Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με την ίδρυση της École Lenôtre το 1971, ο Gaston Lenôtre ανταποκρίθηκε στις εκπαιδευτικές ανάγκες των γάλλων και ξένων επαγγελματιών. Σήμερα, περισσότεροι από 3.000 εκπαιδευόμενοι, άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από όλη τη Γαλλία και περισσότερες από 100 χώρες, έρχονται να αυξήσουν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους στον πολιτισμό της αριστείας.
Κάθε χρόνο, δημιουργούνται νέα επίπεδα ανάπτυξης για την καλύτερη κάλυψη των προσδοκιών των επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων.


Για σχεδόν 20 χρόνια, το Ecole Lenôtre προσφέρει προγράμματα μακράς διαμονής που σας επιτρέπουν να πάρετε μια εντατική εκπαίδευση στη γαλλική κουζίνα, Ζαχαροπλαστική:

Δάσκαλος Ζαχαροπλαστικής: 23 εβδομάδες
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Μαγειρική Διευθυντής: 23 εβδομάδες

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

Συνδυάζοντας αυτούς τους σχηματισμούς, θα έχετε την ευκαιρία να είστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς επαγγελματίες που είναι από τους καλύτερους σεφ του κόσμου.

Θα μαθαίνετε και θα εξασκηθείτε σε μια τάξη με 12 μαθητές κατ 'ανώτατο όριο. Στην Ecole Lenôtre , πιστεύουμε ότι η εργασία σε μικρές ομάδες είναι ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους Σεφ. Θα ασκείτε μόνοι σας αλλά και σε ομάδες.

Η επαγγελματική μας σχολή στο Plaisir διαθέτει 10 αίθουσες διδασκαλίας και εξειδικευμένα συνεργεία. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές υψηλής ποιότητας τόσο σε τρόφιμα όσο και σε επαγγελματικά υλικά που θα βρείτε επίσης στις καλύτερες κουζίνες του Chef.

Στο Ecole Lenôtre , σας εκπαιδεύουμε να είστε επαγγελματίας και πιστεύουμε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να σας κάνει να γίνετε ένας από τους καλύτερους Σεφ του αύριο.

Ecole Lenôtre άνοιξε επίσης ένα ολοκαίνουργιο σχολείο στο κέντρο του Παρισιού, Quai Henri IV. Βρίσκεται σε μια βάρκα από το Yachts de Paris με όμορφη θέα στο Cathedrale Notre Dame de Paris.

Αποτελείται από αίθουσα μαγειρικής 150 τ.μ. με όλα τα νέα υλικά και εγκαταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να βρείτε σαλόνι για να διοργανώσετε δείπνα, παρουσιάσεις, τελετές.

Κατά τη διάρκεια των σχημάτων σας στο Ecole Lenôtre Plaisir, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα σε αυτή τη νέα θέση.

Ελάτε και ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Ή στη νέα μας ιστοσελίδα:

href = "https://www.ecole-lenotre.com/

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Δίπλωμα

Ecole Lenôtre

Η κατάρτιση ζαχαροπλαστικής έχει δημιουργηθεί για ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ή να ανακαλύψουν τον εαυτό τους στη ζαχαροπλαστική, από τη βάση μέχρι τις υψηλότ ... [+]

ECOLE ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΓΑΜΟΥ

Το Ecole Lenôtre παρέχει στους φοιτητές και τους συνεργάτες του μια πρωτοποριακή εκπαίδευση για τη διευκόλυνση, την ενθάρρυνση, την επικοινωνία και τη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών και αριστείας. Η εκπαίδευση του "Pastry Chef Ecole Lenôtre " απευθύνεται σε ενήλικες που είναι παθιασμένοι με το μαγείρεμα ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι σε ένα πρόγραμμα μετατροπής ή όχι και για επαγγελματίες που επιδιώκουν να αυξήσουν το πεδίο εμπειρίας τους.... [-]

Γαλλία Plaisir Paris
Μάρτιος 2020
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
25 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ecole Lenôtre

Η κατάρτιση μαγειρικής σεφ έχει δημιουργηθεί για άτομα που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ή να επανεφεύγουν στο μαγείρεμα. Για όσους θέλουν να μάθουν από τη βάση στο υψηλό επί ... [+]

ECOLE ΛΕΥΚΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΥΠΟΥ CHEF

Το Ecole Lenôtre παρέχει στους φοιτητές και τους συνεργάτες του μια πρωτοποριακή εκπαίδευση για τη διευκόλυνση, την ενθάρρυνση, την επικοινωνία και τη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών και αριστείας. Η κατάρτιση "Μαγειρική Chef Ecole Lenôtre " απευθύνεται σε ενήλικες που είναι παθιασμένοι με το μαγείρεμα, ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται σε ένα πρόγραμμα μετατροπής ή όχι, και για επαγγελματίες που επιθυμούν να αυξήσουν το πεδίο ειδίκευσής τους.... [-]

Γαλλία Plaisir Paris
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
25 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

School Introduction

School visit

Lenôtre Sa
Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33 (0)1 30 81 46 34
Address
Quai Henri IV
75004 Paris, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος