύνουμε τη διδασκαλία μας μέσω βιομηχανικών και διεθνών συνεργασιών.

Φοιτητική ζωή στη Γαλλία

Η ψυχαγωγία παίζει επίσης το ρόλο της στο ESME με πολλούς φοιτητικούς συλλόγους που κυμαίνονται από τον αθλητισμό μέχρι τη μουσική και το κρασί. Οι πολυάριθμες κοινωνικές δραστηριότητες που διοργανώνονται στο σχολείο αντιπροσωπεύουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να γνωρίσουν τον γαλλικό τρόπο ζωής και να συναντήσουν νέους φίλους.

Επιπλέον, το εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων και επαφών του σχολείου στη βιομηχανία ενισχύει τις διεθνείς ευκαιρίες για πρακτική εξάσκηση και σταδιοδρομία στο εξωτερικό.

Βασική έρευνα

ESME SUDRIA παρέχει ευκαιρίες για όλους τους μαθητές να συμμετέχουν στενά στην έρευνα αιχμής. Πράγματι, το υψηλού επιπέδου διεπιστημονικό προσωπικό της σχολής έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει την έρευνα μέσω βιομηχανικών και θεμελιωδών επαφών, καθώς και στην ακαδημαϊκή έρευνα στο πλαίσιο της βασικής μας έρευνας. Οι τομείς έρευνας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από ενεργειακά συστήματα έως ιατρικές απεικονίσεις ή εγκληματολογικές επιστήμες, για παράδειγμα.

Οι συνεργασίες περιλαμβάνουν διεθνείς ομάδες και νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και αναγνωρισμένα εθνικά ιδρύματα όπως το INSERM (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Έρευνας) ή το CNRS (Εθνικό Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας). Οι σπουδαστές συνδέονται με αυτές τις ερευνητικές δραστηριότητες μέσω πρακτικής εξάσκησης και έργων. Οι περισσότεροι φοιτητές των μεταπτυχιακών φοιτητών εκτελούν ένα R

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Θερινά μαθήματα

ESME SUDRIA

Είσαι περίεργος, δημιουργικός και γρήγορος μαθητής; Είναι το DIY και τις ψηφιακές τεχνολογίες το πράγμα σας; Ψάχνετε για μια μοναδική διεθνή εμπειρία μάθησης; Συμμετάσχετ ... [+]

Γίνετε δημιουργός: Δημιουργήστε το δικό σας ρομπότ και φέρετε το σπίτι!

Είσαι περίεργος, δημιουργικός και γρήγορος μαθητής; Είναι το DIY και τις ψηφιακές τεχνολογίες το πράγμα σας; Ψάχνετε για μια μοναδική διεθνή εμπειρία μάθησης; Συμμετάσχετε στα εργαστήρια ψηφιακής βιοτεχνίας του Παρισιού και της Λίλλης και παίζετε, δημιουργείτε, δημιουργείτε, σχεδιάζετε, σκεφτείτε από το κουτί! Αναπτύξτε το δικό σας ρομπότ και συμμετέχετε στο Κίνημα του Maker!... [-]

Γαλλία Paris Lille
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
ESME Sudria 40 Rue du Docteur Roux
75015 Paris, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος